- 28 Şubat 2016
- 21
- 2
- 86
- Konu Sahibi Bileciklih
-
Dünyada tek erkek o değil ki , hadi onunla evlendin diyelim, ya sonra , sana bağlı kalacağını mı sanıyorsun , onu sana bağlayan tek şey nikâh cüzdanı ve gerisi de hikâye olur , yolun başındasın iyi düşün
sanki evli kadınmış gibi konuşuyosun. ayrıca gibisi fazla adam bildiğin abaza. bu arada herşeyimi verdim derken... ailenden utanman falan... çok zorMerhaba kızlar, kendimi çok kötü hissediyorum. 3 yıldır birlikteyiz. İlk ilişkiye başladığımızda bir insanı tanımak benim için 1 ay yeterli derdi. 3 yıl oldu hala evlilik konusu açılmadı. Ben 21 yaşındayım, o 27 yaşında. 3-4 aydır şüpheleniyorum. Telefonunu çok uzak tutuyor benden. Normalde telefonunu elime alıp bakmam. Ama dün dayanamadım. İnstagramdan bir kız mesaj atmış mesaj kutusuna baktığımda bir çok kızla mesajlaştığını gördüm. Bir de abaza gibi bir sürü kıza mrb yazmış. Çoğu cevap vermemiş ama gözü dışarda maymunun. Ona belli etmedim. Ama onu kesmek istiyorum. Ne demek bu ya 3 yıl oldu o hala uçkurunun peşinde. Ben ona herşeyimi verdim(!) ne yapmalıyım ablalarım ??? Tecrübenize ihtiyacım varaileme de bahsetmiştim ondan. Dün utandım yüzlerine bakamadım çok kötüyüm. Yardım edin
sanki evli kadınmış gibi konuşuyosun. ayrıca gibisi fazla adam bildiğin abaza. bu arada herşeyimi verdim derken... ailenden utanman falan... çok zor
Kusura bakma kardeşim , çeksin istiyorsun da o şahıs tınlamaz bile ,can damarını biliyorsan gir ordan sök kopar
çok gençsin canım yaaaaMerhaba kızlar, kendimi çok kötü hissediyorum. 3 yıldır birlikteyiz. İlk ilişkiye başladığımızda bir insanı tanımak benim için 1 ay yeterli derdi. 3 yıl oldu hala evlilik konusu açılmadı. Ben 21 yaşındayım, o 27 yaşında. 3-4 aydır şüpheleniyorum. Telefonunu çok uzak tutuyor benden. Normalde telefonunu elime alıp bakmam. Ama dün dayanamadım. İnstagramdan bir kız mesaj atmış mesaj kutusuna baktığımda bir çok kızla mesajlaştığını gördüm. Bir de abaza gibi bir sürü kıza mrb yazmış. Çoğu cevap vermemiş ama gözü dışarda maymunun. Ona belli etmedim. Ama onu kesmek istiyorum. Ne demek bu ya 3 yıl oldu o hala uçkurunun peşinde. Ben ona herşeyimi verdim(!) ne yapmalıyım ablalarım ??? Tecrübenize ihtiyacım varaileme de bahsetmiştim ondan. Dün utandım yüzlerine bakamadım çok kötüyüm. Yardım edin
Buram buram fake koktuGay diye adını çıkarsam? Taşınıp gitse de yüzünü görmesem.
Bilemedim ki 3 senemi verdim onaonu hayatımdan çıkarmak İstiyorum ama onsuz da yapamayacağımı düşünüyorum
Merhaba kızlar, kendimi çok kötü hissediyorum. 3 yıldır birlikteyiz. İlk ilişkiye başladığımızda bir insanı tanımak benim için 1 ay yeterli derdi. 3 yıl oldu hala evlilik konusu açılmadı. Ben 21 yaşındayım, o 27 yaşında. 3-4 aydır şüpheleniyorum. Telefonunu çok uzak tutuyor benden. Normalde telefonunu elime alıp bakmam. Ama dün dayanamadım. İnstagramdan bir kız mesaj atmış mesaj kutusuna baktığımda bir çok kızla mesajlaştığını gördüm. Bir de abaza gibi bir sürü kıza mrb yazmış. Çoğu cevap vermemiş ama gözü dışarda maymunun. Ona belli etmedim. Ama onu kesmek istiyorum. Ne demek bu ya 3 yıl oldu o hala uçkurunun peşinde. Ben ona herşeyimi verdim(!) ne yapmalıyım ablalarım ??? Tecrübenize ihtiyacım varaileme de bahsetmiştim ondan. Dün utandım yüzlerine bakamadım çok kötüyüm. Yardım edin
daha nasıl yapıcı yorum yapabilirim. ki sorumada cevap vermedin. belliki korkulan olmuş. ne diyelim geçmiş olsun.Ne yapayım şimdi peki? Yapıcı yorum yapın lütfen.
