• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar slm hepiniize ben sacimi yarim cmcik kestimkirik vardi tutam seklinde aldim ama belli degil kesildigi gözüme görünen kiriklari azda olsa temizledim faydasi olur bununda yaza kadar kestirmemem lazim ancak milim milim kiriklar olursa

meraba kızlaaaaarr !! :D
dün 2. defa yaptım 2 saat beklettim ve yıkadım :D
ama banyo yaparken saçlarımda suyla birlikte akıp gitti resmen :( çok fazla döküldüler bende çok üzüldüm. daha önce saça maske yaptıktan sonra dökülmesi normaldir demişlerdi. saç derisi yumuşuyormuş ve saçlar kopabilirmiş.
neyse o saçlar yeniden çıkar nasıl olsa :D üzmeyeceğim kendimi kafaya takmayacağım :D
ilk yaptığımda 4 cm kestirdiğim için uzadıysada fark edemeyecektim. bakalım haftaya anlaşılır :D

Son düzenleme:
2. kez yaptım ilk yaptığımda benim de çok dökülmüştü ama dökülmüyo şimdi içine e vitamini de koyuyorum biraz badem yağı bi de karısık yağ var ondan koyuyorum umarım işe yarar.

ya arkadaşlar burada arakdas japongulu bahsetmiş o nasıl uygulanıyo ve nasıl bişiy o çiçek mi

merve neden üyeliğini sildirdi kızlarrr bilmiyorumkismile

ya arkadaşlar burada arakdas japongulu bahsetmiş o nasıl uygulanıyo ve nasıl bişiy o çiçek mi

arkadaşın tarifini mi soruyosun? tam anlayamadım sorunuCADIARZU.
bildiğim kadarıyla japongülü bi arkadaş oluyor yerimseniben tarifi ortaya çıkaran arkadaştı galiba :)

Arkadaşlar ben bu konunun sürekli takipçilerinden birisiyim acaba saçı uzayan ,tarifin faydasını gören arkadşlar var mı merak ediyorum önceki sayfalarda iki arkadşın hoş olmayan tartışmasına şahit olduk insanlık hali arkadaşlar ama ne olursunuz bu forumda bu konu ile ilgili yorumlar yapalım kişisel konularınızı ve ya muhabbetlerınızı ozel olarak yaparsanız çok daha güzel olacağını düşünüyorum nacizhane bu benim fikrim tabiii:olmaz:

Arkadaşlar ben bu konunun sürekli takipçilerinden birisiyim acaba saçı uzayan ,tarifin faydasını gören arkadşlar var mı merak ediyorum önceki sayfalarda iki arkadşın hoş olmayan tartışmasına şahit olduk insanlık hali arkadaşlar ama ne olursunuz bu forumda bu konu ile ilgili yorumlar yapalım kişisel konularınızı ve ya muhabbetlerınızı ozel olarak yaparsanız çok daha güzel olacağını düşünüyorum nacizhane bu benim fikrim tabiii:olmaz:

5-6 cm uzadı canım benimkiler 8 hafta önce başladım..

Benim 7 uygulama da yaklaşık 5cm uzamam var canım bu haftada uygulayıp 1 hafta ara vermeyi düşünüyorum ve 1 hafta önce boyanan saçlarımın dipleri çıktı kızlar resmen şok oldumzemuszemus

meraba kızlaaaaarr !! :D
dün 2. defa yaptım 2 saat beklettim ve yıkadım :D
ama banyo yaparken saçlarımda suyla birlikte akıp gitti resmen :( çok fazla döküldüler bende çok üzüldüm. daha önce saça maske yaptıktan sonra dökülmesi normaldir demişlerdi. saç derisi yumuşuyormuş ve saçlar kopabilirmiş.
neyse o saçlar yeniden çıkar nasıl olsa :D üzmeyeceğim kendimi kafaya takmayacağım :D
ilk yaptığımda 4 cm kestirdiğim için uzadıysada fark edemeyecektim. bakalım haftaya anlaşılır :D

Benim dökülme vardı ama aşırı derecede de değildi hani ama sarımsaklı şampuan kullanmaya başladıkdan sonra tamamen kesildi. Bu arada haftaya yılan yağı kullanmaya başlamayı düşünüyorum ekstra olarak iyi geldiğini söylemişler diğer topiclerde ben kaşlarımda kullanmıştım bi ara çok ii gelmişdi. Normalde karışımın içine 1-2 damla katıyordm ama haftaya sadece yılan yagı da uygulayacağım saç diplerime sonucu bildirirm

kendisi konuyu ortalık yere açınca ben de ortalık yerde cwp wermek zorunda kaldım canım.tabi kendisi yazdığı sözlerin % 70ini sildiği için,bana gıcık olmanız normal.yine de rahatsızlık werdiysem kendi adıma özr dilerim.ayrıca 13 haftada 12 cm uzama elde ettim.kendime başka bir topik açtım.orda foto da görebilirsin

Son düzenleme:
anaaa kavga olmuş ya burda :(
üzüldüm. neyse zaten 840 sayfalık bilgi birikimi insanlara yeter bu konuyla ilgili. daha da yazmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. arada uğrar gelişmeleri yazarım :)
keşke böyle tatsızlık olmasaymış yine de...

Back
X