• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kokuya tahammul ederim diye düşünüyorum canımkaydirigubbakcemile3 söz konusu sacın uzamasıysaazemuszemus
peki kacıncı haftadan sonra bi gelişme oluo

ya ben bemiksi kullanıyorum ama öyle çok kokmuyor ya nebiliyim koku geçiyor öyle kalıcı bir koku yok tabi kişiden kişiye deişebilir

engelleyince ne yazdıkları hiç görünmüyoo vay beee süpermiş buuuzemuszemus

kokuya tahammul ederim diye düşünüyorum canımkaydirigubbakcemile3 söz konusu sacın uzamasıysaazemuszemus
peki kacıncı haftadan sonra bi gelişme oluo

Ben galiba dün 7. uygulamamı yaptım ve 5cm uzamam var nerdeysezemuszemus

Dün değildi ondan önceki gündü de neyse daldım biran galibaboshayallersmile
Ama ben saçlarımı kestirmişdim başlamadan önce yani kırık aldırmışdım onunda etkisinin olabiliceğini düşünüyorum çünkü kestirince bnm saçım çok hızlı uzar. Resim çekmeyi neden düşünemedim kibilmiyorumkismile
Haftaya kuaföre gder fön çektiririm resmimi çekerim =)
yaza kadar uygulayıp farkı görürümboshayallersmile

Konunuza devam edebilirsiniz...Tartışan arkadaşlar tartıştıklar ile kalsın...

Konu açan üyeler mesajlarını, konularını editleyemezler yasaktır..Şikayetlerinizi bizlere bildiriniz

Konu tekrar yerinde. Bu ilk yazılı ikazdır, bilginize

kızlar ya ben bi çay bardağına koydum sinamekiyi
yarım yazıomuş bişey olurmu :S

kızlarrr bişe sorcam
ben bu kaırşımı sürdüm ama sürerken acaip sacım döküldü normal mi buu????
normalde öle dökülmez hiç
cvp lütfennnn

kızlarrr bişe sorcam
ben bu kaırşımı sürdüm ama sürerken acaip sacım döküldü normal mi buu????
normalde öle dökülmez hiç
cvp lütfennnn

sürerken mi döküldü?? masaj yaparken çok hırpaladıysan ondandr canm, benmde yıkarken normalden fazla dökülüyor, galiba çok uğraşıldığı için saçla.

ayy bu arada burda neler olmuş böyle :S merve mi gitti neden gtti :S

ben de bi hafta ara verdim dinlensin diye, 8. yi yapmıştım..
kontes saç rengn güzel olmuş canm sarıdan daha güzel, ayrıca tam rengi tutturmuşsun :)

sürerken mi döküldü?? masaj yaparken çok hırpaladıysan ondandr canm, benmde yıkarken normalden fazla dökülüyor, galiba çok uğraşıldığı için saçla.

kontes saç rengn güzel olmuş canm sarıdan daha güzel, ayrıca tam rengi tutturmuşsun :)

evet canım sürerken ama çok nazik sürdüm normal mi bu kadar dökülmesi sence?
faydası oluo dimi canım ?

bide canım sen yarım cay bardagıyla mı bir cay bardagyla mı yapıosun
bir çay bardagı olunca baya artıo :D

çok merci tatlım :asigim:

Canım ben 1 çay bardağı yapıyorum artanını tırnaklarıma kirpiklerime sürüyorum bir hafta içinde bitiriyorum yaniopuyorumnanaktan

bide canım sen yarım cay bardagıyla mı bir cay bardagyla mı yapıosun
bir çay bardagı olunca baya artıo :D

ben yarıma yapıyorum canm bol bol yetiyo bazılarına yetmedi fazla yaptılar dert etme e kadar yetiyosa o kadar yap :)
kesinlikle faydası oluyo benmkini 2 ayda 4 5 kadar uzattı ama çok fazla elde edenlerde var, denemeden bilemezsin :)

bu karışımı sürerken saclarnız dökülüo mu

canım bede bir çay bardağı yapıyorum hem diplerine hem tüm saça uyguluyorum saçlarım parlasın diye ayrıca benim saçlarımı dökmedi bilmiyorum dier arkadaşlar ne durumda ama öyle bir şikayet duymadım ben hiç ben sarımsaklı şampuanda kullanıyorum o da dökülmeyi çok güzel engelliyorzemuszemus

Back
X