• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bak sımdı bn yazıyorum tam tarıfını :D zeytınyagını elını yakmayacak sekılde ısıtacaksın.(1,2 dk dursn ocakda) sonra bunu sacının her tarafına sureceksın.dıplerınden uclarına kadar.sonra bı posete sarablrsın sacını yada tokayla tuttur ( lastıkle degıl) 3 4 5 saat arası beklet.Sonra durula ama bunları yaparken sac kremı kullanmayacaksın bide düzlestiriciye hayr dıyeceksn :D Kırıklarınıda almayı unutma :D yoqsa etkı yapmaz fazla.

bide bn EU3 n sacına nasıl bakacagm bılmıyorum :Ssss soyler mısın ? cok merq eddm de S:

meraba kızlarrr:) ben siteye yeni üye oldum harika bi forum ..
bşey rica edicektim bepanthenli formülü bana tam olarak yazabilirmisiniz içine başka neler konuluyo nasıl yapılıo kaç kere ve ne kdar saçta tutuluyo..
acil cvba ihtiyacım var:D
saçlarımın artık uzamasını istioruuum :utangac:

kızlar ben de büyük cesaretle saçlarımı kestirmiştim omuz hizamda bi karış gitti baya yakıştı ama uzun saçımı geri istiorum :( bi de saçım yawaş uzuo. şu an saçımda zeytinyağı kürü var. 3gün sonra da sinameki kürünü uygulayacağım. şampuanımın içine de biraz sarımsak ve karışık bakım yağı koyacağım. şimdiki boyunun olduğu resim var. düzenden şaşmazsam 1ay sonra gene çeker koyarım konuya. yalnız size bişey soracağım. sinameki kürüne badem yağı yerine karışık bakım yağından koysam nasıl olur sizce?kaydirigubbakcemile

kizlar merhaba formu yeni okudum ama kafam karisti anladigimca bir zeytinyagi maskesi var yanliz digerleri ilac ve bitki sinemaki naisl kullaniyoruz karistiriyormuyuz ve ne kadar surekli kullaniyoruz?

hafta da 1 uygula sinemaki bir tutam cay bardağı su kaynat ılınınca bir kapak badem yağını ekle 1 ampul bemix ekle karıştır saçına uygula dipten uça 3 4 saat beklet sarımsaklı şampuanla yık ardından sarımsaksız şampuanla yıka zeytin yağlı bakımı da hafta da bir yap

bnce bu kdr seyy bı saca cok fzla cnm yaa :Ssss norml zeytnyaqnı elını yakmayack kdr ısıt snra sur dıptn uca 4 5 saat bklet snrada yıka . yanıı bu kdr seyy kullanrkn artı zarrda vermeın :Ssss Kızz oraya sadece zeytnyagı yzms 10 cm uzams . once ole deneynn cok etkı yapmazsa bnlarıda deneın :Sss :) genede sz blrsınz tabkde :) :) umarm hepımızn sacı uzar xDd

bende aynı şeyi öğrenmek istiyorum.birkaç sayfa okudum kimse otun nasıl kullanıldığından bahsetmemiş.kaynatıyomuyuz ne yapıyoruz söyler misiniz?

Ben bu karışımı 3 kere yaptım şu ana kadar.Herhangi bi parlama ya da değişiklik yok.İki ay boyunca yapmayı düşünüyorum ama ayda 10 cm e ben de inanmadım çünkü yok öyle mi mucizevi değişim.

bende aynı şeyi öğrenmek istiyorum.birkaç sayfa okudum kimse otun nasıl kullanıldığından bahsetmemiş.kaynatıyomuyuz ne yapıyoruz söyler misiniz?

cnm yarım çaybardağı kadar suya bi tutam sinameki koyuyosn cezveye kaynatıosn.sonra kaynayınca kapatıp ılıtıosun

Kızlar, zeytinyağı yaptığımız zaman krem kullanmayın denilmiş. Bunun sebebi nedir bilen var mı? Sadece uçlara sürüldükten sonra kremin ne gibi bir zararı olabilir ki? Ben kremsiz yaptım zeytinyağını, tahmin ettiğim kadar kötü olmadı ama kremli yaptığım zamanki kadar iyi de olmadı. Tararken de zor açıldı. Bu yüzden soruyorum, zeytinyağı yaptığında krem de kullanıp güzel sonuç alan var mı?

Bir de sinameki yaptığımız gün krem kullanabiliyoruz değil mi?

Son sorum da sarımsağı şampuana nasıl rendeliyorsunuz? Benim rendem kocaman kocaman rendeliyor. Sarımsağı dövsek olur mu?

Yapanlar yazabilirse çok sevinirim. Normalde tüm sayfaları okurum ama 858 sayfa olmuş. Tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

kafamda şuan karışımla oturmaktayım :):)bayanssulusmile harelde 7.ci yapışım 10 cm olmasada uzadımı uzadı bence ama öle waooww şeklinde değil :) ama genede yapmaya devam :)

Back
X