Ben bir paranoyak miyim?

Bunlar zaten iki sene oncesinde is vesilesiyle tanismis. Kiz Fuar icin patronuyla -ki ayni zamanda sevgilisi- buraya gelince yemek olayi olacakti zaten. Beni goturmemesindense goturmesi daha iyi tabi ki. Gerci kiz sevgilisiyleyken zaten yalniz gitmek istemezdi o da ayri.

Esinizle birlikteyken nasil hissediyorsunuz.Onun sizi sevdigini size saygi duydugunu hissedebiliyor musunuz?Bence burda en önemli nokta bu.Eger cevabiniz kesinlikle evetse esinizle bu konuda ayrintili olarak konusup bu durumun sizi incittigini, rahatsiz ettigini güzel bir dille belirtin.Bosanilacak bir durumda degilsiniz bence.

Sadece facebook fotograflarina bakmak tek basina bir seyi
ifade etmez.Insanlar genellikle meraktan bakarlar.

ben
bence esinizle etraflica rahatsiz oldugunuz herseyi anlatin konusun yoksa saglikli karar veremezsiniz ve iciniz rahat olmaz .

Eğer bu durum sizi boşanma noktasına getirdiyse.. o zaman söyleyin görüşmeyi kessin.
ablası da çok düşüncesizmiş yani, sonuçta eski kız arkadaşını sürekli sizin burnunuzun dibine sokması çok saçma.
bu durum sizin içinizde büyüyücek ve siz böyle deli gibi kıskandıkça o kız eşinizin gözünde daha da değerlenecek. içgüdüsel bir zevk duyacak, kıskanılmak hoşuna gidecek. kızı unutacağı varsa da siz fırsat vermeyip gaz vermiş olacaksınız,
kesinlikle eşinizle ablasıyla konuşun. artık bağ kurmanızı istemiyorum. bu durum benim hoşuma gitmiyor. boşanma noktasına bile geldik deyin. ve bir tercih yapsın.
eğer kabul etmezse o zaman da asıl merak ettiğiniz sorunun cevabını zaten almış olursunuz

Onun fotoğrafına baktım çünkü unutamadım diyecek hali yok ya tabii ki inkar edecek. Gerçekten fazla geniş davranmışsınız

Ablasi zaten bizi kiskaniyor. Ve onlarin iliskisinden haberi yok diye biliyorum. Bunu soylersem aramizi bozmak icin elinden geldigince kullanir. Dugunden sonra bir kere bile gorusmedi. Sadece ablasi o kizin yanina gittiginde ablasini skypetan aradiginda kiz da yaninda oldugu icin video gorusme oldugu icin konustu. Hatta ablasina bir sey sormak icin beraber skypetan aradik, video gorusmeydi, kamerayi bana cevirdi, ben konustum. O muhattap olmadi bile. Dedigim gibi tek derdim su an facebook aramalari. Onlar olmasa buraya konu bile acmazdim.

Bana davranisinda bir sorun yok. Yine bir fuar icin yurtdisina gitmistik. Orada onu taniyan ne kadar insan varsa gecen fuarda seni bize cok anlatti, sana ne kadar asik bu adam, seni gercekten cok merak ediyorduk dediler beni gorur gormez. Ve bu insanlarin sayisi gercekten fazla, oyle bir iki kisi degil. Dun gece yarin gidiyorum ben demistim. Sabah gercekten gidecek misin, sen sevgi nedir bilmiyorsun ve evlilik ne demek farkinda bile degilsin dedi. Ne yapacagimizi konusmak icin birlikte isyerine gittik. Aksi gibi bugun cok kalabalikti, konusamadik. Arada kac kere geldi beni optu, seni seviyorum dedi. Eve geldik. Ben dun gece uyumadim hic basim donuyor. Ben yatiyorum su an, o bana yemek yapiyor. Ben de bu sekilde opusup barismanin saglikli olmadigini, cunku benim aklima takilanlara cevap olmadgi icin yarin yine kavga edebilecegimizi, birkac gun dusunmek istedigimi soyledim. Tamam dedi ama ciddiye almiyor cunku evlilige deger veriyor. Oyle olmadi ayrilalim dusuncesinde biri degil ve beni sen ne cabuk vazgecip gidebiliyorsun diye elestiriyor. Kafam cok karisik.

ben

bence esinizle etraflica rahatsiz oldugunuz herseyi anlatin konusun yoksa saglikli karar veremezsiniz ve iciniz rahat olmaz .
Zaten dugunden sonra gorusmedim diyor. Facebook aramalarina da bir kulp buluyor. Unutamadim diyecek hali yok ki. O yuzden saglikli karar veremiyorum.

eğer eşiniz unutamadıysa mutlaka bir açık verirdi ama son yazdıklarınıza göre sizi seviyor ...facede bakması çok bişey ifade etmez zaten meraklı biri olabilir.bende çok meraklıyımdır. konuşup hoşlanmadığınızı beynine kazırsınız olur biter.

