• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slmmm kızlar bugün 9.uygulamamı yaptım
ama keyfim kaçtı bugün ya hobiye gittim saç boyası bakmaya anneme hadi dedim kendim içinde sorayım saçlarım kumral ve yarıya gelmiş röflem var o kalan röfleyi yarıdan itibaren boyasam nasıl olur dedim orda bayan hiç yapma dedi alt üst oldum ya ..napcam ben bu röfleleri offffakıl verin alıp denesem çok mu kötü olur yarıdan itibaren kızlar yaa.
saçının
ufak bi kısmında dene :hulya:

Bende dün yaptım ilk uygulamayı 3 saat kadar beklettim.sonra yıkadım ama koku hala saçlarımda bunun bi çözümü yok mu kötü kokuyo:uhm:

Son düzenleme:
ArkadaŞlar bu konuyu açan arkadaş 10cm uzadı demiş. sadece zeytin yağımı yoksa başka şeyler varmı. japon gülnden bahsetmiş o nasıl bişey ve nasıl uygulanıyor. ayrıca sarımsak yutmak çok uzatıyo diyolar bilen varmı. ve sizin bahsettiğiniz en son uygulama ne. ya aslında yazıyodur ama çok hızlısınız arkadaşlar bi günde 20sayfa falan artıyo yetişemiyorum sizlere yaa :) kaydirigubbakcemile3

bide bu sarımsak yutsak saçı uzattıgı gibi başka yerlerdede tüylenme olmasın akannehir naparız sonra. zaten normalde bıkıyoz ağdadan. ay allah korusun. yan etki falan yaparmı yani

ArkadaŞlar bu konuyu açan arkadaş 10cm uzadı demiş. sadece zeytin yağımı yoksa başka şeyler varmı. japon gülnden bahsetmiş o nasıl bişey ve nasıl uygulanıyor. ayrıca sarımsak yutmak çok uzatıyo diyolar bilen varmı. ve sizin bahsettiğiniz en son uygulama ne. ya aslında yazıyodur ama çok hızlısınız arkadaşlar bi günde 20sayfa falan artıyo yetişemiyorum sizlere yaa :) kaydirigubbakcemile3

canım JAPON GULU uye bır arkadasımız,sınamekı tarıfını tavsıye eden. 10cm sınamekı badem yagı bemıks ten olusan karısım ıcın söylenıor.
eet cok hızlı gıdıor muhbbt

iyi akşamlar kızlaaaar :D
bende 2. uygulamamı cuma günü yaptım demiştim. ama benim alnımda çok fena sivilcelenme yaptı halbuki benim yüzümde hiç sivilce yoktur. :( çok üzüldüm naapmalıyım bilmiyorum. bu uygulamanın saçlarımı uzatacağından eminim o yüzden bırakmakta istemiyorum ama bu sivilceler çok fena. :( lütfen bana bir şeyler önerin kızlar. sizdede böyle bir durum oldumu?
ayrıca ekstradan organicum şampuanda alayım diyorum. okula gittiğim için kötü bir durum olmasın şimdi sarımsak falan kokar diye organicum almayı düşünüyorum.
lütfen sizde önerilerde bulunurmusunuz arkadaşlar :)

alerjı yapıodur.alında sacın basladıgı yerden 2parmak sonraından basla surmeye.alnına cok yaklastrma degdrme. benım de bone ve strecın bıttgı alın yerlerınde mınık mınık saclar cıkmaya basladı uyuss oldumm nerde cıksın dıe ugrasırken nerden cıkıoo alsanaalsanasmile

Benim 7 uygulama da yaklaşık 5cm uzamam var canım bu haftada uygulayıp 1 hafta ara vermeyi düşünüyorum ve 1 hafta önce boyanan saçlarımın dipleri çıktı kızlar resmen şok oldumzemuszemus

haftada 1 mı yapıosun ? 7hftalık uzama mı 5cm uzama:1shok:

phrmcst olabilir canım alerji yapıyodur belkide. ama kontesin de dediği gibi püskürterek deniyim birde.
bu arada organicum şampuanda aldım sonunda :D inşallah işe yararda dökülme biter. saçlarım 2 günde bir yağlanıyor dedim orada bir kız vardı bana yeşil olanı verdi :D
hadi hayırlısı kızlar :D
aa bu arada dün saçımı ölçtüm 1 cm uzamış :D:D

arkadaşlar ben şuan kendi yapmış olduğum bir kürü uyguluyorum ve 3 yıldırda müthiş arsız saçlarım oldu. Birkaç yağ karışımı var.( ylang yağı,hint yağı,susam yağı,sarımsak yağı,menekşe yağı,zambak yağı,papatya yağı,zeytin yağı,fındık yağı)bütün bunları bir şişede karıştırıp saçınızın diplerine ve üst kısmlarına gün aşırı sürün bakın farkı görün. ılk denemede saçlarınızdaki farkı göreceksiniz.
Ben kendim denedim 3 yıl önce ve hala kullanıyorum. Görenler saçların nekadar canlı ve parlak görünüyor diyor. Harika...

