Ben bir gerizekaliyim.

Sacmalamıssınız. Ama ne var bunda.adam ıyı kı oyle cevap vermıs de sacmaladıgınızı anlamıssınız. Olabılor takmayın kafanıza.kadınlar bı mesajla bı ılıskıyle hatta 10 ılıskıyle falan kuculmezler.ınsanı asagılastıran kriterler baskadır.

Adam sizle arkadaş olmak istemiyor belki, ondan reddetti teklifinizi.
Bosverin, yakın arkadaşlarınızla görüşün. Şuan iyi bir zaman dev sizin icin

Alnımın ortasına yazdırmak istiyorum bunu. Yaklaşık 2 ay önce nisanlanmak üzere olduğum adam ailesi istemiyor beni diye 4 yilimizi cöpe atarak benden ayrıldı. Ölüyorum sandım. Hergün ağlayarak uyandim. Ama o beni bi kere yanlislikla bile olsa aramadi. Spora falan da gidiyormuş. Hayatina bakiyor yani. Peki ben ne yaptım. O hayatına bakıyor ben her dk msj beklerken o devam edebiliyor bi sekilde diye tuttum lisans zamani benden bayaaa hoşlanan bir cocuga seni tanimak istiyorum diye msj attim.ama sevgili olmak istemiyorum aramizda duygusal bir bağda olmasina gerek yok ben sadece seninle arkadaş olmak istiyorum diye yazdım. O da şuan hic uygun degilim diye cevap yazmis. Ben kendimi cok kücülmuş hissediyorum. Cok basit bir kız gibi hissediyorum. Ben bunu niye yaptigimi bile bilmiyorum. Ufacık parcalara ayrilip yok olmak istiyorum. Sevgilim beni yari yolda birakmis bile olsa onu tertemiz severdim. Şimdi kendimi çok kirlenmiş hissediyorum.
İyi değilsin belli ne var yani biriyle sevgili ya da başka muhabbetten görüşmekte ben eşimle flört doneminde bir ayrılık yaşayınca kafam dağılsın diye biriyle görüşmüştüm çok da güzel gezdim yedim içtim üstüme güller döktürdü romantizme de girdim yani ne var bunda o yaşıyordu pek alaa ben sürünecek miydim?Pişman oldu döndü nişanlandık evlendik.Kendini hirpalama gerizekali da değilsin yara bandı lazımmış olay bu

Alnımın ortasına yazdırmak istiyorum bunu. Yaklaşık 2 ay önce nisanlanmak üzere olduğum adam ailesi istemiyor beni diye 4 yilimizi cöpe atarak benden ayrıldı. Ölüyorum sandım. Hergün ağlayarak uyandim. Ama o beni bi kere yanlislikla bile olsa aramadi. Spora falan da gidiyormuş. Hayatina bakiyor yani. Peki ben ne yaptım. O hayatına bakıyor ben her dk msj beklerken o devam edebiliyor bi sekilde diye tuttum lisans zamani benden bayaaa hoşlanan bir cocuga seni tanimak istiyorum diye msj attim.ama sevgili olmak istemiyorum aramizda duygusal bir bağda olmasina gerek yok ben sadece seninle arkadaş olmak istiyorum diye yazdım. O da şuan hic uygun degilim diye cevap yazmis. Ben kendimi cok kücülmuş hissediyorum. Cok basit bir kız gibi hissediyorum. Ben bunu niye yaptigimi bile bilmiyorum. Ufacık parcalara ayrilip yok olmak istiyorum. Sevgilim beni yari yolda birakmis bile olsa onu tertemiz severdim. Şimdi kendimi çok kirlenmiş hissediyorum.
ailesi neden istemiyor sizi?

İyi değilsin belli ne var yani biriyle sevgili ya da başka muhabbetten görüşmekte ben eşimle flört doneminde bir ayrılık yaşayınca kafam dağılsın diye biriyle görüşmüştüm çok da güzel gezdim yedim içtim üstüme güller döktürdü romantizme de girdim yani ne var bunda o yaşıyordu pek alaa ben sürünecek miydim?Pişman oldu döndü nişanlandık evlendik.Kendini hirpalama gerizekali da değilsin yara bandı lazımmış olay bu
Peki o ilişki yaşadığınız kişi ile birlikteyken mi döndü nişanlınız

Yolunuza bakmak yeni birini tanimak istemek suc mudur? Kendinizi neden uzuyorsunuz? Unutmak icin en mantikli seyi yapmissiniz. Siz de kendinize hobi bulun spor yapmak pasta yapmak ne bileyim bu gibi seyler yani. Siz temizsiniz gayet maalesef klişe ama bu dunya kirli. Neydi o sarki "biz buyuduk ve kirlendi dunyaaa"

Maalesef ilişki bitimi oluşan duygusal boşluk biz kadınları hatalı şeyler yapmaya müsait yapıyor. Elbetteki hayatını yaşayacaksın ama bunu bir intikam duygusuyla yaparsan hatayada açık olursun.
Ayrılık sonrası hele karşı taraf yeni bir sevgilisi olunca karşılık vermek için yapılacak bir birliktelik bazsn önceki ayrılığı bile aratıyor.
Unutmak demek intikam nefret gibi duygulardan da arınmak demektir.

