- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
- Konu Sahibi Bileciklih
-
Herseyimi verdim(!) derken?
benim anladığım birlikte olmuşlar, cinsel hayatları var yani
evlenmeden önce hunharca sevişmek yasaklansa kızlarımızın böyle derdi olmaz. ben panik atakla cebelleşiyorum millettin derdine bakInsan kac senelik kocasindan bosanabiliyor da daha nikah olmadan cinsel birliktelige nasil guvenmis ki. Tamam bunu yasayabilirsin birsey demiyoruz da ayrilinca "herseyimi verdim" diye de acitasyon yapmamali. Iki tarafin rizasiyla birseyler yasanmis.
Yalniz yasadiginiz cinsellik icin "verdim" kelimesi hos degil konu sahibi...
O zaman biz bekarlar olarak da evlilere 2 gecede bir hunharca sevişme zorunluluğu getirerlerse sorunları kalmaz diyelim. Zira bu cümle ne kadar saçma ise sizinki de o kadar saçma. Yatak odamıza kadar karışmayıverin bir zahmet.evlenmeden önce hunharca sevişmek yasaklansa kızlarımızın böyle derdi olmaz. ben panik atakla cebelleşiyorum millettin derdine bak
canım evlenmeden önce ilişkiye girmeyin deyince zorunamı gitti. eşimle ister iki güne bir ister her gün ister haftada bir birlikte olurum sende biz evlilerin mahremiyetine karışma bir zahmet:)O zaman biz bekarlar olarak da evlilere 2 gecede bir hunharca sevişme zorunluluğu getirerlerse sorunları kalmaz diyelim. Zira bu cümle ne kadar saçma ise sizinki de o kadar saçma. Yatak odamıza kadar karışmayıverin bir zahmet.
Ay ben ona her şeyimi verdim beni aldattı şimdi napacam diye acitasyonlar yapacak, durumu kaldıramayacaklar sevişmeyiversin demeniz kafi. Gerçi şimdi onun da yolunu bulmuşlar bi dikiş nakışa bakıyor.
ya bu yorum beni koparttı ya :)Hatunun verbenisi var
Gördünüz mü nasıl rahatsız oldunuz, mahremiyet oldu birden? Sizinki mahremiyetse bizimki de mahremiyet. Bi karışmadığınız o kalsın bari. Yasakçı zihniyetlerle bir yere varamazsınız.canım evlenmeden önce ilişkiye girmeyin deyince zorunamı gitti. eşimle ister iki güne bir ister her gün ister haftada bir birlikte olurum sende biz evlilerin mahremiyetine karışma bir zahmet:)
Bana da öyle geldi yemleyip kaçmışFake kokusu vaar, havada fake kokusuu vaar
tamam canım sende konu sahibinin yolundan ilerle:) hani sen dedin ya biz bekarların mahremiyetine karışmayın diye bende ondan dedim sende bizim mahremiyetimize karışma diye. ben burda yazılanlarla moralimi bozmam tatlım sende bu kadar küçük şeylere takılma:)Gördünüz mü nasıl rahatsız oldunuz, mahremiyet oldu birden? Sizinki mahremiyetse bizimki de mahremiyet. Bi karışmadığınız o kalsın bari. Yasakçı zihniyetlerle bir yere varamazsınız.
Ben sizin canınız ya da tatlınız değilim öncelikle. Bu şekilde hitap etmeyin rica ediyorum.tamam canım sende konu sahibinin yolundan ilerle:) hani sen dedin ya biz bekarların mahremiyetine karışmayın diye bende ondan dedim sende bizim mahremiyetimize karışma diye. ben burda yazılanlarla moralimi bozmam tatlım sende bu kadar küçük şeylere takılma:)
Yok evlilik tapu ya, sorun olmaz.O zaman biz bekarlar olarak da evlilere 2 gecede bir hunharca sevişme zorunluluğu getirerlerse sorunları kalmaz diyelim. Zira bu cümle ne kadar saçma ise sizinki de o kadar saçma. Yatak odamıza kadar karışmayıverin bir zahmet.
Ay ben ona her şeyimi verdim beni aldattı şimdi napacam diye acitasyonlar yapacak, durumu kaldıramayacaklar sevişmeyiversin demeniz kafi. Gerçi şimdi onun da yolunu bulmuşlar bi dikiş nakışa bakıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?