• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uzatan tarifi diyorsanız ilk sayfadadır

İlk sayfayı okudum ; ancak orada iki tariften bahsediliyor .
1 - Zeytinyağının ısıtılarak saça sürülmesi
2 - Kuaför yazısı başlığındaki tarif ( Hakkında net bir bilgi edinemedim )

Bilginiz varsa bizimle paylaşırsanız sevinirim vereliniortak

yarım çay bardağı suya bi tutam sinameki at azcık kaynat..ılıyınca bi çorba kaş badem yağı+ 1 bemix ampul kır at..saç diplerine sür..kalanı uçlara filanda sürebilrisin.yarım saat deniyor ama 4--5 saat bekletende var...soonra yıka..

ben evigenle bepanthen de kattım..ayrıca azcık gülyağı ile üzüm yağı kattım ama bu kez bu yağları katmıcam bide nrmal denicem..ilk yaptığımda çok güzel parlamıştı çünkü saddece tarifi yapmıştım

Yardımın için teşekkür ederim sedna a.s.

Son bir sorum daha olacak . Peki bu formülü ne kadar zamanda bir uygulamamız gerekiyor ?

Kızlar konu sahibi arkadas nereye gıttı bılen var mı ?

her yenı gelenın sormasından emınım bıkmıssınızdır :) ama su zeytınyagının ısıtılıp sac dıbıne surulmesı dısında ıkıncı yapılan sınamekılı bemıxlı tarıf
sampuana katılmıyormu bazı yerde de oyle yazıyor bu baslıkta, anlayamadım hangısı gereken bırı benı aydınlatabılırmı lutfen ? opuyorumnanaktan

ya kızlar yarın yapacağım bu maskeyi ama benim merak attığım bişi var. şimdi bu tarifi hazırlayıp sürdükden sonra nasıl bekletiyorsunuz. yani sarıp sarmalıyormusunuz. streç filmle falan yada ne biliyim boneyle falan mı. yoksa öylece topluyomusunz saçlarınızı. acaba saçda kuruması daha iyi yoksa sarıp nemli birakmak mıbilmiyorumkismile. ay çok soru sordum ya pardon:kedi:

Kızlar konu sahibi arkadas nereye gıttı bılen var mı ?

her yenı gelenın sormasından emınım bıkmıssınızdır :) ama su zeytınyagının ısıtılıp sac dıbıne surulmesı dısında ıkıncı yapılan sınamekılı bemıxlı tarıf
sampuana katılmıyormu bazı yerde de oyle yazıyor bu baslıkta, anlayamadım hangısı gereken bırı benı aydınlatabılırmı lutfen ? opuyorumnanaktan

canım benim anladığım kadarıyla burda iki ayrı tarif var. biri zeytinyağının ısıtılmasıyla oluyor. ikinci tarif ise sinameki, bimex ve bademyağıyla oluyor. bir tutam sinameki 1 cay bardağı kadar suda azıcık kaynatılıp soğumaya bırakılıyo ve içine 1 ampul bimex kırılıyor ve bir tatlı kaşığı kadar badem yağı ekleniyor sonra bu karışım diplere yedirilerek uygulanıyor. artarsa saçın geri kalanınada sürülüyor canım. zeytinyağlı olanında ise tam emin olmasamda yağ ısıtılıp diplere sürülüyor bazı üyeler içine sarımsak katmışlar yağın onu sürmüşler ama bazılarıda sadece zeytinyağını sade kullanmış. ha birde benimde yaptığım gibi sarımsağı şampuana ekleyenlerde var. biraz uzun oldu cevabım kusura bakma . ha birde sinamekili maskeyi saçı yıkamadan sürüyoruz ama bekletme süresinden tam emin değilim . yarım saat bekletende var yapıp uyuyup sabah yıkayanlarda var. ama ben de ilk yarın yapıcam ve 3-4 saat bekletmeyi planlıyorum. bu açıklamalarımda bir yalnış varsa lütfen düzeltin kızlar.olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5

:)) benim 6. haftam olduu bilmiorum uzadı sankiii 5 saat bekletiyorum

Selam arkadaŞlar konuyu aÇan arkadaŞ kullanıcı panelımde resımlerım var demıŞ ama aÇılmıyokı daha dorusu kullanıcı aktıf deĞıl gıbı gÖrÜnÜyo..resımlerı buıraya koyamazmıyız?

