Ben bir gerizekaliyim.

Alnımın ortasına yazdırmak istiyorum bunu. Yaklaşık 2 ay önce nisanlanmak üzere olduğum adam ailesi istemiyor beni diye 4 yilimizi cöpe atarak benden ayrıldı. Ölüyorum sandım. Hergün ağlayarak uyandim. Ama o beni bi kere yanlislikla bile olsa aramadi. Spora falan da gidiyormuş. Hayatina bakiyor yani. Peki ben ne yaptım. O hayatına bakıyor ben her dk msj beklerken o devam edebiliyor bi sekilde diye tuttum lisans zamani benden bayaaa hoşlanan bir cocuga seni tanimak istiyorum diye msj attim.ama sevgili olmak istemiyorum aramizda duygusal bir bağda olmasina gerek yok ben sadece seninle arkadaş olmak istiyorum diye yazdım. O da şuan hic uygun degilim diye cevap yazmis. Ben kendimi cok kücülmuş hissediyorum. Cok basit bir kız gibi hissediyorum. Ben bunu niye yaptigimi bile bilmiyorum. Ufacık parcalara ayrilip yok olmak istiyorum. Sevgilim beni yari yolda birakmis bile olsa onu tertemiz severdim. Şimdi kendimi çok kirlenmiş hissediyorum.
Arada olur öyle akıl tutulmasi. Bosverin yolunuza bakin. Ilerde gulup gecersiniz. Bundan sonrasi guzel olsun

Cok tesekkur ederim destek msjiniz icin. Cok zor bir hayati güclü kimseye muhtac olmadan devam ettiren bir insanken hayatımda ilk defa böyle bir saçmalık yaptım. Kendime gercekten hic yakistiramiyorum. 4 yıl sonunda sudan çıkmiş baliğa dönüştüm. Dogrularim yanlislarim karisti. Bunun son hatam olmasi icin caba gosterecegim. Ve kendime biri olmadan yeni bir yol cizmeye calisacagim.
İyi yaparsın çok çok iyi yaparsın. Kendini çıkmazda zannettiğinde daha kötüsünü atlattığını aklına getir hiç olmadı anasız babasız sokakta büyüyen çocukları getir otur bi şükret sonra rahatlarsın zaten. Şükür ruhun ilacı. Rahatlatır

Biliyor sevgilimden yeni ayrildigimi ve ciddi bir iliskim oldugunu. Zaten ben sevgili olmak istemiyorum bunun icin dogru bir zamanda degil yanliş yapmiş olacagimi biliyorum. Sadece nasil biri oldugunu merak ediyorum arkadaş olarak diye yazdım. Haklisiniz belki onu kullanmak istedim sirf kendimi rahatlatmak icin. Belki de bu kadar kücülmüs hissetmemin bir nedeni de budur.
Belki siz mesaj atınca o da kendini küçülmüş hissetti. Sanki yedekte sizi beklediğini düşünmüssünüz gibi. Ama o bir nevi sizi reddederek kendine ne kadar değer verdiğini göstermiş. Lütfen siz de kendinize değer verin biraz. Bırakın eski sevgiliniz ne yaparsa yapsın.

Size yapılan bir hatayı siz bir başka hatayla kapatmaya çalışmışsınız. iyiki o ikinci kişi olumlu birşey dememiş ama artık olan olmuş.

Aklınızı tamamen boşaltana kadar bir başka kimseye gerçekten yönelmeyin. Sizi yorar sadece ve böyle kötü hisler hiç gitmez.

Kalbinize ferahlıklar gelsin inşallah.
Cok tesekkür ederim insallah

Alnımın ortasına yazdırmak istiyorum bunu. Yaklaşık 2 ay önce nisanlanmak üzere olduğum adam ailesi istemiyor beni diye 4 yilimizi cöpe atarak benden ayrıldı. Ölüyorum sandım. Hergün ağlayarak uyandim. Ama o beni bi kere yanlislikla bile olsa aramadi. Spora falan da gidiyormuş. Hayatina bakiyor yani. Peki ben ne yaptım. O hayatına bakıyor ben her dk msj beklerken o devam edebiliyor bi sekilde diye tuttum lisans zamani benden bayaaa hoşlanan bir cocuga seni tanimak istiyorum diye msj attim.ama sevgili olmak istemiyorum aramizda duygusal bir bağda olmasina gerek yok ben sadece seninle arkadaş olmak istiyorum diye yazdım. O da şuan hic uygun degilim diye cevap yazmis. Ben kendimi cok kücülmuş hissediyorum. Cok basit bir kız gibi hissediyorum. Ben bunu niye yaptigimi bile bilmiyorum. Ufacık parcalara ayrilip yok olmak istiyorum. Sevgilim beni yari yolda birakmis bile olsa onu tertemiz severdim. Şimdi kendimi çok kirlenmiş hissediyorum.

