• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben 2 defa yaptım gerçekten faydasını gördüm bilgiyi veren arkadaşa teşekkürler

kızlar 3defa yaptım totalde ama etrafımdaki herkes senin saçalrın baya uzadı yaaaa dio tabi benim saçlarım çok yawaş uzar onlar aylardır aynı boyda gördüğü için 2cm bile onlarda şaşkınlık yarattı :)) durmak yok kızlar dewam ;)

aynn yha bnde anlamadm :Ssss ama sinemaki otu demıs :Sss onun formülüde şu sanırım...bir tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda kaynattım ılıdıktan sonra içine 1 tatlı kaşığı bademyağı 1 ampul bemix ilave edip masajla saça yedirdim hep omuzlarda olan saçım belime kadar uzadı haftada bir uyguladım.... bunu uygulucaksn haftada 1 gun bıde zeytnyagını uygulayacaksın haftada 1 kez :S

Ben badem yağını bir çorba kaşığı koydum. Bir de sinamekiyi 2 dakika kaynattım. Tarifte süre yazmıyordu. Siz ne kadar kaynatıyorsunuz?

Sarımsaklı şampuan da yaptım. Bir hafta yapmış oldum hepsini. Ama saç uzunluğumu ölçmeyi unuttum. Bir ara ölçeyim de işe yarıyor mu anlayayım.

Ben sinamekiyi su ile kaynatmıyorum.Su kaynadıktan sonra bir tutam sinameki koydum,10 dk. demledim.Sonra fısfıslı şişeme koydum bir tane bemix ampul,göz kararı da tatlı badem yağı döktüm.
Güzelce çalkaladım.Saç derime ve saçıma sıktım 4 saat beklettim.

Ben sinamekiyi su ile kaynatmıyorum.Su kaynadıktan sonra bir tutam sinameki koydum,10 dk. demledim.Sonra fısfıslı şişeme koydum bir tane bemix ampul,göz kararı da tatlı badem yağı döktüm.
Güzelce çalkaladım.Saç derime ve saçıma sıktım 4 saat beklettim.

Fısfıslı şişe çok iyi fikir yaaa. Ben de öyle yapayım. Elimle alıp süreceğim diye canım çıktı. Bir de diplerine sürmek gerekiyor, çok zor olmuştu. Şimdi çok pratik olacak.

Kızlar siz sinamekiyi kaynatıyor musunuz, demliyor musunuz? Ve ne kadar süre?

Eskilerden hayır yok, bari biz yeniler yazalım nasıl yapıyoruz.

ben suya atıp azcık kaynatıyorum.bazende demliyorum.2 ay filan oldu.evet farketti gibi..zaten çabuk uzardı saçlarım sanırım bu daha da arttırdı.kkontes e ait bi başlık var orası daha aktif.isteyen gelsin.1 haftada 1 cm di başlık

ben suya atıp azcık kaynatıyorum.bazende demliyorum.2 ay filan oldu.evet farketti gibi..zaten çabuk uzardı saçlarım sanırım bu daha da arttırdı.kkontes e ait bi başlık var orası daha aktif.isteyen gelsin.1 haftada 1 cm di başlık

Teşekkürler sedna.

Tam adres şu kızlar:

http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...9242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html

İki forum arasındaki tek fark burada zeytinyağı da var, orada yok. Burası 1.5 ayda 10 cm, orası haftada 1 cm (yani 1.5 ayda 6 cm oluyor). Arada 4 cm fark var. O da zeytinyağından herhalde :))) Şaka yapıyorum tabii, kişiden kişiye çok değişir ne kadar uzadığı.

O forumu da takip edeceğim.

Kızlar siz sinamekiyi kaynatıyor musunuz, demliyor musunuz? Ve ne kadar süre?

Eskilerden hayır yok, bari biz yeniler yazalım nasıl yapıyoruz.
Bazı bitkilerin kaynatılmaması gerekiyormuş ya, o yüzden ben kaynatmadım, 10 dk. demlemiştim.

Fısfıslı şişe çok iyi fikir yaaa. Ben de öyle yapayım. Elimle alıp süreceğim diye canım çıktı. Bir de diplerine sürmek gerekiyor, çok zor olmuştu. Şimdi çok pratik olacak.
Gerçekten çok pratik oluyor ve heryerine ulaşıyor. Ben yağ bakımlarını falanda böyle yapıyorum. a.s

ınşallah yarar tatlım.Ben birkaç kez yapabildim,düzenli yapamadım yani.Ama en kısa zamanda bende düzenli olarak başlıcam.Evimi yerleştireyim de :)

:) bnde şimdi düzenli yapmaya başladım hihoyyyt
yerleştir kız evini yapalım saçımıza uzasın ne güzel olur :1hug:

ya kızlar ben sinameki bulamıyorum hiçbir yerde.. onun yerine hazır sinameki çayları var onu kullansam olur mu acaba? sonuçta sinamekiyi de kaynatıp suyunu kullanıcaz bununda suyunu kullanıcam çok kararsız kaldım

Back
X