Ben bir gerizekaliyim sanirim...

Banlanirim ben gerizekalı demem

33_35

Yaptıgı midemi bulandırdı isterdim ki her şeyi yüzüne haykırayım.
Sustum

Size ilgili gibi davranıyor.Ama zerre size karşı ilgi ve sevgi beslediğimi düşünmüyorum.Boş kalan zamanlarını değerlendirmiş.Ayrıca sizden ne koparsam kar gibi görmüş.Üzgünüm ama böyle.Dize önerim her yerden çıkarın ve cevap vermeyin.

Witch yanlış oldugun sürece yanlis adamlar gelir. Dogru adam sen dogru olursan gelir. Ha normal insan bana göre yasamiodur bu hayati sadece ömür tuketiodur ama sen bence üzülüyorsun bu tarz seylerin akabinde. O yuzden sinirlarinin disina çıkma, kendini cok zorlama bisey olmuyor sanarsin bes sene sonra patlak verir ruhunda hastaliklar.

Diğer konuları da okumuştum.Kendine kötülük ediyorsun,haykırmak istedim resmen.Yapma böyle

Neden vs diye sorma, bu ,adam değil gerçekten.Enerji sömürücü,insan kullananan bir varlık

Biz kadınların handikapı bu. Güçlü de olsak dağları da devirsek birine içimiz aktiysa en saçma hataları bile yapıyoruz. Akıllı kadinsiniz böyle bir terliksi hayvana sümük bile atmamaniz lazım aslında. Ama yarım kalmışlık, duyguları tamamlama isteği size oyun oynuyor. Bu herifi hayatınızda net bir yere konumlandirabilseniz böyle şeyler yasamayacaksiniz aslında. Sevgili olarak görmüyorsunuz, nefret etmiyorsunuz, arkadaş olarak da görmüyorsunuz hayatınızda UFO gibi bir yer kaplıyor. Zihnimiz de acayip çalışır. Bir şey yarımsa, tamamlayamiyorsa arka planda hep onunla uğraşır. Yanlış hatırlamıyorsam zeigarnik etkisi deniyor buna. Iste bir yere konumlandirsaniz denklemi cozeceksiniz. Ya da bence tepigi atın. Kürekle de üzerine iyice vurup dümdüz edin de şekli meydana çıksın. Sonra sepetleyin gitsin kafanız rahat etsin. Ama tabi mecazi zira şiddeti sevmeyiz.

siz otel misiniz banka mısınız dert kahvesi misiniz salın ipini gitsin rica ediyorum. Seviyor olsa değil 4 ay, 4 gün aradan sonra önce senin yanına gelir. Başkasına dertlenip sana dökülmez, sana dertlenip senle mutlu olur. Ayrıca sarılması ifadesiz bir durum, çocukken oyuncağı battaniyesi varsa ona sarılıp uyumaya alıştığı için sarılıp yatıyor.
Daha güzeline layıksınız. Değer görmeye layıksınız.

eee ona ödetmiş onadan ayrilincada borcu sizemi yukluyor iyi valla bulmus yolunu bence tam bir j.golo

Yakışıklı olaydı iyiydi o da yok .
Duygusal anlamda zaaflarımdan faydalandi
Ona sorsan kıyamıyor
Ama benim hissettiğim tam anlamiyla kullanilmak

Arada duygu var desem yok cinsellik var desem o hiç yok. Neden bırakamıyorsunuz bu adamı?
İnsan bir noktada kendi değerini kendi belirler.

Sanırım benden ona olan duygu
Ondan bana cinsellik vardı
Otokontrolsuz olduğu için bu sefer onu da beceremedi...
Aklıniza onu arayan bir kadın gelmesin
Kendisi sitemkar bu konuda ilgisizmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…