"Ben böyle bir hayat istemiyorum " dedi.

L
Ins o insanla aralarina sogukluk girer esimin bir arkadasi vardi esimi pavyona goturmeye calisyrduekli sagolsun esim.hic uymadi oma ama icim.hiv rahat degildi onunla disari ciktiginda esmide skardim nerdesin gttin mi flan dye cok fua ettim aralari bpzulsun dye cok.sukur bozuldi esime kazik atti esmde uzaklasti o kadar rahatladim ki ins senn esinde o kisiden uzaklasir cnm seni cok iyi anliyrm ama esini bunaltmamaya calis illa biriyle cikmana gerek yok esin disari cikacam drdgmde iyi o zmn sklfim bende brqz dolanirim de Avm ye gt gez cafe ye gt bir kahve oc hem sen rahatlarsin hem de esinin akli sende kalr gidemez bordaha boyle yatgnda sana yers tepki verrse o zmn anlasalim sen haftann 2 yada 3 gunu arkadaslarnla vik 4 gunu benmle vakit gecr flan de film al film.izleyn misir flan patlat meyve tabagi hazrla esinin sevdgi seylerden koy baksin bu is iyiymis huzur bundaymis esin evde olunca cok asiri ilgilen mesela gorsun sennle ne kadar mutlu oldugunu zamnla anliyrlar ama o zamn gecerken olan kadina oluyor

Çok teşekkür ederim önerilerin için haklısın gerçekten.
Bazı şeylerden ders aldım inşallah yapmayacağım bidaha.
Amacımız hep iyi insan olmak değilmi. İyi olacağım ona karşı anlayışlı olacağım.
Bazen dünyevi şeylere kapılıp ne çok kalp kırıYorz.
Aslında normalde sen doğru ol eğri belasını bulur zaten mantigindayim. Ama işte egolarimiz yok mu ah o kahrolasıca egolarimiz!
Gerçekten bundan snra daha dikkatli olucam.
Rabnim yardım etsin herkese inşallah.

Baştan hep sessiz kalmissin demek oluyor bu bide çok sıkmişiniz herhalde eskiden (bekarken) gezip tozsaydi misal benim esim gibi şimdi cik diyorum sensiz olmaz diyo yani geç kalmissin biraz şimdi serbest bıraksak hep öyle gider napacaksın atese ateşle karşılık sende askim yemek yapamadım bugün menemen yap ya ben arkadaşım söz verdim baaaaay de cik

Aslında tam tersi benm tarafımdan değil ailesi tarafından çok sıkılmış :)
Ben sevgiliyken çok nadir sıktım.
Ailesi şuan yurtdisinda bayramdan sonra gelecekler. Yakın oturuyoruz eşim ve ailesi daha öncede belirttiğim gibi sofi bi aile.
Ve öyle kiz erkek hiçbir çocuklarının gece dışarı çıkmalarını istemezler.
Eee eşim ve kardeşleri dinler ailelerini.
SımDi ailesi burda olmayınca. Eşim ohh dedi gezebilirim.

Haa ozaman başka adam acısını çıkartacak... benim amcamlarda sofi menzile felen giderler evlatları bonzai hap roj esrar o kulüp senin bu kulüp benim

Erkekler evlendiklerinde evin hakimi ben olmayliyim benim sozum gecmeli egolara girerler birde cevreden surekli yemge izin vermiyr mu oglum evde karinin sozunu mu dinliyon evlennce kari gbi evden cikmaz bu simdi erkek adam dedgin elini masaya vuracak karsisindaki de cit cikarmayacak gni laflarla da dolunca evdehakimiyet kurmaknicin sacma sapan seyler yapar smfi kadn me yapacak yok ben yapamam ben buyum erkek egennligine hayr derse bu konu yillar yilinuzayacak hatta bosanmalara gidecek ama kadn suyuna gderse sesini cikarmazsa adam bakacak byle hayat vok skici kadinda laf dinliyor asi degil o zmn adam bu sacma hareketleri brakacak esim ilk evlendgmzde pencereleri acma perde kapali dursun camasr asmaya cikma dyrdu camasrlarmi kaynanama astryrdu ben de olur askm dedim perdeleri acmadm cami da sabah uyannca esime actrdim ise gderken kapattrdim bakti bu isin tadi yok anlami da 3 4 ay snra isten gelnce askim pperdelerini nye acmadn cok kasvetli olmus cani acta hava girsin braz demeye basladi
attigim her admda izin almami istyrdu(dinimizcr de bu gerekli ) kaynanam alt katmda oturyr ona bile gderkem izin almaya basladim ama bende mesela mesaj ustune mesaj attm hadi askm acele cevap ver cevap bekliyrm isim acele flan dye baktiki ondada her dedgi oluyor disari cikarken sadece nerde oldugunu bileym yeter demeye basladi bunlar kucuk ornekler yani ilk zamnlar kadn allttan alip soz dinleymce amaan bunun tadi yok vazgeceyn dyo ve emin olun inatlasinca daha mutsuz oluyorsunuz erkege boyun egmek dye bir tabir yoktur sadece erkek uzernde disardan baski coktur siz de iyi gunde jitu gunde dedysenz esinize bu destek olablrsiniz yani alttan almak hep bayana dusuyr

Haa ozaman başka adam acısını çıkartacak... benim amcamlarda sofi menzile felen giderler evlatları bonzai hap roj esrar o kulüp senin bu kulüp benim

Vay be o da kötü allah kurtarsın.
Yok bizimkiler ailelerini dinliyor. Küçükten beri hep disiplinli yetismisler.

Ne güzel anlatmışsın.
Bu kadar kolay işte ama yapabilene.
Bakalim herşeyin daha iyi olmasını umut ediyorum.
Bugün tatile gidiyorum arkadaşlarımla yoldayım Bırz stres atayım

Vay be o da kötü allah kurtarsın.
Yok bizimkiler ailelerini dinliyor. Küçükten beri hep disiplinli yetismisler.
Ne güzel iste gerçekten amcamlar hani dini konu geçtiğinde kendilerinden geçip Allah diye bağıran insanlar ama evlatları mafyaya karışmış eşlerini düşünmeyen insanlar biraz serbest bırak bakalım sonucta kötü birsey yapmıyor esin aldatma şüphesi yoksa boşver:)

Öyle bi şüphe yok içimde gerçekten.
Tabi bu devirde insan kimseye güvenmemeli.
Ama şuanlık aklımı kurcalayan bişey yok.
Aynen dediğin gbi yapicam bakalım inşallah ise yarar.
Bu arada çok teşekkür ederim öneriler için :)

Hiic önemli değil aldatma şüphesi yoksa aldatmiyordur kadın hisseder keyfine bak nikahlin sonucta ipini tut ama gevşek tut yani dur demek istedigindede bilirsin ne yapman gerektiginj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…