bence kendine bir kaç ay zaman tanı.buna benzer bir şey yaşadım ama 1 yıl içinde eşimle mutlu birlikteliğe başladım.aşka kendini kapatma, pozitif enerjini düşürme. hayat dümdüz bir yol değil. elbet senin de mutlu olacağın kısmetin bekliyordur bir yerlerde

Önce bi acınızı yaşayın canım.Sonra her şey olur.Sizde sürekli bileylerle uğraşın.Zaman ilaçtır biz kabuk etmesekte.Hepimiz acılarla yaşıoruz.Ama kötülükleri düşünüp bunlarla yaşarsak her sey daha kotu oluo.Kendınızı dınlemeyin.Keske once bı tanışsaydınız duruma baksaydınız fln.Ama olanla ölene care yok.Buda size bi tecrube kazandırdı.

geçmeyecek sandığımız her şey her gün geçip gidiyor..

Sizin için zor bi zaman ama geçtiğini göreceksiniz ve o gün oh be iyi ki kurtarmışsın beni Allahım diyeceksiniz.

şu an uygun değilim dediyse demiş eminim dönecektir en uygun zamanında

akışına bırakın herşeyi kirlendiğiniz falan yok..

ve hayatınızın esas aşkı sizi bir yerde bekliyor eminim ki. Girin ılık bi duş alın bi melisa çayı için sevdiğiniz güvendiğiniz arkadaşlarınızla konuşun hatta buluşun

küçülmediniz kirlenmediniz rezil olmadinız ve hayatınız mahvolmadı bunun farkına varın. Siz hayatınızda kimse yokken de vardınız.

güçlü mutlu ve başarılı bir kadın olun sizi kaybedenler pişman olsun.. Ayrıca şu eski nişanlınızı stalklamayın hatta hala takipleşiyorsanız bi güzel mutlu mesut şeyler paylaşın.

bence başarırsınız derin bi nefes alıp toparlanın ve yarın yeni hayatınızın ilk günü olsun. yeni insanlar tanımaktan çekinmeyin ve yeni hobiler edinmekten..

4 yıllık ilişki, nişanlanmaya 2 ay kalmış ve ailesinin sizi istemediğini ondan duyuyorsunuz. beynim error verdi.
:) benimkide verdi. Nisanlanmaya 1 hafta kala ailesi benim annem ve babam bosanmiş diye bahane uydurarak istemediler. 4 sene boyunca hergün seni seviyorum diyen adam da ben aileme karsi gelemiyorum diye elbisen herseyim hazirken beni ortada birakti. :) 2ay kadar da oluyor ayrildigimiz. Sadece onun bu ayriliktan benim kadar etkilenmedigini biliyorum. Ve bu da benim sacma sapan davranislarda bulunmama neden oluyor.

bence kendine bir kaç ay zaman tanı.buna benzer bir şey yaşadım ama 1 yıl içinde eşimle mutlu birlikteliğe başladım.aşka kendini kapatma, pozitif enerjini düşürme. hayat dümdüz bir yol değil. elbet senin de mutlu olacağın kısmetin bekliyordur bir yerlerde
Gercekten aslinda hayatimda biri olsun odakli degilim sadece canimin acisindan ne yapacagimi bilemedim iste. Çok cok tesekkur ederim. Cok tatlisiniz

Hic de yanlis bir sey yapmamissiniz. Ne var ki? Acik acik soylemissiniz durumunuzu ve istediginizi. Bos umut vermemissiniz, kandirmamissiniz. Sizin gibi guclu ve ne istedigini bilen bir kadina da karisisindaki insanin istekleri kendisininkilerle uyusmadiginda eyvallah diyip onune bakmak duser. Bir sey kaybetmis degilsiniz. Gayet iyi yapmissiniz ayrilarak da mesaj yazarak da.

geçmeyecek sandığımız her şey her gün geçip gidiyor..

