• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben birine şans verdim fakat tek eksisi var o da biraz BÜYÜK bir eksi...:(

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.682
3.212
448
Kızlar merhaba ... Ben en son ki konumdan sonra görüştüm müstakbel sevgili adayımla .
Her şey çok çok çok güzel geçti. Yani tuhaf olan şey şuydu, ben soğuk nevale olan ben ona sürekli sarılmak dokunmak istedim ama kötü amaçla algılamayın bunu tabi. Hissetmek istedim diyebiliriz. Çok güzel konuştuk tek bir kötü şey yok. Çok sigara içtiğimde paketimi alıp kenarı koydu, "birazcık bekle" diye.Bir çok babacan tavır . Eskileri hiç açmadık . Yani ben etkilendim çok etkilendim. Ve başladık . Aklımdaki adam silinme yolunda . Hiçbir şey hissetmiyorum artık ona sanki.
Yalnız yeni başladığım erkek arkadaşımın tek bir kötü noktası var :( Ne kadar kötü nokta denirse buna ben her şeye çok saygılıyımdır çünkü.
Onun Allaha inancı yok . Ama onun dışında kadına çok önem veren bir düşünce tarzı var . "erkektir yapar'a" karşı bir adam .
Cinsiyet ayrımı olmadan insana değer veren biri. Hayvanları çok seven biri, özellikle sokak hayvanları .
Büyüklerine çok düşkün . Annesi 6 yaşında öldüğü için onu büyüten anneannesine düşkün resmen üstüne titriyor.
Bu arada inşallah maşallah filan konuşur yani diyor. Sorduğumda ağız alışkanlığı demiş olsa da acaba annesini kaybetmiş olmasıyla ilgili ALLAHa bir kızgınlığımı var reddedişi ondan mı diye düşünüyorum?
Vicdanı, merhameti, olgunluğu yerinde gibi çünkü ilk izlenimlerim bunlar.
Benim duamda ettiğim bütün özelliklere sahip tek bir madde hariç; o da "kalbinde sen olan birini nasip et ALLAHım" derdim hep.
Şimdi her şey güzelken bu yüzden bırakırsam, RABBİM bana denemediğim, değiştirmeye çalışmadığım için ceza verip bir sonra hayatıma girecek olanı tüm özellikleri kötü fakat ALLAHa inanan biri yaparsa diye düşünüyorum ...
O bana karışmayacakmış inanışıma , ben de ona karışmamalıymışım.
Zaten boynumda 7/24 ALLAH yazılı melek kolyem var. Gösterdim . Ben dilimden düşürmem rahatsız olmucak mısın ? dedim.
Hayır asla şeklinde cevap verdi.
Diğer kötü tarafı ise, msjlaşmayı çok sevmiyor . Ben de severim. Napcaz böyle ?:31:

Canım birbirinize saygınız olduğu sürece neden eksi olsun bu? Annem kapalıdır dini baz almaz insanlarda mesela.İnsan olsun,merhameti olsun yeter der.Hayvanları çok sevmesi merhametini gösteriyor bence.

Canım birbirinize saygınız olduğu sürece neden eksi olsun bu? Annem kapalıdır dini baz almaz insanlarda mesela.İnsan olsun,merhameti olsun yeter der.Hayvanları çok sevmesi merhametini gösteriyor bence.

Ben de aynı düşüncedeyim benim için sorun değil elbet çünkü ben onun insanlığını , erkek olmasına rağmen saflığını sevdim inşallah RABBİM beni yanıltmasın diye diliyorum .
Annem olumsuz bakabilir. Söylemesem anneme ne olur ? Benim tek korkum çevremin tepkisi.

