Ben bir paranoyak miyim?

O dugunu iptal ederdim ..
Okadarda degil yani ..

Sen cok iyi niyetlisin
..

Birak gitsin.
Ustune dustukce zivanadan cikar.
Sen cocuk yapma ama gozunu seveyim evliliginiz oturmadan.
Adam gozunde isik var diye evlenmis seninle.
Sen de sanirim mantik evliligi yapmissin.
Izin ver once birbirinize sevginiz artisin.

O isik var lafi su demek: birbirimize daha once yasadigimiz seyleri anlatmistik. Ilk iliski cok iz birakir ya, daha sonra herkesi ilk sevgilisiyle karsilastirmis. Sanirim ilk iliskiden sonra onu etkileyen ilk kiz bu oldu.
Ben kesinlikle mantik evliligi yapmadim bu arada. Oyle olsa su an daha rahat olurdum. Amaan nasil olsa gorusmuyor, arada facebookuna baksin nolucak derdim.

Abla bu iliskiyi bilmiyor cunku.

Eski sevgilinin düğünde işi olmamalıydı zaten. Paranoyak falan değilsiniz, eşiniz rahat ötesi...

Senin yerinde olsam bu rezaleti gore gore o dugunu yapip o adamla evlenmezdim.

Hala da gorusebiliyor abla vasitasiyla skandal..

Naparsin bu adamla bilmem de cocuk yapma
Konu dışı olacak ama nerelerdeydin diyesim geldi. Gözlerim senin yorumlarını aradı vallahi:)

Iste bu rahatliginin sebebi gercekten artik bi sey hissetmiyor olmasi mi dedigi gibi, yoksa hislerine engel olamamasi mi?
Hiçbirşey hissetmemesini böyle göstermeye gerek duymamalı. Hislerine engel olamadığını düşünmedim ama bu tarz rahatlık yapıya ters olabilir ve buna da saygı duymayı öğrenmeli. Karısından bunu tolere etmesini beklememeli, kararlı olun ve daha fazla taviz vermeyin derim. Herkesin bir sınırı var.

Bu adam degisik bi adam. Cok fazla rahat oldugunu tanidikca anlamaya basladim.
Rahatligi sadece bu kiza degil, sen bu kiza bi seyler mi hissediyosun dedigim bi kac arkadasi daha olmustur. Ben kadin-erkek iliskilerinde daha muhafazakarim. Bu yuzden garip gelen seyler olmadi degil. O kizlara karsi bi sey olmadigini anladim sonra. O da daha dikkatli davrandi. Ama iste bu kiza evlenme teklif etmis olmasi isleri degistiriyor.

paranoyak değilsin.. eşin samimiyetsiz
Yani olay su di mi, kiza karsi hala bi seyler var, ama sonucta reddedilmis, kiz bosta bile olsa daha once baska bi erkegi tercih etmis oldugu icin isin icine gurur da giriyor, beni hic sevmiyo diil, benimle yeni bi hayat kurdu ve hislerini kontrol etmeye calisiyor. Ben sesimi cikarmasam kizi cevresinde tutmaya calisacak ama ben engel oldum. Anlamadigim su. Kiz zaten bunu reddetmis. Esim de aldatacak bi insan degil. Zaten ikisi de o kadar birbirini istese benden once beraber olurlar. E o zaman beklentisi ne ki iletisimi devam ettirmek istesin?

Sizin eski erkek arkadasiniz dugununuze gelseydi ne yapardi bu' rahat ' kocaniZ??

evet eşiniz düğün öncesi ne olursa olsun o kadınla yazışmamalıydıhyazışsa bile o kelimeler nisbet yapar tarzda olmalıydı ben seni kayıp ettin değilde sen beni kayıp ettin imasinda olmalıydı hem evleniyosun sanane eski sevgilinden et davetini ister gelsin ister gelmesin KIZ KAŞINIYOR . ama üstüne düştükce daha fazla ilgilenecektir . bütün sosyal ağ hesaplarını sildirin (iyilikle rahatsız olduğunuzu dile getirerek )ve o kadar modern olmayın . eski sevgiliyle yemeğe çıkmakda ne demek !! adam eski sevgilim arkadaş olduk iş yapıyoruz aramızda bişey yok olamaz diye sizi yakınlaştırıp belki alttan alttan sizi aldatacak ? bu kadar taviz vermeyin tabi iş arkadaşı olabilir ama ESKİ SEVGİLİ ile görüşmek yemeğe çıkmak normal değil onuda geçtim eşinizin böyle birşey istemesi hiç normal değil iş yaparsa iş arkadaşı olarak iş yerinde kalır eski sevgilisi bile olsa iş ayrıdır . GÖRÜMCENİZE dikkat edin eşinizle o kızı konuşturmak istiyor belki kız arattırdı görümcenize eşinizi .araları iyi diyorsunuz bence görümceniz başka şeylerin peşinde . görümcenizle aranız nasıl problem yaşadınzmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…