Ben biliyordum niyetini :(

o dediğini sen yap tatlım. hadi çavv:)

Ona HERŞEYİNİ vermeden düşünseydin bacım!!!!!! Sonra onsuz olamam vs deme...okulun yok mu senin evlilik düşüneceğine okul düşün

her şeyini verip sonra lafını yapacaksan bu bir ilişkiyi bitirmene engel olacaksa vermeyeceksin her şeyini.
erkek kıymet bilir mi hiç ona göre mi hareket eder, demek onun için hiçbir kıymeti yokmuş.
ayrıl gitsin 30 yaşına merdiven dayamış hala instagramda kızlara mrb mı yazıyor nasıl bir eziklik. zaten bunu görsem direkt soğur ve dalga geçerdim herhalde ayrılmak çok da zor olmazdı.
sakın saçma sapan oyunlar da oynama adamla hem kendini düşürürsün hem de onu güldürürsün sana eline koz vermiş olursun.
en iyisi al karşına ayrılıyorum ne kadar basit bir adamsın, instagramdaki "mrb"lık ilişkilerinle hayatta başarılar de ve bitir.

Giden zamana aciyip tum hayatini yakma bu adam evlensen de hep baska heyecanlar arayacak o zaman da "kocamdir disarida hevesini alsin sonunda nasilsa evine döner "mi diyeceksin?

Ayy yine buraya koca metinden 2 kelime bir noktalama işaretini çekip, ahlak dersi vermeye gelen kafatasçılar dolmuş. Konu sahibi, yanlış bir tercih olmuş o adam sizin için. Ayrılıp önünüze bakacaksınız. Toplum baskısı çok fazla olduğu için böyle düşünmeniz normal. Ayrılın, okulunuza işinize devam edin. Atlatacaksınız. Bu psikolojiyle çiviyi çiviye söktürmeye çalışmayın ve nolur ayrılırsam naparım düşüncesiyle şu karaktersizle kalıp, kadınlık gururunuzu ezdirmeyin.

Ya ayrılacaksın ya devam edeceksin
Ne nikah var ne çocuk varken hayatının geri kalanınıda görmezden gelerek yaşama derim

Herşeyini vermeyeydin iyiydi .. başka keklik avlama peşinde adam, kendini mecbur hissetme ona karşı. Bir de herşey olup bittikten sonra mı adamı kontrol edeceğin tuttu

seninle sevgiliyken sosyal medyada başka kızlarada yazması ayrı bir midesizlik
verdiğin 3 yıla değmezmiş gibi görünüyor yol yakınken ayrılman senin yararına olur diye düşünüyorum ama karar senin tabi..

evli misin

Allahtsn giden uc yilin olmus. Geri kslsn haystin halen degerlendirmen icin seni bekliyor, bu sdamdan sana hayir gelmez canim. Huylu huyundan vazgecmez. Yol yakinken ilk sapaktan dön sen iyisi mi.

Aman hiç uğraşma derim 3 yılda sana baglanamayip başka kızlarla konusmussa evlensen yine seni aldatır bosver gitsin

Bilemedim ki 3 senemi verdim ona onu hayatımdan çıkarmak İstiyorum ama onsuz da yapamayacağımı düşünüyorum

Ben senin yerinde olsam instagramdan mesaj atar ayrılırdım. Böyle birden bire kes iliskini sebepte söyleme. Bırak öyle sap gibi ortada. Sen şimdi yapmazsan o yazıstigi kızlardan biriyle isi ilerletip sana yapacak böyle.

Sen de daha fazla kısmetini kapatma bununla vakit geçirip. 21 çok ama çok genc. Ayril hemen yolun devam et. Bu herifte ısrar edersen o seni bırakacak. O zaman da 3 yılın çöpe gitmiş gibi hissedeceksin. Birsey değişmeyecek üstüne birde terk edilmisligin verdiği acı ile ugrasacaksin. Sen terk et o acı çeksin.

Verdiğin yalnızca 3 yıl olsun istiyorsan ayrılmalısın bir an önce. En fazla 2-3 ay üzülürsün sonra da alışırsın ve seni aldatan bir adamla işin olmamalı. Sana değer vermiyormuş demekki...
Eğer ayrılmadan göz göre göre devam edersen ileride seni çok daha fazla üzer ve şimdi aldatan evlendiğinde de yapar.

Giden 3 yila üzülmekle kal boyle bir insan icin. Sizi aldatmis bide evlilik mi dusunuyorsunuz yol yakinken ayrilin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…