Fevri biriyim maalesef evet, hormonlara suç atamam.“Gerizekalı, Geber inşallah”eşinizi bilmiyorum da sizin içinizden bir canavar çıktığı kesin. Hormonlardan falan mı acaba biraz ağır konuşmuşsunuz gibi geldi bana.
Annesi ve ablası garanti doldurmuştur zaten, terminatör ikili. Bir orduya sokun orduyu dağıtırlar öyle iğrenç insanlar. Ama ne olursa olsun dolduruşa gelip bana böyle davranmaya hakkı yok, eşek kadar adam dolduruşa gelmemesi gerekmez mi?Öncelikle sakin ol
Bu adam böyle degildi diyorsun ya gittiginde birileri mi doldurdu ne yapti
doldurusa gelen bir adam mi kendini merak ettim
Inat etmis ama kiyamamis gel yat demis bir yandan da
sizden ayriyken kimlerle görüsmüs bir dikkat edin bence, uzak kalmak da size yaramiyor olabilir
Alin karsiniza konusun ayrica, bir ergenlik kokusu aldim, halledilir
Ben de fevri biriyim zaten ama yaptıkları çok sinirlendirdi beni. Özellikle bebeğini düşünmemesi ve bana memleketine git demesi. O kim ki beni evimden kovuyor ya inanın çok sinirlendim.Siz sinirlendiğinizde sürekli bela mi okursunuz peki?
Eşiniz size etse sizin ettiğiniz lafları nasıl olur? Oda hatalı evet ama sizin de normal değil laflarınız.
Annesi ve ablası garanti doldurmuştur zaten, terminatör ikili. Bir orduya sokun orduyu dağıtırlar öyle iğrenç insanlar. Ama ne olursa olsun dolduruşa gelip bana böyle davranmaya hakkı yok, eşek kadar adam dolduruşa gelmemesi gerekmez mi?
Emin olun gözden geçiriyorum ve eleştirilere de açığım.Çok az yazarım bunu.
Boşanın!
Bu kadar saygısızca evlilik yürümemeli.
Kusura bakmayın ama eşinizin konudaki tek yanlışı sizin temizlik yaptığınızı anlamaması ve size inanmaması. O noktadan sonra yaptığınız ve söylediğiniz herşey fazlasıyla saygısızca.
Bir psikolog olarak psikolojinizi gözden geçirmenizi tavsiye ederim.
İyi de adama Allah belanı versin demişsiniz, ona rağmen yatağa çağırmış sizi. Sabah özür dilediniz mi bu lafınız için? Ben eşime bunu söylesem günlerce yüzüme bakmaz benim.Ben de fevri biriyim zaten ama yaptıkları çok sinirlendirdi beni. Özellikle bebeğini düşünmemesi ve bana memleketine git demesi. O kim ki beni evimden kovuyor ya inanın çok sinirlendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?