Canım üzüldüm bak şimdi başlamanı istemiştim bende o tarzda yorumlar yapmıştım
Onun inançsız olması tabi ki onu kötü biri yapmaz ama tercih meselesidir bu ben olsam böyle bir ilişkiye başlamazdım ya da devam etmezdim:26:
Çünkü fikirlerimiz aynı seninle Allah inancı olan birini istiyorum bende

Inanc konusunda ilerde sıkıntı olacagini dusunuyorum. Evlenirseniz mesela cocugunuz olunca hanginizin inancina gore yetistireceksiniz? Bircok konuda anlasmazlik olacaktir. Dini olarak da musluman bir kadinin musluman olmayan erkekle evlenmesi caiz degil diye biliyorum.
Siz dininize cok bagli degilseniz ibadet etmiyor sadece inaniyorsaniz belki sorun olmaz. Ama mesela siz namaz kildiginizda ilerde elestirmeye baslar bence.
Tabi belli olmaz belki ilerde o musluman olmayi secer sizin sayenizde. Zamanla birinizin digerine uyacagini dusunuyorum mutlaka etkilesim olacaktir. Mutluluklar 💕

Ben de aynı düşüncedeyim benim için sorun değil elbet çünkü ben onun insanlığını , erkek olmasına rağmen saflığını sevdim inşallah RABBİM beni yanıltmasın diye diliyorum .
Annem olumsuz bakabilir. Söylemesem anneme ne olur ? Benim tek korkum çevremin tepkisi.

Dini inancını herkesin bilmesine gerek yok ki.Annen nasıl biri hoşgörülü mü? Hiç bu tarz şeylerden konuşmadınız mı? Belki onun dini inancı seninle değişecek belli olmaz bu işler.Belli bir vakit geçir öyle anlarsın sorun olur mu olmaz mı.Anlattığına göre iyi birine benziyor.

anlattığınıza göre adam gerçekten iyi bir adam ama Allah'a inanmaması evet büyük bir eksi bence de.hadi çok dindar değil falan deseniz neyse de bu başka bir şey hele ki siz inanıyorken onun inanmaması ve sizin bunu bilerek beraber olmanız bazen vicdanınızın rahatsız olmasına sebep olabilir.ben olsam içim rahat etmezdi galiba.kim bilir belki çok mutlu olursunuz belki de şimdi büyük bir problem olmayan şey iş ciddiye bindikçe büyür...ne desem bilemedim şimdi.

Canım üzüldüm bak şimdi başlamanı istemiştim bende o tarzda yorumlar yapmıştım
Onun inançsız olması tabi ki onu kötü biri yapmaz ama tercih meselesidir bu ben olsam böyle bir ilişkiye başlamazdım ya da devam etmezdim:26:
Çünkü fikirlerimiz aynı seninle Allah inancı olan birini istiyorum bende

Ama bilemezdik çünkü gerçekten çok ımmm insancıl biri . Benim sınavım bu belki de eşimde. Onu ALLAHa inandırmak.
İçinde bu hissin olduğunu biliyorum belki de onu gün yüzüne çıkarmalıyım diye RABBİM onu bana gönderdi.
Duama bak ; Kalbinde sen olanı ver ALLAHım. Kalbinde belki de var. Benim gördüğüm şuan, onun dediği olur ancak diye düşünüyorum kuzum ya :(

Ben kararımı olumlu yönde veriyorum yine de. RABBİM onu affetsin. Ama şimdilik böyle güzel bir şeyi terk edemem.

ilerde sorun olurmu ?:26:
örn; sen oruc tutsan o ?:44:
bu kısımlar soru işareti ..:44:
yoksa onun kişiliğini sende beğenmişsin..:36:
hakkınızda hayırlısı olsun .. :3:

Adamın içi ve özü temizse sorun yok nice dindar olupta çok kötülerinide gördük , ölmeye yakın şahadet getirirse müslüman olarak ,,ölür hayat onuda sınıyacaktır ve onun dönüşünü allaha olacaktır , hayat zikzaklarla dolu , kimse bugününe güvenmesin

