• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde :) herkes bayılıo:))her hafta saçlarımı soruyolardı..bi de parladı :) canlandı..mübarekler kendine geldi ya..

evet koyu renklerde açıyor sanırım...
ama benim saçlar platin olduğu için turuncu bi renk yapmıştı:bbo:
kimse de bayılmadı haliyle sempatiksalakcinni

ay süpersün ya öle bi güldürdün ki beni :))ilgilendirmiyosam nie 2 kere yazıp bi de mesaj atıyosun..bi de dondurma smile eklemiş..çocuksu hareketlerlee gelme..görüntü kirliliği yarattığın için aslında beni ilgilendirir canım...sana soran olmadı ki nie her yere yazıyosun gereksiz yere üstüne vazife alıyosun..hayır forumda heryerde gerekli gereksiz yazıp bilgi kirliliğine yol açıyosun..yapmayın ya büyüyün artık..derdini biliyorum...bırak bunları..

bu ifadeler insanlar kullansın die konuluo.

ayrıca ilgilenmediğimi göstermek cevap vermemekle deil;kaç tane cevap yazmakla yazmamakla felan olmuo

seni ilgilendirmio nereye ne yazdığım neticede sana yazmadım okumazsn ilgilenmez geçer gidersin olur biter..

istediğim yere istediğimi yazarım

istediğim bilgiyi paylaşırım öneririm kötü olanıda söylerim en doğal hakkım

ama anlayamıyosun bunu ve ne yazık anladığın kadar konuşabiliosun..

hiçbi derdim yok tek derdim saçlarımı uzatmak e uzuoda maşallah..

görüntü kirliliğide ne demekse artık.herkes istediğini yazar kimseye karışma gibi bi hakkın yok..

burda kimse kimseye bişe sormaz zaten herkes paylaşır öneride bulunur.
soran olunca söylrsin die bişe olsaydı bu site olmazdı zaten...anlaya-bilio msn çok merak ettim.

sana bi daha cevap vermicem.çünkü bişe sanıosun.

ne sanıosan anlamadımda artık
ne kadar konuşursam konuşiyim zaten anlayabildiğin kadar anlıycağın için bu kadarı yeter sanırım:icecream:

insanlar kendilerine cevap verilince kendilerini nimetten sayıo galibaakaydirigubbakcemile3

önemsemeklede alakası yok..

haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır derler.

o yüsden kimse karşısında susup ezilmemek gerek.

şimdi bi daha seni ilgilendirmeyen konulara atlamazsın

aa yada atlarsın huyun bu galiba :D :D

Son düzenleyen: Moderatör:
ay süpersün ya öle bi güldürdün ki beni :))ilgilendirmiyosam nie 2 kere yazıp bi de mesaj atıyosun..bi de dondurma smile eklemiş..çocuksu hareketlerlee gelme..görüntü kirliliği yarattığın için aslında beni ilgilendirir canım...sana soran olmadı ki nie her yere yazıyosun gereksiz yere üstüne vazife alıyosun..hayır forumda heryerde gerekli gereksiz yazıp bilgi kirliliğine yol açıyosun..yapmayın ya büyüyün artık..derdini biliyorum...bırak bunları..

ayrıca seni ilgilendirmio diorum..cevap yazıosn diosn.

seni ilgilendirmiosa cevap yazmaması gereken kişide sensin :tomato:

süpersin ya hem ilgilendirmiyo diyip hem onca mesaj yazmışsın..nasıl canın yandıysa ? kaldı ki madem umursamıyosun madem takmıyosun 1 - neden o kadar yazdın 2- daha ben bişey demeden neden engellendinn yazdın bi de klasik dondurma yiyen smile..beni ilgilendirmez ki engelle engelleme..ben buna çok güldüm ya...ne zaman ekledin ne zaman engelledin..bana ne ya..hiç bişey yokken bunu yazmışsın ben buna çok güldüm ya..sanki sürekli mail atmışız birbirimize gibi..aramızda bi bişey filan mı vardı da ben çözemedim.durduk yere mail atmışsın.ne yani ne yapmamı bekliyosun ki?ayyy beni engellemişsin nayırr napma bunu bana naparım sen engelleyince ..ama her başım sıkışınca her ihtiyacımda sen vardır..ay süpersin boshayallersmile

allah sana akıl fikir versin.ilgilendiğimden deil dalgamı geçmek için yazarım ben hepsi bu.çünkü normal davranmıyorsn.yazdıkların kabak tadı verdi niye yazıyosn diyosn banaa.sen olsan ne yaparsın cevabını vermez msn?doğru şekilde niye yazdın merak ettim diyip uzatmasan hiçbi mesele yoktu.bu durumu sen yarattın..istediğimi yazarım bu seni hiç ilgilendirmez diyorum karşılığında sana ve ilgilendirmiyosa niye yazıyosn diyorsun!