saçınıza sürdükten sonra en az 2 saat poşet giyip bekletin. Sonrada hangi şampuanla yıkarsanız yıkayın sonuç harika...

merhaba dün yazılarınızı okuduktan sonra bende üye oldum ve suanda saclararıma sürdüm bile insallah işe yarar çok umutluyum :)))))

benım suan sacalarımda baska bır karısım var cuma gunu de bunları supecegım bakalım salı ve cuma gunlerını ayırdım kendıme ıns haftada 2 defa ayrı karısımlarla hata yapıyor olmam belkı 2 hafta sonra sadece turp suyu ıle yıkar ara verırım bunlara yazacagım arkadaslar bakalım neler oluyor

arkadaşlar ben şuan kendi yapmış olduğum bir kürü uyguluyorum ve 3 yıldırda müthiş arsız saçlarım oldu. Birkaç yağ karışımı var.( ylang yağı,hint yağı,susam yağı,sarımsak yağı,menekşe yağı,zambak yağı,papatya yağı,zeytin yağı,fındık yağı)bütün bunları bir şişede karıştırıp saçınızın diplerine ve üst kısmlarına gün aşırı sürün bakın farkı görün. İlk denemede saçlarınızdaki farkı göreceksiniz.
Ben kendim denedim 3 yıl önce ve hala kullanıyorum. Görenler saçların nekadar canlı ve parlak görünüyor diyor. Harika...

canım YLANG MI YILAN MI ıkısı farklı da

merhaba.bugün 10. karışımı yapıp saçlarıma sürdüm
bende öyle aman aman bir etki yok
2 ayda zaten saçlarım birbuçuk 2 parmak uzardı yıne öyle oldu

bırınden daha duymuştum sadece sinameki saçları 2 yılda bele kadar uzatıyormuş
biz bemix ve badem yağınınıda ekeliyoruz eyer bıkmazsam bende başaladığım gunun yılına kadar denıcem inşALLAH eski boyuna döner
saçlarım belıme kadar uzar bunun için pek uzama olmadığı halde vazgeçmiyorum:)

Son düzenleme:
Geçen hafta çarşamba günü ilk denememi yapmıştım.Bugünde ikinciyi uyguladım.ılkinde hiçbir değişiklik görmedim aksine saçlarım daha fazla kurudu gibi geldi bana.ılk kez uygulayışıma bağlıyorum bunu.Sıkılmadan uygulamayı düşünüyorum umarım işe yarar.Yalnız arkadaşlarım saçlarımın uçlarından biraz aldırırsam daha iyi olacağını söylüyorlar en son 6 ay önce kestirmiştim saçlarımı tekrar uçlarından aldıracağım.
Umarım hepimizde işe yarar bu karışım kızlar :)
Kendi adıma gelişmeleri yazmaya çalışacağım :)

ben hala abartıldığını düşünüyorum arkadaşlar konuyu açan arkadaş 11.ayda açmış dediği gibi uzama olsaydı
20cm geçmiş olması gerekirdi :)

Ben ikinci denememde de hiç bir sonuç alamadım.
Aksine deli gibi kaşınıyorum.
Üç defa saç yıkadım hala kaşınıyorum ne yapacağımı şaşırdım :((

sewengirl başlığı açan arkadaş söylemişti eski sayfaların birinde arada bi uzaması duruyormuş sonra tekrar başlıyormuş sanırım 7.uygulamadan sonra 1 hafta ara vermiş sonra tekrar ben 6 gün önce başladım yarım cm uzadı böyle giderse 1 ayda 4-5 cm uzar buda bence gayet iyi bi sonuç ama ben aynı zamanda barcelino bakım yağınada başladım hangisi uzattı bilemiyorum

Aybk bendede kaşıntı oldu ama arkadaşlar kaşınırsa etkisi olduğunu söylediler benim bildiğimde kaşınıyorsa saç uzuyordur çok rahatsız etmiyorsa denemeye devam et bence

Back
X