Kimi insanlar gibi dine ikiyüzlüce inanacağına ben dinsiz birini tercih ederim. Yani sanki Müslümanım diyen insanların kaçı gerçekten Müslüman? Yani ben şahsen dindar geçinip cuma namazı çıkışında genç kızları gözleriyle taciz eden insanlardansa açık açık atesit olduğunu söyleyen insanları daha dindar buluyorum. Bu da benim fikrim.
Bu sitede alkol alıp karısını döven, karısını aldatıp 'Ben erkeğim ihtiyaçlarım var diyen.' ,karısına kadın olduğu için 2. sınıf insan muamelesi yapan, ona istediğini yapma hakkının olduğuna inanan, kendi zina edip sevgilisinin geçmişte başka erkekle el ele tutuşmasını sorun eden erkelerin de eminim %99'u Müslüman geçiniyordur. Eğer bu din meselesi senin için önemliyse o zaman gidip kendine gerçekten İslam ilkelerine göre yaşayan bir adam bulmalısın, ki çok az var öyle adamlardan günümüz Türkiyesinde. Yoksa diğer türlü emin ol bu adam temiz ahlakıyla birçok yurdum tatlı su Müslümanından daha çok yakın senin inancına.:34:

Son düzenleme:
Kızlar merhaba ... Ben en son ki konumdan sonra görüştüm müstakbel sevgili adayımla .
Her şey çok çok çok güzel geçti. Yani tuhaf olan şey şuydu, ben soğuk nevale olan ben ona sürekli sarılmak dokunmak istedim ama kötü amaçla algılamayın bunu tabi. Hissetmek istedim diyebiliriz. Çok güzel konuştuk tek bir kötü şey yok. Çok sigara içtiğimde paketimi alıp kenarı koydu, "birazcık bekle" diye.Bir çok babacan tavır . Eskileri hiç açmadık . Yani ben etkilendim çok etkilendim. Ve başladık . Aklımdaki adam silinme yolunda . Hiçbir şey hissetmiyorum artık ona sanki.
Yalnız yeni başladığım erkek arkadaşımın tek bir kötü noktası var :( Ne kadar kötü nokta denirse buna ben her şeye çok saygılıyımdır çünkü.
Onun Allaha inancı yok . Ama onun dışında kadına çok önem veren bir düşünce tarzı var . "erkektir yapar'a" karşı bir adam .
Cinsiyet ayrımı olmadan insana değer veren biri. Hayvanları çok seven biri, özellikle sokak hayvanları .
Büyüklerine çok düşkün . Annesi 6 yaşında öldüğü için onu büyüten anneannesine düşkün resmen üstüne titriyor.
Bu arada inşallah maşallah filan konuşur yani diyor. Sorduğumda ağız alışkanlığı demiş olsa da acaba annesini kaybetmiş olmasıyla ilgili ALLAHa bir kızgınlığımı var reddedişi ondan mı diye düşünüyorum?
Vicdanı, merhameti, olgunluğu yerinde gibi çünkü ilk izlenimlerim bunlar.
Benim duamda ettiğim bütün özelliklere sahip tek bir madde hariç; o da "kalbinde sen olan birini nasip et ALLAHım" derdim hep.
Şimdi her şey güzelken bu yüzden bırakırsam, RABBİM bana denemediğim, değiştirmeye çalışmadığım için ceza verip bir sonra hayatıma girecek olanı tüm özellikleri kötü fakat ALLAHa inanan biri yaparsa diye düşünüyorum ...
O bana karışmayacakmış inanışıma , ben de ona karışmamalıymışım.
Zaten boynumda 7/24 ALLAH yazılı melek kolyem var. Gösterdim . Ben dilimden düşürmem rahatsız olmucak mısın ? dedim.
Hayır asla şeklinde cevap verdi.
Diğer kötü tarafı ise, msjlaşmayı çok sevmiyor . Ben de severim. Napcaz böyle ?:31:

Çocuk olduğunda düşün mesela nasıl olacak çocukların inancı? Bence inanc da önemli.. Allaha inanmayan biriyle cok zor be gülüm..

