Ben bilmiyorum sonu ne bunun ?

25 yasındaki oglumu hayatta 21 yaşındaki kızla evlendirmem. Size de yazık ona da. Çocuk istemiyorum falan demissin evlen en gec iki seneye yaparsın çocuk cevren bu seferde neden cocuk yapmıyosun demeye baslayacak çünkü. Ayrıca dedikodulu bi yerde yaşıyosanız ve bunları takıyosanız ortalikta gezmeyiverin sonra evlensinler diye kırk takla atıyosunuz böyle

Ya işte kişisel olarak o çok iyi birisi bana karşı çok şefkatli değerli davranır sırf bu sebepten onu bırakmak istemiyorum ama ailem de böyle huzursuz nolacak bilmiyorum

Sevgilinizin yüksek lisans, doktoradan dolayı tez çalışması olduğu icin de acele etmek istemiyor olabilir. Çünkü bu süreçlerde evlilik biraz ertlemelere sebebiyet veriyor. Ben de tez doneminde evlendim ve maalesef henüz bitiremedim.

İnanın gezmiyoruz ya sokakta yakalanıyoruz hep aslında ben istanbulda büyüdüm hiç takmıyorum ama ailem işte onları da kırıp üzemiyorum

Bana neden olarak bunu sunarsa zaten ben de hak veririm ama ortadaki sebep olan şey çok saçma, ayrıca ben çok uzun süre ales nedeniyle görüşmedim sırf odaklansın diye anlayışlı da bi insanım ona çalışma odası bile tasarladım işte illa bi sorun olacak ya :)

İnanın gezmiyoruz ya sokakta yakalanıyoruz hep aslında ben istanbulda büyüdüm hiç takmıyorum ama ailem işte onları da kırıp üzemiyorum
Sokakta nasıl yakalanıyosunuz gezmiyosan :) Bence gezin zaten sorun yok ama böyle bile isteye gezip gencecik yaşta kendisiyle evlensin diye birini darlamayı anlamayı anlayamıyorum ben. Bi de yaşı geçiyo falan demişsin daha neler artık

Yani öyle avm büyük çarşı tarzı yerleden kaçınıyoruz ama böyle mahalle aralarından geçerken bile yakalandığımız oldu ya bence de sorun yok ama burası erzurum bi de ailem sıkıntı ediyor benim sakınıyorlar beni

Uzun süre nişanlilik ilişkiyi yıpratır aslında . Araya ailelerde girecek. Acele etme bence. Nişan diye tutturursan peşinden koşmuş gibi oluyorsun . Zamana birak.

Ay ablacım yazmayayım diyorum da sakınıyolar da ondan mı seni gelin alsınlar diye tantana çıkardılar. Laf söz olmasın kafası iste sakınsalar bu yaşta ne evliliği derler emin ol.21 yaşında ne evliligi çünkü yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…