Ben biliyordum niyetini :(

Bunu hazmederek bişey yokmuş gibi devam edemezsin. Hiç öyle oyun işlerine girme yok sahte hesapla karşısına çıkayım falan filan. Açık açık konuş ama yüzyüze. Hesap sor. Bütün sinirini öfkeni acını kus üzerine. Hatta bi kafede buluş, en son onu oraya rezil et de kalk git ciddiyim.

Bak sana az ayrıntılı anlatiim tavsiyemi. Seninle bişey konuşmak istiyorum de bi kafede buluşun. Sonra sen konuyu aç ve hesap sor, içinden gelenleri söyle. ''bunu nasıl yaptın, bu nasıl sevgi, sen bu kadar şerefsiz miydin? sevgilin varken başka kızlara yavşamak nedir? senden ayrılıyorum, bu beni son görüşün, sen erkek orospusu musun?!! '' bütün bunları kus yüzüne. Şimdi hani herşeyimi verdim, seviyorum falan diyorsun ya, aslında bu buluşma ve tartışma bi şans onun için. Eğer ki alttan alırsa, özür üstüne özür dilerse, bi daha yapmayacağına dair sana garanti verirse, seni sevdiğini, ayrılmak istemediğini söylerse, senin güvenini kazanmak için çabalayacağını gösterirse, o zaman şans ver (ki hiç sanmıyorum öyle yapacağını ama bi umut)

Ama yook öyle yapmadı mı bas tekmeyi gitsin! Rezil etme kısmı da burda başlasın, öyle yapmadığını ve yapmayacağını anladığın an başlasın, ''beni aldatmaya utanmadın mı hiç, sen ne aşağılık bi insansın, bidaha beni sakın arama!'' diye bağırarak ayağa kalk ve içeceği yüzüne fırlat, çık git. (tabi konuşurken içeceğini bitirme sakın bunu yapabilmek için )

Bir de sana şunu söylim, onda neyin rahatlığı var biliyo musun? senin ''herşeyini vermiş olmanın'' rahatlığı var, bu kız nasılsa benim ya bu cepte diye düşünüyor klasik erkek modeli. Hiç de değilsin! Sen bi mal değilsin, erkek yapınca neyse kız yapınca da o. Cahil toplumun deli saçması kuralları yüzünden, sırf ona herşeyini verdin diye, onun her kahrını çekmek illa onun evlenmek istemesini ömründen ömür gide gide beklemek zorunda değilsin. Her şeyin bi çözümü var emin ol anladın sen. İlerde evleneceğin kişiye, eğer hakediyorsa ve medeni bi adamsa dürüst olursun, ''ben 3 sene biriyle beraberdim çok sevdim güvendim ve özgür irademle beraber oldum, ama beni aldattığı için ayrılmak zorunda kaldım, beni böyle kabul et.'' dersin, zaten medeniyse cahil değilse kabul eder, yoksa başka yollarla çözersin, hakettiği tıbbi yollarla!!)

O yüzden ''aman ben buna herşeyimi verdim her kahrını çekmeliyim'' diye düşünme. Ayrıca bide şu var, her kahrını çeksen, beklesen seninle evlenecek mi peki?? Değecek mi acaba çektiklerine? Gelmiş 27 yaşına hala evlilik yok lafı yok sözü yok. Bi an önce güçlü bi kız ol ve hayatına bak.

benim anladığım birlikte olmuşlar, cinsel hayatları var yani

Insan kac senelik kocasindan bosanabiliyor da daha nikah olmadan cinsel birliktelige nasil guvenmis ki. Tamam bunu yasayabilirsin birsey demiyoruz da ayrilinca "herseyimi verdim" diye de acitasyon yapmamali. Iki tarafin rizasiyla birseyler yasanmis.

Yalniz yasadiginiz cinsellik icin "verdim" kelimesi hos degil konu sahibi...

evlenmeden önce hunharca sevişmek yasaklansa kızlarımızın böyle derdi olmaz. ben panik atakla cebelleşiyorum millettin derdine bak

evlenmeden önce hunharca sevişmek yasaklansa kızlarımızın böyle derdi olmaz. ben panik atakla cebelleşiyorum millettin derdine bak
O zaman biz bekarlar olarak da evlilere 2 gecede bir hunharca sevişme zorunluluğu getirerlerse sorunları kalmaz diyelim. Zira bu cümle ne kadar saçma ise sizinki de o kadar saçma. Yatak odamıza kadar karışmayıverin bir zahmet.

Ay ben ona her şeyimi verdim beni aldattı şimdi napacam diye acitasyonlar yapacak, durumu kaldıramayacaklar sevişmeyiversin demeniz kafi. Gerçi şimdi onun da yolunu bulmuşlar bi dikiş nakışa bakıyor.

canım evlenmeden önce ilişkiye girmeyin deyince zorunamı gitti. eşimle ister iki güne bir ister her gün ister haftada bir birlikte olurum sende biz evlilerin mahremiyetine karışma bir zahmet:)

canım evlenmeden önce ilişkiye girmeyin deyince zorunamı gitti. eşimle ister iki güne bir ister her gün ister haftada bir birlikte olurum sende biz evlilerin mahremiyetine karışma bir zahmet:)
Gördünüz mü nasıl rahatsız oldunuz, mahremiyet oldu birden? Sizinki mahremiyetse bizimki de mahremiyet. Bi karışmadığınız o kalsın bari. Yasakçı zihniyetlerle bir yere varamazsınız.

onunla olmaz artık
sende anlamışsındır
ameliyat gibi düşün
vücudunda hastalıklı bir bölge var , o hastalıklı bölge ameliyatla alınacak sonra sen çok acı çekeceksin ...gerçekten hiçbir ayrılık kolay değildir...ama geçecek ve iyileşeceksin ve iyileştiğinde eskisinden çok daha sağlıklı olacaksın :) böyle düşün..

Gördünüz mü nasıl rahatsız oldunuz, mahremiyet oldu birden? Sizinki mahremiyetse bizimki de mahremiyet. Bi karışmadığınız o kalsın bari. Yasakçı zihniyetlerle bir yere varamazsınız.
tamam canım sende konu sahibinin yolundan ilerle:) hani sen dedin ya biz bekarların mahremiyetine karışmayın diye bende ondan dedim sende bizim mahremiyetimize karışma diye. ben burda yazılanlarla moralimi bozmam tatlım sende bu kadar küçük şeylere takılma:)

Ben sizin canınız ya da tatlınız değilim öncelikle. Bu şekilde hitap etmeyin rica ediyorum.

Ikinci olarak okuduğunu anlama çalışmaları yapmanız gerekiyor bence, bu konuda az bi çaba ile çok yol kat edebilirsiniz.

Mune gelmeden ben kaçtım hadi çavv

Yok evlilik tapu ya, sorun olmaz.

2 aylık evli, 2 aylık hamile. Kocasından dayak yiyen ama "çocuğum var işin içinde şincik naaapıcam bennn" diye ağlayan kadınlar, evlenip özgür iradesiyle sevişmiş işte sorun nerede (!)

Kendim yaşamadım evlenmeden ama yaşayıp arkasında duran, ezilip büzülmeyen, ağlaşmayan liseliyi bile ayakta alkışlarım gücünden ötürü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…