- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
- Konu Sahibi Bileciklih
-
o dediğini sen yap tatlım. hadi çavv:)Ben sizin canınız ya da tatlınız değilim öncelikle. Bu şekilde hitap etmeyin rica ediyorum.
Ikinci olarak okuduğunu anlama çalışmaları yapmanız gerekiyor bence, bu konuda az bi çaba ile çok yol kat edebilirsiniz.
Mune gelmeden ben kaçtım hadi çavv
3 sene ne ki yaa evlenince ömrünü vericeksin onun gibilerine. Ayril gitsin düsünmen hata. Oyle insanlarla evlilik olmassBilemedim ki 3 senemi verdim onaonu hayatımdan çıkarmak İstiyorum ama onsuz da yapamayacağımı düşünüyorum
evli misinMerhaba kızlar, kendimi çok kötü hissediyorum. 3 yıldır birlikteyiz. İlk ilişkiye başladığımızda bir insanı tanımak benim için 1 ay yeterli derdi. 3 yıl oldu hala evlilik konusu açılmadı. Ben 21 yaşındayım, o 27 yaşında. 3-4 aydır şüpheleniyorum. Telefonunu çok uzak tutuyor benden. Normalde telefonunu elime alıp bakmam. Ama dün dayanamadım. İnstagramdan bir kız mesaj atmış mesaj kutusuna baktığımda bir çok kızla mesajlaştığını gördüm. Bir de abaza gibi bir sürü kıza mrb yazmış. Çoğu cevap vermemiş ama gözü dışarda maymunun. Ona belli etmedim. Ama onu kesmek istiyorum. Ne demek bu ya 3 yıl oldu o hala uçkurunun peşinde. Ben ona herşeyimi verdim(!) ne yapmalıyım ablalarım ??? Tecrübenize ihtiyacım varaileme de bahsetmiştim ondan. Dün utandım yüzlerine bakamadım çok kötüyüm. Yardım edin
herşeyi işte derkenHerşey işte.
Bilemedim ki 3 senemi verdim onaonu hayatımdan çıkarmak İstiyorum ama onsuz da yapamayacağımı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?