Ben biliyordum niyetini :(

Doğru diyorsun kesin olarak hayatımdan çıkartma kararı aldım. Ama acı çeksin istiyorum ne yapsam ?

Kusura bakma kardeşim , çeksin istiyorsun da o şahıs tınlamaz bile ,can damarını biliyorsan gir ordan sök kopar

sanki evli kadınmış gibi konuşuyosun. ayrıca gibisi fazla adam bildiğin abaza. bu arada herşeyimi verdim derken... ailenden utanman falan... çok zor

Şu anki yaşına göre 27 normal ama üç sene önce koca adamın seninle ne işi varmış.Parmağında oynatmıştır seni.Görünen de o sal ipini gitsin.

çok gençsin canım yaaaa
bırakkkk. tabiki kalp ağrın vardırr
ama işte böyle öğreniyoruz bu hayatıı

Bilemedim ki 3 senemi verdim ona onu hayatımdan çıkarmak İstiyorum ama onsuz da yapamayacağımı düşünüyorum

Niye yapamazsınız? Kendinize hiç saygınız yokmu? Yaş daha 21, evlenme konusunu açmayan birde üstüne aldatan bir adam. Birde üstüne millete merhaba yazıp duran abaza bi aldatan. Aklınız başınızda değil bence sizin.

Arkadaşım,zor olsa da unutmak gerekir bazen.. Bu yorumu da öyle -ayrılırım ederim diye sallayanlardan- olmayarak yapıyorum... Aldatmak bambaşka bir mesele çünkü. Allah yardımcın olsun

Adam ne dusunur biliyo musun "tuh be kiz dusurdum sandim benimki cikti" tek mutsuzlugu bu olur yani :d
ya gece gece güldüm ya asude haklısın:) adam kendi haline acır ya çoluk çocukla muhattabım diye:) konu sahibi belki bişeyler anlamışındır. senin deyiminle herşeyini verdiysen! bile bırak. sen onu sevmiyosun. herşeyini verdiğin! için kendini ona mecbur hissediyosun. herşeyin bir çaresi vardır küçük hanım.

Bu HER SEYY verilirken bunu goze almiyo mu insanlar onu anlamiyorum. Yani ben bu adamla sevisecegim bu is bitse de problem yok demiyolar mi? Insan nikahli kocasina guvenmiyor bu adam beni omru billah birakmaz diye. Ozgurce yasayamayacaksaniz ozgurce sex yapmayin kizlar akilsizligin luzumu yok

Adam sanalda bile kiz pesinde, kim bilir reel hayatta neler yapiyo, kiz biraksan yarin evlenecek, neymis 3 yildir sevgiliymis. Daha sevgiliyken beni aldatan adam evlenince neler yapar cok sukur gordum yuzunu kurtulayim demiyo da MAYMUN GOZU DISARDA AMA COK SEVIYOM ONSUZ YASAYAMAM KIII IHIHI diyor

belki kimilerine ters gelebilir ama daha evlenmeden hunharca sevişen kızlarımızın sonu belli. hunharca sevişip hamile kalan var mı. ayol azıcık sabredin evleninde herşeyinizi o zaman hunharca verin! yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…