Ben bir gerizekaliyim sanirim...

Pek bir şey anlayamadım,adamla sevgili misiniz ? Çünkü sevgili desem iletişimi çok tuhaf,sadece cinsellik desem siz aşırı duygusal takılıyorsunuz,tam olarak ne aranızdaki ? Bence ne o ne de siz ortada bir yerde buluşamamışsınız.Bir o geliyor bir siz,sonra geri çekiliyorsunuz.
Neyse sizden o kadar para isteyen adama da çok güvenmeyin zaten,silin gitsin tamamen.

Ne olduğumuzu bende bilmiyorum
Ben içince çok duygusallasiyorum
Ama normal zamanda arayan soran bi tip değilim.
10 gün geçer aramam
O arar sorar..
F.ckbuddy desem ona da uyamıyoruz
Çünkü o daha farklı bi şey
Sevgili değiliz
Eskiden arkadaştık
Içine micti

Böyle bir adamla o gece birlikte olamadığınıza sevinmelisiniz. Tek amacı parayı istemenin bir yolunu bulabilmekti. Yoksa insan sevdiği, saydığı ve ya hoşlandığı kadının yanından çok extrem bir durum olmadığı sürece ayrılmaz, kaldı ki sarhoş gelmez. Nihayetinde günleriniz sayılı.Sevmiyor, ayak yapıyor. Bunu netleştirin kafanızda, sonrası sizin için çorap söküğü gibi gelecektir

Fuar zamaniymis
Ben sektörü bilmiyor muymusum
Neden bu kadar takintiliymisim
Istediğim insan gibi bir kafayla gelmesi
Insan gibi iki kelam edebilmekti
Olamadı..

Ilişkiniz var mı yok mu varsa nasıl bir ilişki hicbir şey anlaşılmıyor . Benim anladığım kadarıyla siz bu adamdan duygusal bir şeyler bekliyorsunuz ama karşınızdaki kişi öyle biri değil . Neden bu adamı bırakmıyorsunuz anlamadim ? Sizi sevse böyle davranmaz , bunu sizde bence en az bizim kadar iyi biliyorsunuz . 4 ayda bir uğrayıp sinirinizi bozan bir adam için yapmanız gereken şey çok açık . Yol verin gitsin .

Adim gibi biliyorum ki biraz zaman geçsin
Yazacak cizecek
Karsilasicaz
Istiyorum ki ne yaparsa yapsin
O eski kadını bulamasın
Ne bakışında ne başka bir yerde
Primat...

İkiniz de kararsız duruyorsunuz buradan bakınca.Arkadaşlıktan bu hale geldiği içindir belki.
Çok güvenmeyin,unutun gitsin.Başka birini tanırsınız elbet.

İkiniz de kararsız duruyorsunuz buradan bakınca.Arkadaşlıktan bu hale geldiği içindir belki.
Çok güvenmeyin,unutun gitsin.Başka birini tanırsınız elbet.

Başka biri değil de
Bana neden böyle davrandığını düşünüyorum daha çok

Adim gibi biliyorum ki biraz zaman geçsin
Yazacak cizecek
Karsilasicaz
Istiyorum ki ne yaparsa yapsin
O eski kadını bulamasın
Ne bakışında ne başka bir yerde
Primat...
Işte bu sizin elinizde . Istediği kadar yazsın çizsin siz kendinize yeni bir hayat kurun . Geldiğinde eski sizden eser kalmasın .

Yaşınızla mı alakalı yoksa duygusal açlığınızla mı bilemedim. Ama siz hangi yoldan giderseniz , karşınıza o yolun yolcusu çıkar. Söyleyebileceğim tek şey, kendinizi bedenen ve madden kullandırtmayın. Siz boş değilmişsiniz kendisine karşı ama karşı taraf gayet geniş. Misli şeyler bekleyin ilişkiye devam etme durumunuzda.

Yol vermek ..
Yolu bana hic çevrilmemiş sanki zaten ...
Beni kurban seçti bu pislik
Versem ne vermesem ne .
Nasıl bu kadar yenildim ben

Erkeklerin çoğu çıkar ilişkisi yani mantıkla hareket ediyorlar galiba bizim gibi duygusal bakmıyorlar olaya....ve nasıl bir yuzsuzluktur eski kız arkadaşının verdiği borcu yenisinden istemek... Saygıda yok bence..her kötü özellik var...sevismeye girmiyorum bile....yani sevdiği kadınla 2 günlüğüne buluşacak yataktan çıkmaz insan at çöpe gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…