Ben biliyordum niyetini :(

Ben de" 3 yılımı verdim" e takıldım.Çok görüyorum böyle 3 yılımı verdim 5 yılımı verdim diyen.
Ne acayip bir bakış açısı.Sanki adama ömründen 3 yılı verip onun ömrüne katıyorsun.
3 yıl birlikte geçmiş,birlikte tüketilmiş diye düşünen yok.Adam hayatından çıkınca o süreç anlamsızlaşıyormuş gibi.

Konu sahibi,geçen 3 yıl heba olmasın diye bu adamla evlenirsen asıl o zaman tüm hayatını çöpe atmaya hazır ol.
Ha sen şimdi herşeyimi verdim ne yapıcam diyorsun ya...Bak göreceksin şu seninki yarın öbürgün herşeyini başkasına vermiş bir kızla evleniverecek.Sen de yol yakınken başka sulara yelken aç bence.

Benimde başımda böyle birşey var offf allah yardımcın olsun zor bir durum

Emin ol onsuz daha güzel olacak herşey hem ileride acı çekeceğine şimdi çek kurtul o adamdan 3 yılını vermişsin daha fazla vaktini almasına müsaade etmeyin

Ne demek onsuz yapamam.
Ya su islerin hormonal oldugunu unutmayin ablacim yaa.
Onsuz öyle bir yaparsin ki cok güzel yaparsin, en güzelini sen yaparsin. Hatta onsuz senden güzel yapani olamaz.
Güclü bir kadin ol, simdiden sütü bozuk bir erkek icin aglama bile, yol ver gitsin.
Bunu yaptigini gördügün an bitirmen lazimdi, bakin tecrube her zaman döver. Bunu yapan yine yapacaktir.
Dogru insan karsina cikana kadar güclü ol, sabirli ol, mantik ol.
Onsuz yapamam gibi bir ergen cümlesi kurma.
Hemcinsim olarak seni düsünerek yaziyorum inan bana.
Yaparsin, hem de neler yaparsin. Kendini simdiden bir erkege baglama. Onsuz olamamne demek ya, göbek kordonunun bagli oldugu annemsiz olamam yine bir yerde anlasilir ama o kim ki.
Üc senedir seni kandiran beyni baska yerinde bir vatandasmis.

21 yasinda olmak icin neler vermezdim. 21 yasindayken ben daha cocugum ya diye dusundugumu hatirlarim. Hayatima sokup vaktimi ziyan ettigim insanlari dusundukce pisman oluyorum simdi hepsinden herseyden birseyler ogrenmis olsam da. yani 21 yasindayken 3 yilim da 3 yilim ah gitti gitti diye dert etmeye ne gerek var. birak gitsin. hatta kavga cikarmadan direkt heryerden engelle ve iletisimi kes. malak gibi kalsin oyle anlamasin neden ortadan kayboldugunu. o yansin derdine noldu da gitti diye.

Yapıcı/yıkıcı yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Tavsiye almak için yazmıştım bir de duygusal olarak kötüyüm yanlış karar vermekten korktuğum için yazmıştım. Tam olarak belirtemedim 3 yıldan kastım. Onunla büyüdüm , herşeyin ilkini onunla yaşadım. Gözümü açtığımda o vardı yanımda. Bana karşı hep sevgi doluydu ve sadık olduğuna inanıyordum. Ne olduysa son Zaman'larımızda oldu. Bu yüzden yıkığım. Bana birşey hissettirmediğini zannediyordu sanırım ama anlıyordum değişikliği. Sanki bırakmak istemiyor ama başka bişey arıyordu ve o aradığını bende bulamıyordu. Arıyor mesaj atıyor hiç bir şekilde cevap vermiyorum. Veremiyorum. Çünkü bu yaptığını ona yakıştıramıyorum sanki şuan beni başka bir Ada'm arıyor. Araftayım kızlar.

Evli olsan boşan derdim şimdi terket diyorum ama kolay değil anlıyorum

23 yaşındayım şuan ble evlilik bana erken gelrkn 21 yaşındasın 3 senemi verdm ama aldatııyrm diyip susuyrsn

Bence bitirmelisin gozu disarda olan erkek evliykende yapar seven erkek sevgilisinden baska kimseyi gormez bence bu arada bende bilecikliyim :)

Bence bitirmelisin gozu disarda olan erkek evliykende yapar seven erkek sevgilisinden baska kimseyi gormez bence bu arada bende bilecikliyim :)

Aaa çok güzel :) teşekkür ederim yorumun için mantıklı da söylediğin diğer herkes gibi şuan sadece duygularımla savaşıyorum bu sebeple kafam bulanık. Kesip atamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…