• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kontesscim topiği okurken 816.sayfadaki fotona baktım saçların çook gzel uzamış çoook güzel olmuş saçlarınn :lepi:

kkontes baktım ama acayip uzamış saçların inanlır gibi değil harika yaza kadar uzatmam lazım omuzlarda saçlarım sen tam olarak haftada birmi uyguladın kaç ayda bu halini aldı ben bi ara gaza gelip haftada 2 kez yaptım bunu 2 hafta kadar yani 4 kez olmuş oluyor zaten ayda 1.5-2 cm arası uzar takip edemedim arada kaynadı tekrar başladım şuan saçımda var 9.30 dan beri

haftada bir uyguladım canım evet.ama 8. uygulamadan sonra 1hafta ara verdim.toplam 12 uygulama yaptım.bu da 3ay oluyor

ya kızlar ben bu karışımı sürdüğümde hafif bi kaşıntı oluyo öyle rahatsız edici değil tabi kaşınan saç uzar derler sizdede oldumu

ya kızlar ben bu karışımı sürdüğümde hafif bi kaşıntı oluyo öyle rahatsız edici değil tabi kaşınan saç uzar derler sizdede oldumu

canım bir çok kişiden duydum benimde son uygulamda kafam çok kaşındı ama bence iyi etki etmesinden kaynaklanıyordur bi zararı olavagını sanmıyorum

kızlar bişi sorcam bunu sadece sac derisine mi sürüyoruz yoksa saçımızn heryerne mi??

aman kızlar kaşınsın dert değil yeterki uzasınlar :))sizdede oldumu diye merak ettim sadece demekki uzayacaklar inşallah heycanlandım valla yaza kadar eski belimde olan saçlarıma kavuşacam inşallahhh kontesin saçlarından sonra acayip gaza geldim saçım uzarsa sana baya dua edecem :))canım

kızlar bişi sorcam bunu sadece sac derisine mi sürüyoruz yoksa saçımızn heryerne mi??

ben diplerine masaj yaparak yediriyorum ayrıca kalanıda tüm saçımada sürüyorum canım besler diye hem parlak ve hacim kazandırdı saçlarıma ama bazı arkadaşlar sadece diplere sürüyor nasıl istersenopuyorumnanaktan

olsun canım ya ne yapalım saçlarımız seyrek olabilr ama uğraşıyoruz işte umarım sonuçlarınıda alabiliriz böyle alay eder gibi konuşanlarıda bişey demiyorum kendi haline bırakıyorum allah verisi saçlar ben yaratmadımki yani onun için verecek cevabım yokyerimseniben

boşver tatlım allah herkesin kalbine göre versin kavgada bile olsa insanı içten üzecek şeyler can alıcı şeyler söylenmesi çok kötü...kınayanların başına versin inaşşllah..bugünlerin yarını da var ....
koydun mu resmi...

ben diplerine masaj yaparak yediriyorum ayrıca kalanıda tüm saçımada sürüyorum canım besler diye hem parlak ve hacim kazandırdı saçlarıma ama bazı arkadaşlar sadece diplere sürüyor nasıl istersenopuyorumnanaktan

bende sürym o zaman kaydirigubbakcemile2
bide bişi daha sorcam bemixlemi bepanthenle mi yapıosunz ? 2si arasında bi fark var mı

aman kızlar kaşınsın dert değil yeterki uzasınlar :))sizdede oldumu diye merak ettim sadece demekki uzayacaklar inşallah heycanlandım valla yaza kadar eski belimde olan saçlarıma kavuşacam inşallahhh kontesin saçlarından sonra acayip gaza geldim saçım uzarsa sana baya dua edecem :))canım

darısı başına canım:Saruboceq: teşkkür ederima.s.:nazar:

bide bişi daha sorcam bemixlemi bepanthenle mi yapıosunz ? 2si arasında bi fark var mı

ben bemix kullanıyorum.bepanten kokmuyormuş (bemixte azcık koku var).farkı bu diye biliyorum.ama bildiğim kadarıyla bepanten kullanan yok.ya da 1 kişi mi ne vardı.işe yaryor mu emin değilim o yüzden

.......değmez...

Son düzenleyen: Moderatör:

ben bemiks kullanıyorum canım bu tarifi veren japongülü arkadaşımız bemiks dedi bizde bemiks kullandık sen bemiks kullan bencezemuszemus

ben bemix kullanıyorum.bepanten kokmuyormuş (bemixte azcık koku var).farkı bu diye biliyorum.ama bildiğim kadarıyla bepanten kullanan yok.ya da 1 kişi mi ne vardı.işe yaryor mu emin değilim o yüzden

aa o zaman riske atmamak lazım:umursamaz: tesekkürler canım cevabın için opuyorumnanaktan en kısa zamanda denicem bendeezemuszemus

Ben bepanthen kullanmıştım gayet de ii gidiodu bepanthen bitti evigen aldım yine iyi gidiyor yani pek fark oldugunu sanmıyorum ben ama sen bilirsin yine deyerimseniben

Ben bepanthen kullanmıştım gayet de ii gidiodu bepanthen bitti evigen aldım yine iyi gidiyor yani pek fark oldugunu sanmıyorum ben ama sen bilirsin yine deyerimseniben

kokuya tahammul ederim diye düşünüyorum canımkaydirigubbakcemile3 söz konusu sacın uzamasıysaazemuszemus
peki kacıncı haftadan sonra bi gelişme oluo

aa kızlar ben bepanten aldım ama bemiks kötü kokuyor diye japongülünüde okudum bepantende olur demişti ama ya şimdi napcam bu hafta geçti artık haftaya bemiks alırım sonuçta siz bemiksle uzatmıssınız dimi benim fikrim sinameki uzatıyor zaten saçı göznekleri açıyor diye biliyorum bemiks bpanten badem yağı besliyo sadece uzatan sinameki bence ama genede haftaya bemiksle uygulayacam içim rahat etsin siz onu kullanmıssınız madem :)))

Back
X