:) benimkide verdi. Nisanlanmaya 1 hafta kala ailesi benim annem ve babam bosanmiş diye bahane uydurarak istemediler. 4 sene boyunca hergün seni seviyorum diyen adam da ben aileme karsi gelemiyorum diye elbisen herseyim hazirken beni ortada birakti. :) 2ay kadar da oluyor ayrildigimiz. Sadece onun bu ayriliktan benim kadar etkilenmedigini biliyorum. Ve bu da benim sacma sapan davranislarda bulunmama neden oluyor.
O onun kendi şerefsizliği. Senin sevgine layık bir adam değilmiş demekki. Seni gerçekten sevmiyormuş. Böyle saçma bi sebepten sevgiliden mi ayrılınır. Herkes bi şekilde kınadığı şeylerden sınanıyor bu hayatta. Onlar da bunun cezasını çekecek.

Şu anda özgüvenin yerlerde. Beni neden istemediler diye kendini sorguluyorsun muhtemelen. Bu yüzden de çocuğa yazdın şansını denedin. O da hayır deyince küçüldüm falan diyorsun. Da küçülmek falan bunlar saçma düşünceler. Sadece şu an acın ve sorgulamaların ağır basıyor. Birazcık sakinleş. Güçlü bir insan olduğunu her şeyin üstesinden gelebileceğini söyle kendine. Bu süreçte de evde kalma. Çalışmıyorsan iş bul, arkadaşlarınla vakit geçir. Sosyalleşebileceğin ortamlarda bulun.

Bir de bu sadece senin başına gelmiyor. Bu tarz şeyler yaşayan o kadar çok kadın var ki. Karşındaki erkeğin şerefsiz olması senin suçun değil. Bunu bil.

Biz hatunlar çok fenayiz.
Kızın ailesi izin vermese evlenmelerine " vardır bir bildikleri, evlenme" erkek ailesi izin vermese " ailesine karşı duramayan adam denmez, seni sevse arkasında dururdu" 🙄🙄
:KK70:

Hic bir sey yapmamissiniz. Neden kendinizi kirli hissediyorsunuz? Ayrica bir sey yapsaniz da kirlenmis olmazdiniz. Bu dunyaya sevmek ve sevilmek icin geldik. Elbette birileriyle iliski kuracaksiniz. Reddedilmek de var reddetmek de. Sevgiyle kalin.

teklıf ettıgınız kısı teklıfınızı kabul etmek zorunda degıl kı
belkı sevgılısı vardı belkı mesajınızı gordu ...

anlasamadıgınız uyum saglayamadıgınız ılıskınızınde bıtmesı ıyı bırsey hayatınızda hersey oturuyor duzene gırıyor demek kı
ben aslında bır sorun goremedım hayatda olur boyle seyler anlık seyler bunlar hayatınızın yonunu yolunu degıstıren onemlı konular degıl dert ettıgınıze degmez kendınıze zaman tanıyın bıraz

Küçülmüş hissetme konularında vs haklısın
İnsan sevgi boşluğuna düşmesin
Düştü mü yapmayacağı şeyler yapıyor mala bağlıyor adeta. Bende bağlamıştım çok pişmanım. Neyse bundan sonra daha kontrollü hareket edersiniz

Cik disari gez toz varsa deniz kenarina git bir kahve al yada cay yada bira ne isterse canin ve gercekten kafani bosalt bak istersen hamama git keselen guleceksin belki dediklerime gercekten anlattiklarina benzer bir olayı ben bundan yaklaşık 15 sene evvel yaşadım ve emin ol sonra toton bile duymuyor bu yaşadıklarını kafana taktığın ile kalıyorsun

Abartmayın :) ilk şok bunlar... zamanla geçer :)

Ah yavru ceylanım, kaç yaşındasın bilmiyorum. Ama 24 yaş civarım da ben de benzer şeyler yaşamıştım. Şimdi 31 yaşındayım. Çocuğumu uyutuyorum an itibariyle. Ah gençlik:) oluyor öyle şeyler. Hiç kötü hissetme kendini, inan bana çook normal. Robot değiliz taş değiliz. İnsan bazen savrulur :) geçer...

Diger adama yaptigin teklif de,buram buram sana karsi bisey hissetmiyorum diyor.Yani adam bundan bisey olmayacagini anlayip geri cevirmis.Belki duygulari incinecek.Askindan ölüyorum yazip ,bu cevabi alsaydin o zmn üzülebilirdin.Ama sahıs ,senin sartli teklifini kabul etmemiş.Saygi duy ve yoluna bak bence.Büyüttügün kadar bisey yok burda.

Back
X