"Ben böyle bir hayat istemiyorum " dedi.

mavikara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2015
4.748
4.508
133
Şuan kendimi çok mutsuz berbat hissediyorum.
Bu akşam eşimle iftar yemeğimizi yedik oturuyoruz herşey çok güzel gidiyor. Bu normalde işten gelince üstünü çıkarir.
Üstünü çıkarsana neden çıkaramıyorsun dedim.
Dışarı cikcam dedi .
Ne dışarısı dedim. Xx abiye söz verdim çay içiçez dedi.
Bende bana sordun mu dedim.
Soracaktım şimdi dedi.
Bende bi akşam da evde otur yaz başlayalı beri sürekli arkadaşlarınlasn bütün gün evdeyim bende benimde canım sıkılıyor birlikte bişeyler yapalım sahile filan gidelim dedim söz verdim dedi.
Ee tamam ozaman bidaha söz verme bu aksam son sürekli arkadaşlarınla vakit geçiriyorsun dedim.
He işte be olduysa da bundan snra oldu bu sinirlendi başladı bağırmaya yok işte arkadaşları karılarini yemeğe alışverişe bile götürmüyormuşta benim her dediğim oluyormuşta böyle giderse boşanmaya kadar gidermiste.
Bende sen arkadaşlarının karilariyla kiyaslayamayassn beni dedim. Dağlar kadar fark var onlarla aramızda dedim (sakın yanlış anlaşılmasın kınamak için demedim. )
Eğer sende arkadaşların gbi olmak istiyorsan gidip öyle biriyle evlenecektn dedim.
Merak etme o da olur ben daha en yaşındayım dedi. Bıktım artık dedi kapıyı çarptı gitti.
Çok kötüyüm hiç iyi hissetmiyorum kendimi. Bi akıl verin ablalar kardeşler hanımlar. Bundan snra nasıl ilerleyim.

Önceden konu açtınız mı bilmiyorum ama çok mu üzerine gidiyorsunuz? Yani anlattığınıza göre üslup olarak çocuğunuzla konuşur gibi konuşmuşsunuz her seferinde böyle ise bıkmış olabilir gerçekten baskı olarak görüyor ise. Yani evet size karşı ilgisiz olabilir bunu elbette dile getirin ama kocanızdan ilgiyi almak yerine siz de arkadaşlarınızla dışarı çıkabilirsiniz bence??

Yani erkekler bu durumlari dirdir olarak adlandiriyorlar genelde. Mimarmissiniz sanırım. Çok güzel bir meslek. Ben sizin yerinizde olsam ekonomik ozgurlugumde var o bir geziyorsa ben beş gezerim. Eşinle vakit gecirmek istemen cok cok cok normal ama bunu böyle yaparsan pek başarılı olamazsın gibime geliyor.

Neymis arkadaslari eslerini hic gezdirmemis sanki kopek gezdiriyorlar Bu erkekkere bu ozguveni hep kadinlar veriyir iste
arkadaşlarının ovdüğü duruma bak
sanki marifetmiş gibi söylemiş bir de
o arkadas çevresinden uzaklaşmak lazım
belki böyle böyle normal bir insan olur

Daha önce bununla ilgili konu acmamistm.
Eşime karısınmasını hiç sevmez. Neymiş efendim arkadaşlarinin karıları hiç karismiyormus bi ben karışıyormuşum. Başta güzel güzel konuştum bütün gün evdeyim canım sıkılıyor dedim.
Malesef bska bir ile evlendim ve burda hiç arkadaşım yok

Uzaklaşması mümkün değil birlikte iş yapıyorlar

Sende onu baskasinin kocasiyla kiyaslasan nasil olur acaba? Ne hisseder? Gicik...

Erkeklerinde kendilerini haklı çıkarma , sözünü geçirme tavrı bu nasılsa gelecek eve.
Arkadaşları arasında macoluk, kilibiklik muhabbeti gectiyse içerlemis olabilir. Bilmiyorum tabi olasılık sadece . Siz sessiz kalın bencede nasılsa hatasını anlar . Yani inşallah

Arada arkadaslariyla plan yapabilir bence
Ama surekli böyleyse bi sorun var

Ayrica size sabahtan soyleyebilirdi siz de baska plan yapardiniz

Bosanma lafini da ne kadar kolay kullaniyo
Siz de eve gelme bosanmak istiyosan deseydiniz keske

Evli insanlarin sorumluluklari vardir
Bekar gibi davrananlarin sonu pek iyi olmuyo bence

Ya genelde şöyle bi yapısı vardır. Kavga ederken ağzına geleni söyler küfür haricinde ama siniri geçince kedi gibidr.
Yok işte onlar benim gerçek düşüncem değildi sinirle söyledim der.
Ama geçmiyor işte her kavga ettiğimizde onun söylediklerini ben unutamıyorum

Kesinlikle katılıyorum.
Her kavga ettiğimizde açar bu boşanma konusunu. Ama normalde boşanmak yok bizim ailede ölümün çıkar ancak der.
Böylede manyak

Sanırım böyle durumlarda arkadaşların etkiside büyük. Erkekler yaşı büyük çocuklar gibiler, kadın maalesef daha çok idare eden taraf oluyor, bunu sakın size gösterdiği fiziksel ya da psikolojik şiddete karşı tolere edin olarak algılamayın; ama arkadaşlarının etkisinde kalırlar, anne babanın etkisinde kalırlar... Yani bence dışarıya çok kulak verirler ama bunu bi türlü kendilerine konduramazlar. Bence birçok erkekte falancanın karısı şöyle falancanın kocası onu bunu bile yapmaz diyerek konuşmaya baya bi meyilliler. Demem o ki arkadaşlarını tabiri caizse örnek alması çok beklenen bir sonuç. Eşinizin huyunu en iyi siz bilirsiniz, nasıl ikna olur nasıl değişir... Zamanla bunları aşmasını sağlayabilirsiniz yok eğer değişecek bir adam değilse ya onu böyle kabul edeceksiniz ya da evliliğinizi sonlandıracaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…