Esini size suclu psikolojisiyle yaklasmis ve sanırim sizde ona inanmayi seciyorsunuz. Ben dugun oncesi boyle bir rezalete izin vermezdim bu bir. Ikincisi okadar cok gorusmuşsunuzki bilerek, bunlar olmus ne gorusur ne gorustururdum. Okadar heryerde karsiniza cikmis arama gecmislerinde resimler falan. Ben esinize pek guvenemedim. Ziraa bu isin sonu yok gibi

valla abi biraz bu evlenilecek kiz demis seninle evlenmis..oteki yabancya da asik falan degil..ama vardir boyle erkekler..Daha dogrusu insanlar vardir..Kendini degerli zannetmek icin bir iki ufak capkinlik yaparlar..Ha ben kabul edermiydim Aslaaa..Ama sen de 4 kisi yemege cikarak zaten hata yapmisin..ustune dusme bitirir yakinda gorusmeyi..Sen boyle yaptikca kendini kiskanililan erkek saniyo ..simartma..Hatta aynisini yapsam ne yapardin diye sor ? o okadar meziyeti genismiymis ogren :)

herkes arada bi acaba napiyo diye bakar sorar vs vs bu seni sevmedigi anlamina gelmez. ha olanlar hos mu? tabiki degil. ama son kez ve etkili bi bicimde konus. o kiz hayatimiza su yada bu sekilde girdigi takdirde ben yokum de. ablasina da soyle olur olmaz yerden cikmasin :)

Zaten dugunden sonra gorusmedim diyor. Facebook aramalarina da bir kulp buluyor. Unutamadim diyecek hali yok ki. O yuzden saglikli karar veremiyorum.
ben eşimin eski sevgilisine bakıyorum bazen facebookta meraklı bir toplumuz ama eşinizin niyetinin farklı olduğunu düşünüyorsanız deneme yanılma yapın eşinizi deneyin ama ona hissettirmeyin . kadınlar hisseder ve hissedince bulana kadar peşini bırakmaz bırakmada zaten eğer art niyet hissettiysen bulana kadar uğraş .

Hem biraz kafami toplamak hem de soyleyeceklerime karar vermek icin birkac gun dusunelim dedim. Son bi konusma yapicam. Ama yine de tam olarak ne diyecegimi bilmiyorum. Zaten kizla bir iletisimi yok. Ablasi yuzunden gecenlerde oldu. Ileriki zamanlarda o da buraya ablani ziyarete gelirse olacaklari dusun dedim. Bir sekilde engel olmak zorunda oldugunu anladi. Ablaya soyleyemem, bunu bilirse oyle bir kullanir ki daha fazla sorun cikar. Tamam facebookta da bakmiycam dedi diyelim. Ama benim derdim bu degil ki. Kalbinde hala bir seyler var mi yok mu bu onemli ve bunu sorarak ogrenemem. Bu yuzden kisirdongu bitmiyor.

Nasil deneyecegim?

O da cok merakli. Sadece bu kiza degil eski okul arkadaslarina, musterilerine, herkese bakiyor. Kizlardan cok erkekler var mesela baktiklari arasinda. Ama bu kiza cok sik baktigini biliyorum. Bu arada bir kere bana sana da eskiden cok bakiyordum. Ben seninle evlenmeye birkac sene once karar vermistim zaten dedi. Cok yakin bir arkadasi var, ona sor istersen dedi. Bir kere laf acildi, o arkadas da dogruladi ama inanmadim. Tamam birbirimizin varligini biliyoruz ama o zaman gorusmuyorduk hic. Cok yalanci oldugunu beni etkilemek icin soyledigini dusunmustum. Arastirirken iki sene oncesinin kayitlarina baktim. Cidden beni taa o zamanlarda ararttirmis facebooktan.

Nasil deneyecegim?
güzel bir soru :) eşini tanıyan sensin bunu sen düşünmelisin ben eşimin ağzından lafı alırım mesela bi şekilde yaparım . ama sana nasıl birşey söyleyim bileiyorum tecribeli değilim 5 aylık evliyim ve 7 yıldır görüşüyoruz eşimden başka biriyle çıkmadım başka birisini düşünerek sana nasıl bir tavsiye verebilirim bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…