Sizin için zor bi zaman ama geçtiğini göreceksiniz ve o gün oh be iyi ki kurtarmışsın beni Allahım diyeceksiniz.

şu an uygun değilim dediyse demiş eminim dönecektir en uygun zamanında

akışına bırakın herşeyi kirlendiğiniz falan yok..

ve hayatınızın esas aşkı sizi bir yerde bekliyor eminim ki. Girin ılık bi duş alın bi melisa çayı için sevdiğiniz güvendiğiniz arkadaşlarınızla konuşun hatta buluşun

küçülmediniz kirlenmediniz rezil olmadinız ve hayatınız mahvolmadı bunun farkına varın. Siz hayatınızda kimse yokken de vardınız.

güçlü mutlu ve başarılı bir kadın olun sizi kaybedenler pişman olsun.. Ayrıca şu eski nişanlınızı stalklamayın hatta hala takipleşiyorsanız bi güzel mutlu mesut şeyler paylaşın.

bence başarırsınız derin bi nefes alıp toparlanın ve yarın yeni hayatınızın ilk günü olsun. yeni insanlar tanımaktan çekinmeyin ve yeni hobiler edinmekten..
Az önce tam da başlığa benzer şeyler söylüyordum kendime. Konu sahibi değilim fakat ne kadar güzel yazmışsınız.

Önce bi acınızı yaşayın canım.Sonra her şey olur.Sizde sürekli bileylerle uğraşın.Zaman ilaçtır biz kabuk etmesekte.Hepimiz acılarla yaşıoruz.Ama kötülükleri düşünüp bunlarla yaşarsak her sey daha kotu oluo.Kendınızı dınlemeyin.Keske once bı tanışsaydınız duruma baksaydınız fln.Ama olanla ölene care yok.Buda size bi tecrube kazandırdı.
Hemde cok buyük tecrube oldu cok tesekkur ederim. :)

Hic de yanlis bir sey yapmamissiniz. Ne var ki? Acik acik soylemissiniz durumunuzu ve istediginizi. Bos umut vermemissiniz, kandirmamissiniz. Sizin gibi guclu ve ne istedigini bilen bir kadina da karisisindaki insanin istekleri kendisininkilerle uyusmadiginda eyvallah diyip onune bakmak duser. Bir sey kaybetmis degilsiniz. Gayet iyi yapmissiniz ayrilarak da mesaj yazarak da.
Cok sasirdigim bir msj oldu. :) cok tesekkur ederim degerli görüşünüz icin.

Şu düşünce yapını biraz değiştir bence..

Sirf birini unutmak icin biriyle birikte olmayin ve bir iliskiye adim atmayin. Bence milletede boyle mesajlar atmayin gercekten kucultmussunuz kendinizi.. bence sizde hayatiniza birini almak icin milletin pesinde kosana kadar sizde kafanizi dagitacak baska seyler bulun. Sonucta siz duygusal cokuntu yasiyorsunuz diye kimse sirf size ilac olmak icin hayatiniza girmek istemez zaten bilmezde ama karsida ki insanlarada yazik insan hakkina girmeyin.

Size yapılan bir hatayı siz bir başka hatayla kapatmaya çalışmışsınız. iyiki o ikinci kişi olumlu birşey dememiş ama artık olan olmuş.

Aklınızı tamamen boşaltana kadar bir başka kimseye gerçekten yönelmeyin. Sizi yorar sadece ve böyle kötü hisler hiç gitmez.

Kalbinize ferahlıklar gelsin inşallah.
Cok tesekkur ederim insallah :)

Spora vs gidiyor oluşu,hayatını eğlenerek geçiriyor anlamına gelmez sadece. Belki o da hala seviyor,ama aile vs etkeniyle ayrılmak zorunda kaldı. Sizi unutmak için spor,başka aktivitelerde bulunuyor. Bence siz de böyle yapabilirsiniz,mesaj atmanız gerçekten çok kötü hem karşı taraf hem sizin için.

Back
X