öncelikle kendim konu açmak istedim çünki çoook karışık oldu...resim koyucam dedim ama koyamadım çünki 100 msajım olması gerekiyormuş o yüzden hata verdi msj sayım az koyamadım...arkadaşlar ben bu sitede bayadır varım girerim arada konulara bakarım filan.uzun saçı da çok seviyorum ve tuplu su yaptım bi ara çok koktu annem kızdı mecburen bıraktım..sonra baya bi çaba sonucu ayda 2 cm filan uzadı uzadı baya bi uzattım saçlarımı ama hep düzleştirince de yıprandı üzerine bide röfle yaptırdım ve saçlar hepten helak oldu.:1no2: neyse işte 1 ay önce de bu sitede "kuaförden saç uzatacak formül" başlığına girdim..kuaför arkadaşıma da çok tşk ediyorum.Allah razı olsn diyorum çünki bi bayan için saçları çook öenmlidir kendini çok daha iyi hissetmesini sağlar her zaman...diyceğim o ki saçımı kestirdim bi buçuk ay önce ve zeytinyağını elimi yakmıycak kadar ısıttım sürdüm saç diplerime ve uçlarına 4-5 saat beklettim yıkadım...ve kuafçr arkadaşımızın tarifiyke beraber ;ki onu da 1 aydır yapıyorum zeytinyağı 1 buçuk aydır yağıyorum.neticede her iksini de haftada bir kez;farklı günlerde saçımın hem diplerine hem uçlarına sürerek 4-5 bilemedin 6 saat bekletip yıkayarak;saç kremi kullanmayarak,asla ama asla şekil aletleri kullanmayarak kendi haline bırakarak inanamadım ve inanamıycağınızı biliyorum ama 10 cm uzadı..biri bana dese inanmazdım..hani kuafçr arkadaşımız demiş ya 3 ayda belinize gelir..,nanmamıştım ama yapayım belki de olur diyerek başladım iiki de yapmışım iyiki de yaaaa.....çevremdekiler inanamıyo resmen ve ben de çok sevindirik oldum hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt saçlarımın da fazlalaştığını söylüyorlar..gelgelelim resim koyamıyorum ama kullanıcı panelimde saçlarımın ilk halini ve bugünkü çekilmiş halini koydum aradaki fark inanılmaz oldu yanyana getirince resimleri iyice anladım..kaydirigubbakcemile2 kullanıcı panelimde -resimler ve albümlerde..... "saçalrım ve aradaki 10 cm lik fark"diye başlık açtım arkadaşlar bakabilirsiniz...çoook sevinçliyim ve ben bile şok oldum gerçekten...:nazar::1shok:

Harikasınııııııız ! Bende uzun saçlarım olmasını çok istiyorum. Sizin tarifinizi deneyeceğim. 23 Nisanda kuzenimin nişanı var ve o zamana kadar 1 aya yakın bir zamanım var sanırım :)) O zamana kadar sizin bu tarifinizi deneyeceğim. Hem kolay hemde harika bi sonuçç buu ! Saçlarım şu an orta boy omzumu geçsin yeter. Gerçekten uzun saç harika bişey. Isıtılmış zeytinyağını uçlara da uyguladığnızda kırıklarada iyi gelir diye düşünüyorum. Zeytinyağının saçlar üzerindeki etkisi zaten bilinen bi durum çok saoluun :))

Arkadaşlar badem yağıda çok işe yarıyor 1 ay kullandım baya uzadı deneyin .))

ya şimdi sadece zeytn yağını elimizi yakmayacak şekilde arkadaş kendi pürünü hazırlamış ve 6 saat bekletmiş bu kadarcık mı???

peki arkadaşlar bu zeytinyağı ve diger formülü üstüstemi yapıyoruz yada birini bigün mü? ben daha bugün basladım ve 2 3 saat bekledim.. bakalım neler olacak

aralıklarla cnm..mesela hafta sonu birini ortasında diğerii....haftada birer kere..

Back
X