Off adam da cok yikilir oyle bi sey yaparsan ha bayagi intikam olur :dÖyle bırakıp gitmek istemiyorum. Yanını kalmamalı. Sahte hesap açıp buluşmaya ikna edip karşısına çıkmayı düşünüyorum?
yapacağı adamda 27 yaşında:)Off adam da cok yikilir oyle bi sey yaparsan ha bayagi intikam olur :d
Adam ne dusunur biliyo musun "tuh be kiz dusurdum sandim benimki cikti" tek mutsuzlugu bu olur yani :dyapacağı adamda 27 yaşında:)
Doğru diyorsun kesin olarak hayatımdan çıkartma kararı aldım. Ama acı çeksin istiyorumne yapsam ?
ya gece gece güldüm ya asude haklısın:) adam kendi haline acır ya çoluk çocukla muhattabım diye:) konu sahibi belki bişeyler anlamışındır. senin deyiminle herşeyini verdiysen! bile bırak. sen onu sevmiyosun. herşeyini verdiğin! için kendini ona mecbur hissediyosun. herşeyin bir çaresi vardır küçük hanım.Adam ne dusunur biliyo musun "tuh be kiz dusurdum sandim benimki cikti" tek mutsuzlugu bu olur yani :d
Bu HER SEYY verilirken bunu goze almiyo mu insanlar onu anlamiyorum. Yani ben bu adamla sevisecegim bu is bitse de problem yok demiyolar mi? Insan nikahli kocasina guvenmiyor bu adam beni omru billah birakmaz diye. Ozgurce yasayamayacaksaniz ozgurce sex yapmayin kizlar akilsizligin luzumu yokya gece gece güldüm ya asude haklısın:) adam kendi haline acır ya çoluk çocukla muhattabım diye:) konu sahibi belki bişeyler anlamışındır. senin deyiminle herşeyini verdiysen! bile bırak. sen onu sevmiyosun. herşeyini verdiğin! için kendini ona mecbur hissediyosun. herşeyin bir çaresi vardır küçük hanım.
belki kimilerine ters gelebilir ama daha evlenmeden hunharca sevişen kızlarımızın sonu belli. hunharca sevişip hamile kalan var mı. ayol azıcık sabredin evleninde herşeyinizi o zaman hunharca verin! yaniBu HER SEYY verilirken bunu goze almiyo mu insanlar onu anlamiyorum. Yani ben bu adamla sevisecegim bu is bitse de problem yok demiyolar mi? Insan nikahli kocasina guvenmiyor bu adam beni omru billah birakmaz diye. Ozgurce yasayamayacaksaniz ozgurce sex yapmayin kizlar akilsizligin luzumu yok
Adam sanalda bile kiz pesinde, kim bilir reel hayatta neler yapiyo, kiz biraksan yarin evlenecek, neymis 3 yildir sevgiliymis. Daha sevgiliyken beni aldatan adam evlenince neler yapar cok sukur gordum yuzunu kurtulayim demiyo da MAYMUN GOZU DISARDA AMA COK SEVIYOM ONSUZ YASAYAMAM KIII IHIHI diyor
pardon hunharca sevişip evlenen var mı diyecektim:)belki kimilerine ters gelebilir ama daha evlenmeden hunharca sevişen kızlarımızın sonu belli. hunharca sevişip hamile kalan var mı. ayol azıcık sabredin evleninde herşeyinizi o zaman hunharca verin! yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?