anlamıyo msn?SENı ilgilendirmiyo diyorum..madem sen bu konunun dışındasın niye yazıp duruyosn?her yere yazmış bayan..kabak tadı verdi amacını biliyorum falan filan çok çok ayıp.ne yapmaya çalışıyosn kimsin asıl ben bunları biliorum.
hemde çok ii biliorum.amacınıda biliorum.ama uzatmaya hiç gerek yok
sinek küçüktür ama mide bulandırır ...

konu açıp abuk subuk laflar eden

cevap verincede hiçbişey yokmuş gibi davranan insanlar çok malesef.

sana verilcek en iyi cevap susmak olur...şimdi çekil başımdan

off harbi kabak tadı verdin..bu kadar çocukça şeylerle uğraşamıcam...senin yaptıkların çocukluk farkında değilsin..yazma o halde..niye özelden mail attın ki ilgilendirmiyosa..?ben buna güldüm..
her neyse..tak sepeti koluna..zırt pırt yazıp da durma..sıkıyosun..

puahahah

mail deil o mesaj..

yazdığımda bir kelime neye takıldın :D

???

hey allahm ya

çok komiksin gerçekten.
sen yazmazsan bende cvp vermicem sürekli yazan sensin.tahriklerine kanmıycam..başka kapıyaaa :D

arkadaşlar konuyu saptırmayalım bende bugün bu karışımdan yaptım yıkadım saçlarım çok parladı ve sanki hafiflediler. şeklide daha bir güzelleşti. öneririm kesinlikle bayanssulusmile

ya arkadaşlar bende yapmak istiyorum bu sinamekili tarifi ama bazı arkadaşlar saç rengini bozuyor yazmş tedirgin oldum şimdi:S yapan arkadaşlar memnunmusunuz arkadaşın dediği gibi 1 ayda 10 cm uzama cidden varmı :S

bende dün yaptım..yumuşacık oldu...boyalı saçalrda renk açıyomuş ya...öyl eokumuştum...ben şeyi sorucaktım saç kremi kullanmayın demiş ya ben kullanıyorum...etki etmez mi ya böyle???

bende doktorumun bana verdiği tarifi uyguluyorum saçlarımda parlaklık yumuşaklık gürlük oluştu.arkimede önermştm ondada kepek vardı yokmş şimdi...

susam yağı,badem yağı,hakiki z.yağı,hint yağı,çam terebentin,bepanten iğnesi,evigen iğnesi

bunları bi kabın içine koyun,saçınıza masaj yaparak uygulayın birkaç saat bekletin snra sebametle yıkayın..15 güne bir yapın

hihoyyyt ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM kaydirigubbakcemile

Hiç uzamayan saçlarım (ve düzleştiriciden berbat hale gelmiş) Gürleşiyor kırıkları gidiyor ve KESİNLİKLE UZUYOR :sm_cool:

Siren16 cnm kesinlikle km diyosa bnce biraz sallamış kesinlikle kullandığına memnun olacaksın kesinlikle işe yarıyor ama düzenli kullanmak lazım ya bnm saçım hiiiç uzamaz imkanı yok 3 haftada 1-2 santim uzadı hor görmemek lazım 1-2 santimi ilk başlarda bu kadar oldu devamlı kullanınca daha hızlı uzadığını farkettim ben belkide saç alıştığı içindir ama kesinlikle MıKEMMEL:))

kesinlikle cnm haklısın.1,5 ayda 10 cm sanırım saç yapısı ve diğer takviyelerle oluyo olabilir.benim saçımda farketti .parlattı canlandı resmen..3 haftaya yakındır uygulamadım.3 hafta önce boyadım.1 cm ya var ya yok uzama.ondan önce her hafta uygulamamda farkediyodu.yine başlıcam.haber veririm uzamayı..renk değişimine gelince amaan aman bi değişim yok .hatta parladığı için güzel bile durdu.dışarda bu tür uygulamalarda bu tür riskleride gözönünde tutmak lazım.ama etkisini inkar etmek bu kadar yazıya karşı biraz garip olur.

Son düzenleme:
Back
X