• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bir paranoyak miyim?

Eskiden sevgili olduğu kişiyle o yada bu şekilde görüşüyor olması çok gereksiz.
Ancak ayrılma sebebi de değil sizin için..
Yuvayı kurtarmak istiyorsa 'eski hayatlar eskide kalmalı' deyin.
Bu arada paranoyak da değilsiniz..

siz bu durumu bile bile evlenerek her şeyi kabullendiğinizi götermişsiniz.
ben artık modernlik olarak görmüyorum bu durumu. bildiğiniz sapkınlık. bir kadın bu kadarını nasıl kaldırır anlayamıyorum.
gelgelelim boşanma lafı asla geçmemeli eşler arasında. eğer boşanılmayacaksa.
söyledin mi boşanacaksın.
bilemiyorum inancınız nedir ama eğer islamiyetse ağızdan boşanma lafı çıkınca boşanma evresine girmiş olursunuz.
bunu bize nikahımızı kıyan imam söyledi. aklınızda olsun.
ablanında haberi varsa durumdan söyleyin görüşürken sizi bulaştırmasın.
ama yinede iş eşte bitiyor. isterse görüşmez.. bu paronaya değil bildiğin ortada bakışlarla, düşüncelerle belki sözlerle aldatma var..

Canım bence kısasa kıssas yap. Eşinin Ona karşı besledği duygular var mı yok mu bilemicem ama. Sende Eski bir Erkek arkadaşnla görüşmeye başla. Bakalm ne yapacak? Onun sana yaptıgını sende ona yap. eğer kıskanırsa (ki seviyorsa kıskanır) Ona de ki; ''şimdi anlıyor musun beni, Ben seni sevdiğim için kıskanıyorum her ne kadar o kıza bı sey hissetmesende senı paylaşmak istemiyorum de. Sen istersen Ben su an o erkek arkadsmla bı daha görüşmem her ne kadar ortak arkadsmz da olsa. ama ben ıstesem ablan vasıtasyla da olsa onunla görüşürmüsün onu facebook ta aratırmısın hala onu düşünürmüsün, bunu benım için eşin için yapamazmısın'' de...
Yani canım Erkeklere biraz duygu sömürü yapmak lazım onun anlayacagı dılden kibar sakin bir sekılde konusmak lazım. umarım işe yarar..
Zaten iki tane yakin erkek arkadasim vardi. Onlari bi sekilde cikardi hayatimdan.

siz bu durumu bile bile evlenerek her şeyi kabullendiğinizi götermişsiniz.
ben artık modernlik olarak görmüyorum bu durumu. bildiğiniz sapkınlık. bir kadın bu kadarını nasıl kaldırır anlayamıyorum.
gelgelelim boşanma lafı asla geçmemeli eşler arasında. eğer boşanılmayacaksa.
söyledin mi boşanacaksın.
bilemiyorum inancınız nedir ama eğer islamiyetse ağızdan boşanma lafı çıkınca boşanma evresine girmiş olursunuz.
bunu bize nikahımızı kıyan imam söyledi. aklınızda olsun.
ablanında haberi varsa durumdan söyleyin görüşürken sizi bulaştırmasın.
ama yinede iş eşte bitiyor. isterse görüşmez.. bu paronaya değil bildiğin ortada bakışlarla, düşüncelerle belki sözlerle aldatma var..
Bile bile evlenmedim. Kafam cok karisikken evlendim. Bu bir hata mi emin degildim. Ve dort ay gecmesine ragmen hala kafam karisik. Mesela baska bir ulkede ortagi var esimin. Sadece ortagi degil ayni zamanda sirdasi, cok yakinlar. Bu da bir kiz. Bu kiz guzel falan olsaydi onu da cok kiskanirdim. Ve bu sirdas, diger kizi da yine is sebebiyle taniyor ve onunla da arkadas. Olan bitenleri gecmisi de biliyordur. Dugunden once onunla konustum. Kesinlikle dusundugum gibi bir sey olmadigini, kiz sevgilisinden ayrildigi icin uzgun oldugundan dolayi ve kendisi de turkiyeye erken geleceginden dolayi beraber olmak adina teselli olsun diye cagirmis olabilecegini soyledi. Ben ayni durumda olsam bana da israr ederdi dedi. Esim icin herkesle samimi o yanlis degerlendirme dedi. Biz turk kiziyiz, bize normal degil ama yanlis degerlendirmek de istemedim.

Cok bi sey de anlattiramadim. Tek ogrenebildigim reddedildigi ve buyuk bir hayal kirikligi yasadigi.
canım ne yaptın kararın nedir bir kaç gündür giremiyordum yazamadım . iyimisin biraz daha moral olarak düşüncelerini öğrenmek istedim karara varabildinmi ?

canım ne yaptın kararın nedir bir kaç gündür giremiyordum yazamadım . iyimisin biraz daha moral olarak düşüncelerini öğrenmek istedim karara varabildinmi ?
Canim napiyim valla en son birkac gun dusunecegim demistim, su an bu konularla ilgili hicbir sey konusmuyoruz. Ona gore her sey duzeldi, zaten sorun da yok. En son kavgalarimizi arkadaslara falan esprili bir dille anlatip dalga geciyo bu aralar. Ben hep boyle kiskancliklardan kactim, daha once bana birisi senin yaptiklarini yapsa bi daha telefonunu bile acmazdim ama sevince bi sey yapamiyomussun falan diyo. Su an sadece kendimi dinliyorum, onun davranislarini gozlemliyorum. Henuz bir karar vermedim yani.

Canim napiyim valla en son birkac gun dusunecegim demistim, su an bu konularla ilgili hicbir sey konusmuyoruz. Ona gore her sey duzeldi, zaten sorun da yok. En son kavgalarimizi arkadaslara falan esprili bir dille anlatip dalga geciyo bu aralar. Ben hep boyle kiskancliklardan kactim, daha once bana birisi senin yaptiklarini yapsa bi daha telefonunu bile acmazdim ama sevince bi sey yapamiyomussun falan diyo. Su an sadece kendimi dinliyorum, onun davranislarini gozlemliyorum. Henuz bir karar vermedim yani.
anladım canım hayırlısı olur inşallah sağlıklı karar verirsin . yuva kurmak zor ama yıkmak 2 dakikalık . boşanma demiyorum boşan da demiyorum gözlemle bakalım ucu nereye gidecek . ara sıra yazarım ben sana . yüreğini ferah tut herşey olacağına varır . inşallah sonunda canını sıkacak olumsuzluklarla karş karşıya kalmazsın .

o zaman ben oruna cevap vereyim. asla paronayak değilsin.
çok sabırlı ve tahammüllüsün.
Allah yardımcın olsun.
inş en doğru kararı verirsin..

Arkadaslar birkac gundur dusunuyorum ya, bu arada hic bu konular acilmiyor ve cok mutluyuz. Kizi da aratmiyor facebookta falan. Tekrar konuyu acmak icimden gelmiyor su an. Acaba hic konusmayip takipte mi kalsam?

Back
X