- Konu Sahibi musmutlurisus
-
İnsan beyni iki olguyu aynı anda taşıyamazmış. Eğer beyninde mutsuzluk varsa oraya mutluluk sığdıramazmışsın. Beynini mutluluklara aç, herkesi affet en çokta kendini affet. Kendini sev, iyi biri olduğunu güzel şeyler yaşayacağını düşün ve kendini sev. Mutluluk ummadığın anlarda karşına çıktığı için adı mutluluktur.
bunları yazan biri olarak şuan mutsuz depresif bi halde olduğumu söylemek isterim ama içimde bi umut var. 'Güzel günler göreceğiz, güneşli günler' inş.
Umudu tukenmeye basladigini anda hayattan hic bir beklentisi kalmadigi zamanda birden bire mutlu bir hayata adim atan birileri var mi acaba kadinlar kulubunde. Bana ve benim gibilere moral olmasi acisindan deneyimlerinizi paylasir misiniz??
Aynı şeyleri hissettiğim ve umudumun tamamen tükendiği anda eşim karşıma çıktı ve şuan evliyim hamileyim. İnan hayatın insanın karşısına neyi ne zaman çıkaracağı hiç ama hiç belli olmuyor.
Umudu tukenmeye basladigini anda hayattan hic bir beklentisi kalmadigi zamanda birden bire mutlu bir hayata adim atan birileri var mi acaba kadinlar kulubunde. Bana ve benim gibilere moral olmasi acisindan deneyimlerinizi paylasir misiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?