• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bugun 4. uygulamamaı yapıcam zaten kullananlar 5. uygulamadan sonra etkisini baya gosterdigini soylemis ben uzadıgına dikkat etmiyorum cok fazla duzlestirmiyorum cunku ama uzadı diyenler var cevremde sarımsaklı sampuan kullanıyorum hemde hicde koku kalmıyor hafta ortası birde zeytinyagı suruyorum saclarıma kırıklarım falan cok azaldı

ne güzell... vereliniortak

sarımsakları rendeleyip şampuana koyuyoruz ama sarımsakların posalarını napcaz saça yapışırsa ..yoksa suyunumu koyuyoruz kızlar lütfen yardım....

sarımsakların herşeyini rendelediken sonra şampuana kat posa falan olmuyor bekledikçe sanki eriyor içinde Merak etme ne koku ne posa ne yapışıklık mis gibi oluyor

SaĞol canım ...bugÜn ılk Önce Şampuan alıp sarımsaklarımı rendelemek olacak ...:)

peki son sorum tüm sayfaları okuyamadım sinamekşiyi haftada kaç kere yapcaz..belki çok cvp verdiniz ama lütfen sonkez ..

sizn yapışınız nasıl saaçlarınıza lütfen yarm edermisiniz...haftada kaç kere yapıyorsunuz nasıl ara verdiyorsunuz ..sarımsaklı şampuanı hre yıkamadamı kullanıyorsunuz...

teş.şimdien

sarımsakları rendeleyip şampuana koyuyoruz ama sarımsakların posalarını napcaz saça yapışırsa ..yoksa suyunumu koyuyoruz kızlar lütfen yardım....

istediğin gibi yap:) posalara gelince onları çay için kullanılan küçük bir süzgeç yardımıyla süzebilirsin.

Selam KIZLARRRRR
Konunun başlığını okuyunca hemen girdim ama bişey anlamdım iş yerinden kaçak giriyorum zaten okuduğumdan bişey anlamadım rica etsem bana tekrar tarif edermisiniz tam olarak ne kullanılıyor yağdan bahsedilmiş ama ne yağı acaba nasıl uygulamam lazım kaçgün süre ile birde japongülün tarifi denmiş o tarifi nerden bulabilirim yada onuda söylermisin

Selam KIZLARRRRR
Konunun başlığını okuyunca hemen girdim ama bişey anlamdım iş yerinden kaçak giriyorum zaten okuduğumdan bişey anlamadım rica etsem bana tekrar tarif edermisiniz tam olarak ne kullanılıyor yağdan bahsedilmiş ama ne yağı acaba nasıl uygulamam lazım kaçgün süre ile birde japongülün tarifi denmiş o tarifi nerden bulabilirim yada onuda söylermisin

mrb bak su sayfadaki japongülünün tarifi anlatiyor zaten suraya gir anlarsin herseyi
sinemaki otunu kaynat 30 dakkika sonra soguduktan sonra posasindan ayir suya bit kasik badem yagi dök ve bir bemix ampul ilavee edip karistir ve sacina masajla yedir

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-uzatma-yontemleri/307364-kuaforden-sac-uzatacak-formul.html sorularin varsa özel mesaj gönder cvplarim yanliz ben hic deneyemedim almanyada bemix yok cünkü insallah sen yaparsin opuyorumnanaktan

Ya arkadaşlar sinemakili tarifin içine kattığımız bemiks ilaç gibi kokuttu benim sacımı ne yapsam da cıkmıyor.sizin almış olduğunuz nasıl ya acaba ben yanlış mi aldım. bemiks kompoze yazıyo benim aldığımın üstünde yardımcı olurmusunuz.

Kızlar merhaba.Ben geçen hafta üçüncü uygulamamı yaptım.Uzadığını düşünmüyordum.Geçen cuma saçlarımı düzleştirmiştim arkadaşlarım saçlarımın gözle görülecek şekilde uzadığını söylüyor.Annem ve teyzemde onlarla aynı fikirde sanırım benimde saçlarım uzamaya başladı.Bıkmadan kullanmayı düşünüyorum.Umarım up uzun ve sağlıklı saçlarım olur.

Benim saçım normalde bir ayda 1 cm uzar 15 gün önce saçımı boyatmıştım uzama süresi yarıya indi 1-1.5cm uzamış sanırm buna da şükürrr:Saruboceq:

gelişmeleri yazmak için girdim , ama anladığım kadarıyla burda gelişmeler olmuş :(

neyse...

8 defa uyguladım ve yaklaşık 7 belki de 8 cm uzama var ama arkalarda...ön saçlarım o kadar uzamadı...en fazla 4 cm uzamışlardır...

saçımın uzamasını ancak 5-6. uygulamadan sonra gözle farkedilmeye başladı...

ben sadece sinemikeli karışımı uyguluyorum...zeytin yağ ve sarımsak rendelemedm şampuanıma...

2 uygulamadan sonra 2 hafta kadar ara vermeyi düşünüyorum...
bir de ben başlamadan öönce saçımın kırıklarını aldırmıştım...

saç diplerim zaman zaman çok kaşınıyor, ama kepek olmadı bende çok şükür...

bu şekilde uzamaya devam ederse yaza istediğim uzunlukta olacak saçım:)

konu sahibine tekrar teşekkür ediyorum paylaşım için!

bende denicem...benım saçlarım zaten belımde ama katlı.katların uzaması hepsi aynı boy olması için denicem kızlar.saçlarıma ara makası attılar azaldı saçlarım...psikolojım bozuldu kat deseniz iğrenç..neyse yaza kadar ıns. faydası olur

arkadaslar ben yeni bir uyeyim eu3 ün yaptığı paylaşımı gorunce uye olmaya arar verdim arkadasn soylediği gercekten çok doğru ben 3 haftadır uyguluyorum bu formulu gozle gorulur bir fark var lutfen bu formulu deneyin

arkadaşlar ben de inanmamıştım ama gerçek...en son kırıkları aldırmak için 27 şubatta saçları kestirdm.
ve kesim yerini belirledim.dün 3.uygulamamı yaptım.ölçüm şaşırtıcı.2 parmak uzama var.devam ediyorum bu karışıma.ve konu sahibine teşekkürler...

Back
X