Ben bir gerizekaliyim sanirim...

valla adam bence tam bir leşte. bu kadar da mı onu bilemedim..
ama sana olur gibi geldi demek ki..

Ya niye boyle bı ılıskı ?
Ne gerek var buna, ay sana bır talıp bulucam hem adam gıbı sana deger verecek hemde baya sevıseceksınız. Sımdı sende takılı kalan sey ıstedıgını alamaman bence.

Ayrıca parayı da asla vermemelısın

Seni yorumlarından az çok tanıyorum. Yorumların akıllıca ve mantıklı oluyor hep. Ama ne bilim bu karakterde ki kadın bu adamda ne buldu da onunla böyle saçma şeyler yaşadı bir anlam veremedim. Çok itici iğreti bir adam bu.

Senin bu hanzo ile hala işin bitmedi mi ya
Valla kendini harcadın şunun yoluna
Çok kızıyorum sana

Koca müdür 15 bin bulduramamış mı?
Cin olmadan adam çarpmaya çalışmış.
İnsanın başına bazen anlamlandıramadığı garip olaylar geliyor.
Benim de birgün seneler önce kurstan tanıştığım sonrasında pek görüşmediğim bir arkadaşım aradı.
"Loch Ness ben evli olan yakın bir arkadaşıma 4 altın borç verdim. Şimdi annem o altınları istiyor. Annemi o arkadaşımmış gibi arayıp vereceğini söyler misin?"
Kan beynime sıçradı. Kusura bakma yapmam diyip kapattım telefonu ama içim soğumadı.
Sonra mesaj attım.
"Safiye senin ağzına tükürürüm benim ne yalancılığımı,oyunculuğumu gördün de benden böyle bir şey istiyorsun? Benim de evlâdım var,ne diye senin ananı arayıp yalan yanlış şeyler söyliyim? Benden çıkar ula ahı. S.tir git arama bir daha beni."
Sonsuza kadar kayboldu hayatımdan...

Yorumlarini okurken.. kendine cok yüklendigini farkettim.. anliyorum tabi.. adam adam dencek durumda degil.. cok mantikli ve farkindasin aslinda olaylarin belliki kaptirmissin kendini..
Bence önce kendine bi odaklan.. bi degerinin.. kendi kiymetini bi bil.. buladar yüklenme kendine..
Sen kendine iyi davranki öyle insanlari cek kendine..
(Diyene bak terzi kendi sökügünü dikemezmis)
Kendini hirpala.. birde bizden istemisdin bunu yapma cancazim..
adamai salla kendine odaklan

Saglıcakla kal

Adam her şekilde kullanmaya çalıyor sizi.
Aklınızı başınıza alın diyeceğim ama bence gayet yerinde.
Sanırım duygusal olarak boşlukta olduğunuz bir dönemdesiniz.
Bu yüzden görmezden gelmeyi tercih ediyorsunuz.
Beş para etmez biri için harcadığınız zamana yazık değil mi?
Haddini bildirme zamanınız gelmiş bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…