Inanc konusunda ilerde sıkıntı olacagini dusunuyorum. Evlenirseniz mesela cocugunuz olunca hanginizin inancina gore yetistireceksiniz? Bircok konuda anlasmazlik olacaktir. Dini olarak da musluman bir kadinin musluman olmayan erkekle evlenmesi caiz degil diye biliyorum.
Siz dininize cok bagli degilseniz ibadet etmiyor sadece inaniyorsaniz belki sorun olmaz. Ama mesela siz namaz kildiginizda ilerde elestirmeye baslar bence.
Tabi belli olmaz belki ilerde o musluman olmayi secer sizin sayenizde. Zamanla birinizin digerine uyacagini dusunuyorum mutlaka etkilesim olacaktir. Mutluluklar 💕

Her şeye rağmen mutluluk dilemeniz çok hoşuma gitti çok sağolun :)

Evet ben şuan namaz kılmıyorum ama bir gün mutlaka kılacağım. Ama dün bana dedi ki,bence sen inanmayı seçmekle kendin için en doğrusunu yapmışsın dedi. Bence inanmalısın da çünkü sen ondan güç alıyorsun. Neyden güç alıyorsan seni bunla yargılayamam dedi. O bana karışmayacak ben de ona.
Çocuğumuza gelince. Rabbime güveniyorum ALLAHa emanet bu konuda. Mutlaka bir yolunu bulacak ALLAHa çıkacaktır çocuğum. Elimden geleni yapıcam ...

Dini inancını herkesin bilmesine gerek yok ki.Annen nasıl biri hoşgörülü mü? Hiç bu tarz şeylerden konuşmadınız mı? Belki onun dini inancı seninle değişecek belli olmaz bu işler.Belli bir vakit geçir öyle anlarsın sorun olur mu olmaz mı.Anlattığına göre iyi birine benziyor.

Annem biraz sert bu konuda. Şöyle söyleyim, hayatımda ilk defa böyle bir adamla karşılaştım ben MAŞALLAH yaaaaaaaaaaaaaaaaa Ay ağlıcam şimdi.
Düşündükçe kötü oluyorum RABBİM benden almasın bu huzuru nolur. İnanamıyorum ben nasıl bir iyilik yaptım da bana bu adamı verdi mükafat olarak acaba?

Valla bu dünyada kafa kesen Müslümanlar var, hem de bunu Allah adına yapıyorlar, onların kalbinde de Allah var, ama yaptıkları normal mi? Allaha inanan herkes kulluk vazifelerini dört dörtlük yapıyor mu acaba?
Kimin iyi kimin kötü olduğunu inançlar belirlemez, bence tanımaya çalış.

Son düzenleme:
Her şeye rağmen mutluluk dilemeniz çok hoşuma gitti çok sağolun :)

Evet ben şuan namaz kılmıyorum ama bir gün mutlaka kılacağım. Ama dün bana dedi ki,bence sen inanmayı seçmekle kendin için en doğrusunu yapmışsın dedi. Bence inanmalısın da çünkü sen ondan güç alıyorsun. Neyden güç alıyorsan seni bunla yargılayamam dedi. O bana karışmayacak ben de ona.
Çocuğumuza gelince. Rabbime güveniyorum ALLAHa emanet bu konuda. Mutlaka bir yolunu bulacak ALLAHa çıkacaktır çocuğum. Elimden geleni yapıcam ...

Gerçekten çok olgun bir bakış açısı varmış.Belki bir gün o da güç almak ister Allah'dan,belki sen vesile olursun.İçini karartma şimdiden sakın.Hep iyiyi dile,hayırsızsa göstersin Rabbim.Ne güzel kutsalına hakareti yok.

Annem biraz sert bu konuda. Şöyle söyleyim, hayatımda ilk defa böyle bir adamla karşılaştım ben MAŞALLAH yaaaaaaaaaaaaaaaaa Ay ağlıcam şimdi.
Düşündükçe kötü oluyorum RABBİM benden almasın bu huzuru nolur. İnanamıyorum ben nasıl bir iyilik yaptım da bana bu adamı verdi mükafat olarak acaba?

Gülümsedim şu mesajını okuyunca gözlerim de doldu hafiften :) Neden bilmiyorum ama içime iyi şeyler doldu senin için :)

Back
X