Acikcasi evlenmeden onceki mesajlasmadan sonra ben de ayrilmaya karar vermistim. Onun cevresindeki arkadaslarina, guvendigim buyuklerime danistim. En gormus gecirmis bu konularda kati oldugunu dusundugum insanlar bile buyuttugumu soylediler. Onun hislerini anlamak istese senden bahsetmez mesajda. Bi kuyruk acisi kalmistir, sen beni reddettin ama bak ben o kadar mutluyum ki, sen o kadar umrumda diilsin ki artik dugune bile cagiriyorum demek istiyor dediler. Kaldi ki benimki aslinda kendilinden cagirmamis, hep kiz davetliyim degil mi diye israr etmis. Bu da gel tabi demis. Cok mu iyi niyetliyim?Isin zor. Evlenmeden once gormussun yüzünü keşke o zaman evlenmeseydin. Demekki hâlâ akli onda..
Siz ne yapmayi dusunuyorsunuz?
Acikcasi evlenmeden onceki mesajlasmadan sonra ben de ayrilmaya karar vermistim. Onun cevresindeki arkadaslarina, guvendigim buyuklerime danistim. En gormus gecirmis bu konularda kati oldugunu dusundugum insanlar bile buyuttugumu soylediler. Onun hislerini anlamak istese senden bahsetmez mesajda. Bi kuyruk acisi kalmistir, sen beni reddettin ama bak ben o kadar mutluyum ki, sen o kadar umrumda diilsin ki artik dugune bile cagiriyorum demek istiyor dediler. Kaldi ki benimki aslinda kendilinden cagirmamis, hep kiz davetliyim degil mi diye israr etmis. Bu da gel tabi demis. Cok mu iyi niyetliyim?
Hakli olabilirsiniz. O zaman buyuk olay cikarmaliydim ama o evlilik dugun psikolojisiyle inanmak istedim. Su an o zamanki kalp kirikligiyla buyuk kavgalar ediyorum, o da sadece facebookta arattim diye bosanmak istiyorsan bosan, ben bir sey hissetmiyorum ona karsi, rahatsiz oldun diye dugunden sonra ne aradim ne mesajlastim, alakam yok su an, git annenlere anlat bunlari da gulsunler sana diyor.Evet, bence çok iyi niyetlisiniz..
Hakli olabilirsiniz. O zaman buyuk olay cikarmaliydim ama o evlilik dugun psikolojisiyle inanmak istedim. Su an o zamanki kalp kirikligiyla buyuk kavgalar ediyorum, o da sadece facebookta arattim diye bosanmak istiyorsan bosan, ben bir sey hissetmiyorum ona karsi, rahatsiz oldun diye dugunden sonra ne aradim ne mesajlastim, alakam yok su an, git annenlere anlat bunlari da gulsunler sana diyor.
Yuh, bi de üste çıkmaya çalışmış. Arkadasim evliligi yıkmak kolay degil. Bunun için iyice bir düşünün. Iyice bir yokla. Baktin ki hala o kızla ilgileniyor o zaman noktayi koyarsin..
Yani su an ilgilendigine dair tek veri facebook aramalari. Bunu da her zaman kontrol edemem ki. Baska bi sey yapmiyor zaten anlayabilecegim.
Yani su an ilgilendigine dair tek veri facebook aramalari. Bunu da her zaman kontrol edemem ki. Baska bi sey yapmiyor zaten anlayabilecegim.
Yani bak sekerim, evli olup olmamanizi, yzuugu her sey unut. Sevgili olsaydiniz ne yapardiniz ? Baska birini seven biriyle olmak ister miydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?