Bende Dogrusu Hic Anlamiyorum $u Gelin Kaynana Gelin Görümce Catismasina Ve Cekismesine ..
Sonucta Karsinizdakide Bir Insan Evladi .. Ondanda Öte O Sizin Oglunuzun/Abinizin
Torununuzun/Yegeninizin Karisi/Annesi ..
Benimde Abim 10.Seneye Yakin Evli Ve Bende Yengemi Bastan Beri Hep Bir Abla Olarak Görmüsümdür ..
Benden 6.Yas Büyük Yengem Ve Ben Ona Ictenlikle Ve Severekten Yenge Diyorum ..
O Bizim Ailemize Henüz Girmeden Önce Düsünüyorumda Ne Kadar Yanlizmisim ..
Abimle Evlendikten Sonra Ise Nekadar Renk Gelmis Hayatimiza ..
Ilk Önce Yengem 1.Sene Sonra Dünyalar Tatlisi Bir Yegenim Geldi Ailemize ..
$uan 2.Tane Yegenim Var Ve Ikisinide Hic Birseye Degismem .. Cünkü Yengemin Sayesinde
Onlarin Her Aninda Bende Vardim .. Ilk Gülücüklerini Ilk Adimlarini Ilk Kelimesini Hepsini Doya Doya Yasadim .. Yengemle Aramiz Kötü Olsaydi .. Fesatliklar -Anlasamamizliklar Olsaydi
Hem Abimden Hemde O Güzelim Iki Melekten Mahrum Olabilirdik .. Cünkü Yuvayi Disi Kus Yapar
Ve Yengem Istemese Hic Birsey Olmaz !
Hani Cogu Kiskancliklar Esya-Giyim-Yemek-Para Harcamaktan Cikiyor Diyorlar Ya .. YALAN !!
Niye Kiskanayim Ki Yengemi .. Veya O Beni Niye Kiskansin ?
Bende Olmayinca O Bana Kendine Aldigi Seyin Aynisindan Alip Geliyor ..
Veya Ben Kendime Birsey Begenince Aaa Bu Yengeminde Hosuna Gider Dur Onada Alayim Begenmesse Geri Verir Diyip Onu Düsünüp Aliyorum ..
Mesele Almak Vermekte de Degil Aslinda .. Sadece DÜSÜNMEK'te Bitiyor I$ ..
Unutmayalim Ki O Da Ailesinin Kinali Kuzusuydu .. Biz Görümceler Gibi Oda Annesinin Dizinin Dibinde Oturuyordu .. Vede Bizim Ailemize Geldigi Icin Yani Abimizle/Kardesimizle Evlendigi Icin
O Aileden Cikti .. Bizde Birgün Gelin Olacagiz .. Anca Ozaman Anlariz Gelin Olmanin Ne Demek Oldugunu .. Kendinize Yapilmasini Istemediginiz Hic Birseyi Karsi Taraftaki Insana Yapmayin ..
3.Günlük Dünyaaa
Baris ve Mutlulukla Yasayalim 
Sonucta Karsinizdakide Bir Insan Evladi .. Ondanda Öte O Sizin Oglunuzun/Abinizin
Torununuzun/Yegeninizin Karisi/Annesi ..
Benimde Abim 10.Seneye Yakin Evli Ve Bende Yengemi Bastan Beri Hep Bir Abla Olarak Görmüsümdür ..
Benden 6.Yas Büyük Yengem Ve Ben Ona Ictenlikle Ve Severekten Yenge Diyorum ..
O Bizim Ailemize Henüz Girmeden Önce Düsünüyorumda Ne Kadar Yanlizmisim ..
Abimle Evlendikten Sonra Ise Nekadar Renk Gelmis Hayatimiza ..
Ilk Önce Yengem 1.Sene Sonra Dünyalar Tatlisi Bir Yegenim Geldi Ailemize ..
$uan 2.Tane Yegenim Var Ve Ikisinide Hic Birseye Degismem .. Cünkü Yengemin Sayesinde
Onlarin Her Aninda Bende Vardim .. Ilk Gülücüklerini Ilk Adimlarini Ilk Kelimesini Hepsini Doya Doya Yasadim .. Yengemle Aramiz Kötü Olsaydi .. Fesatliklar -Anlasamamizliklar Olsaydi
Hem Abimden Hemde O Güzelim Iki Melekten Mahrum Olabilirdik .. Cünkü Yuvayi Disi Kus Yapar
Ve Yengem Istemese Hic Birsey Olmaz !
Hani Cogu Kiskancliklar Esya-Giyim-Yemek-Para Harcamaktan Cikiyor Diyorlar Ya .. YALAN !!
Niye Kiskanayim Ki Yengemi .. Veya O Beni Niye Kiskansin ?
Bende Olmayinca O Bana Kendine Aldigi Seyin Aynisindan Alip Geliyor ..
Veya Ben Kendime Birsey Begenince Aaa Bu Yengeminde Hosuna Gider Dur Onada Alayim Begenmesse Geri Verir Diyip Onu Düsünüp Aliyorum ..
Mesele Almak Vermekte de Degil Aslinda .. Sadece DÜSÜNMEK'te Bitiyor I$ ..
Unutmayalim Ki O Da Ailesinin Kinali Kuzusuydu .. Biz Görümceler Gibi Oda Annesinin Dizinin Dibinde Oturuyordu .. Vede Bizim Ailemize Geldigi Icin Yani Abimizle/Kardesimizle Evlendigi Icin
O Aileden Cikti .. Bizde Birgün Gelin Olacagiz .. Anca Ozaman Anlariz Gelin Olmanin Ne Demek Oldugunu .. Kendinize Yapilmasini Istemediginiz Hic Birseyi Karsi Taraftaki Insana Yapmayin ..
3.Günlük Dünyaaa