Birak gitsin.
Ustune dustukce zivanadan cikar.
Sen cocuk yapma ama gozunu seveyim evliliginiz oturmadan.
Adam gozunde isik var diye evlenmis seninle.
Sen de sanirim mantik evliligi yapmissin.
Izin ver once birbirinize sevginiz artisin.
Abla bu iliskiyi bilmiyor cunku.Aslında eşiniz ve ablası en baştan beri hatalı davranmış. Evlenme teklifi ciddi bir iştir, karşı taraf kabul etmemişse onunla bir daha arkadaş gibi görüşülmez.Teklifini reddettiği kişiyle bu kız niye görüşüyor o da ayrı saçmalık. Hadi ablasının çok yakın arkadaşı diyelim, sizin düğününüzde ne işi var bu kızın. Görümcenizin yerinde olsam o kızın adını bile anmam kardeşimin ve eşinin (senin) yanında. Çok kızdım ben bu ablaya, en suçlu o bence. Bu ne laçka bir durum.
Bence eşinizle güzelce konuşun ve anlaşın. Ablasından dahi olsa bu kızla ilgili hiçbir şey duymayacağınızın sözünü alın ve uzunca bir müddet siz de lafını bile etmeyin. Evliliğinizi yaşamaya bakın, birbirinizi sevin, gezin, eğlenceli ya da romantik zamanlar geçirin. Ha gizli gizli kontrol edebilirsiniz ama ona sakın belli etmeyin. Bu kızın adı her geçtiğinde ve bu sebepten her kavga ettiğinizde eşiniz ister istemez ona kayacak, sizi hep kavgacı hatırlayacak. Siz ikiniz mutlu oldukça onu tamamen sileceğini düşünüyorum.
Abla bu iliskiyi bilmiyor cunku.
Konu dışı olacak ama nerelerdeydin diyesim geldi. Gözlerim senin yorumlarını aradı vallahi:)Senin yerinde olsam bu rezaleti gore gore o dugunu yapip o adamla evlenmezdim.
Hala da gorusebiliyor abla vasitasiyla skandal..
Naparsin bu adamla bilmem de cocuk yapma
Iste bu rahatliginin sebebi gercekten artik bi sey hissetmiyor olmasi mi dedigi gibi, yoksa hislerine engel olamamasi mi?Eski sevgilinin düğünde işi olmamalıydı zaten. Paranoyak falan değilsiniz, eşiniz rahat ötesi...
Benim mi??Konu dışı olacak ama nerelerdeydin diyesim geldi. Gözlerim senin yorumlarını aradı vallahi:)
Hiçbirşey hissetmemesini böyle göstermeye gerek duymamalı. Hislerine engel olamadığını düşünmedim ama bu tarz rahatlık yapıya ters olabilir ve buna da saygı duymayı öğrenmeli. Karısından bunu tolere etmesini beklememeli, kararlı olun ve daha fazla taviz vermeyin derim. Herkesin bir sınırı var.Iste bu rahatliginin sebebi gercekten artik bi sey hissetmiyor olmasi mi dedigi gibi, yoksa hislerine engel olamamasi mi?
Yok Asude bahar'ı kastetmiştim:) onu alıntıladım :)Benim mi??
Pardon :))))Yok Asude bahar'ı kastetmiştim:) onu alıntıladım :)
Bu adam degisik bi adam. Cok fazla rahat oldugunu tanidikca anlamaya basladim.Hiçbirşey hissetmemesini böyle göstermeye gerek duymamalı. Hislerine engel olamadığını düşünmedim ama bu tarz rahatlık yapıya ters olabilir ve buna da saygı duymayı öğrenmeli. Karısından bunu tolere etmesini beklememeli, kararlı olun ve daha fazla taviz vermeyin derim. Herkesin bir sınırı var.
Az isim vardi canimcim giremedim bu aralarKonu dışı olacak ama nerelerdeydin diyesim geldi. Gözlerim senin yorumlarını aradı vallahi:)
Yani olay su di mi, kiza karsi hala bi seyler var, ama sonucta reddedilmis, kiz bosta bile olsa daha once baska bi erkegi tercih etmis oldugu icin isin icine gurur da giriyor, beni hic sevmiyo diil, benimle yeni bi hayat kurdu ve hislerini kontrol etmeye calisiyor. Ben sesimi cikarmasam kizi cevresinde tutmaya calisacak ama ben engel oldum. Anlamadigim su. Kiz zaten bunu reddetmis. Esim de aldatacak bi insan degil. Zaten ikisi de o kadar birbirini istese benden once beraber olurlar. E o zaman beklentisi ne ki iletisimi devam ettirmek istesin?paranoyak değilsin.. eşin samimiyetsiz
bence de. çocuk konusuna dikkat et. gerisini bilemem. esin ve ailesi cok geniş..Senin yerinde olsam bu rezaleti gore gore o dugunu yapip o adamla evlenmezdim.
Hala da gorusebiliyor abla vasitasiyla skandal..
Naparsin bu adamla bilmem de cocuk yapma
SÜPER BİR NOKTA . eşinize bunu söyleyebilirsiniz kendini benm yerime koy ben yapsam gibisinden ...Sizin eski erkek arkadasiniz dugununuze gelseydi ne yapardi bu' rahat ' kocaniZ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?