• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
e tabi canım arada çıkıyor işte böyle bence ben seni tanıdığım içim konuşuyorum böyle yok topiğimden gidermisin yok cık git yok sana gülüyorum kikikikiii gibi çocukça ve seviyesizce muahaabbetlerden kaçın ve olabildiğince cevap vermemeye bak şahsına hakaret ve küfür olmadığı sürece bırak sayfalarca cevaplar verilsin önemli deil sen düzgün ve seviyeli bir insansın sıardan insanları yokmuş gibi sayacaksın kulağının dibinde bağıra bağıra konuşsalar bile duymayacaksın kontesimmm

haklısın hayatım.teşekkür ederim.hem kontes dediğin de öyle olur di mikaydirigubbakcemile3

utanmıyo da yaaa allahım başımda bi sürü insan var şuan hepsi de bu kadar olur pes felan diyo allahım yaaaa sen akıl fikir verrr:sm_cool:

canım o başınaki insanlara benden selamlar ama senin topikten kovma gibi hakkın yok be güzelim burası sanal dünya acaba sen farmville filan cok oynuyo olabilirmisinki hani oradad gerçekten bağ bahçe sahibi sanıyorlaya insanlar sende bu topiği sen açtın ya sanki şirket açmış sahibeside senmişsin gibi hani patron sen bizde senin sürün istediğin zaman hadi yallah yok öyle...

evet kkontess dediğin kendini belli ediyor şuanda...çok açık ve net şekildee...ki bana laf bırakmıyacak kadar

ii sen bilirsinnn istenmediği yerde duran kendi bilir....

....................

Son düzenleyen: Moderatör:
anlayan anlamış zaten ....çok ayıp ettiğini söylüyorlarr....olay bu...

ayıp ya bide yüzsüz filan demişsin bukadarda olmaz

pixim arkadaşıma teşekkür ediyorum ...msjlaşıp duruyoruz kimseye karşı beni felan da korumuyo sadece düşüncelerini bana bildiriyo...
beni anlamış yani okumuş ve anlamış daha ne diyebiliirim...

Kızlar yeter ama bu yazılanların başlıkla ne alakası var sölemiyim sölemiyim diyorum ama harbiden yeter her ne derdiniz varsa özelden halledin yada konuşmayı kesin.
Tadını kaçırıyorsunuz harbiden

anlayan anlamış zaten ....çok ayıp ettiğini söylüyorlarr....olay bu...

kişiden kişiye ahlak anlayışı deişiyor tabi bana görede sen çok ayıp ediyosun cık git diyosun gitmeyincede yüzsüz diyosun varmı böyle bişe yaa

piximcim boşver yaaaa bir olmuş kendilerini de birbirleriyle yakın dost sanan 2 insan....konuşup duruyolar ha bire...yazık

pixim arkadaşıma teşekkür ediyorum ...msjlaşıp duruyoruz kimseye karşı beni felan da korumuyo sadece düşüncelerini bana bildiriyo...
beni anlamış yani okumuş ve anlamış daha ne diyebiliirim...

e şekerim madem özelden mesajlaşıyorsunuz teşekkürlerinide özelden ilteseydin yanii yanlışmıyım:DDD reklama gerek yok yavrumyerimseniben

kendi kendinize konuşup durursunuz artık daha sizin 2 bi kaç insanın olduğu bi ortama girmek istemem....kendi kendinize konuşun hergün gelin buraya çalın söyleyin hadi bakalımmm...ben nasıl olsa yokummm...hayat bu siteden de ibaret değilll....

nasıl olsa ben burda olmıycam görmiycem kendinizce konuşur eğlenirsiniz... :D

...........değmezzz.............

Son düzenleyen: Moderatör:
neyse geçelim bu muhabetti benim saçlar 2 cm daha uzamış kızlar geçeen öndeki saçlarımı kısaltmıştım ordan daha iyi anlarım uzadığını diye bu akşam ölçtüm 2 cm daha uzamış:sm_cool:

konunun kapatılmasını moderatöre bildirdim...kapanır artık kendinize yeni konu açarsınızz :DD geleni azarlayaraktan günler geçerr artıkkkk hadi kızlarrrrr çok eğlendirdiniz beniiii byyyyyy :D

Back
X