"Ben böyle bir hayat istemiyorum " dedi.

Sizde biraz söylemek istediklerinizi yanlış ifade etmişsiniz. Sizde hatalısınız,bana sordun mu diye tavır yapmışsınız.Erkekler böyle şeylere gelemez. Ama eşinizin yaptığı da resmen aptallık,bende olsam sindiremezdim söylediklerini bayanların kocalarıyla vakit geçirmek istemeleri çok mu büyük bir istek..
İşte aramızda iletişim problemi oldu. Bundan snra inşallah böyle şeyler olmaz. İnsanı ciddi anlamda yıpratıyor

Bunu hep soylerim.arkadaşlar birgun hepsi gidiyor ama esiniz her durumda kalici ona daha cok vakit ayrilmalo eger esinizle ilgilenmeyip eve kapatacaksankz evlenmeyin arkadasim biz kadinlar evlenince kolumuza takip gezecek baskalariyla bos zaman gecirmek yerine bizimle.güzel.zaman gecirecek hayat arkadaslari istiyoruz bizi mal gibi alip eve işimi yapsın cocuk.yapsin yeter olarak dusunmeyin

Bunu hep soylerim.arkadaşlar birgun hepsi gidiyor ama esiniz her durumda kalici ona daha cok vakit ayrilmalo eger esinizle ilgilenmeyip eve kapatacaksankz evlenmeyin arkadasim biz kadinlar evlenince kolumuza takip gezecek baskalariyla bos zaman gecirmek yerine bizimle.güzel.zaman gecirecek hayat arkadaslari istiyoruz bizi mal gibi alip eve işimi yapsın cocuk.yapsin yeter olarak dusunmeyin
Bi anlasalar kadınların halini

Bi anlasalar kadınların halini
Ya ne icin evleniyorlar anlamiyorum ben dedem gibi babam gibi es isterim arkadas ya bunlarin ikiside ailesi esi icin herseyi yapar arkadas dedinmide is arkadasi ise işte kalir cami arkadasi camide bunlar eve girmiyor arkadaş icin. Bana gore erkekler eskiden erkekti şimdikiler asalak gibiler

Ben öyle bir manyağı başımdan attım bunların derdi ney bizimle niye evleniyorlar o halde arkadaşlarımı önemli bizmi madem arkadaşlarıyla gezceklerse niye evleniyorlar ki
Aynen ben de... :)) sorumsuz, bencil, psikopatın tekiyle evliydim. En sonunda pisliğin birini bulup beni aldattı ki 4 yıldır zaten yurtdışından bir başka adi kadınla zaten aldatılıyormuşum . İnşallah benim yaşadıklarımı kimse yaşamaz . Allah akıl fikir versin böylelerine. Eşinle birlikte Zaman geçirmeyeceksen, hep kendini düşüneceksen neden evlenirsin ki, kendine köle bulmak için mi???

O eskiden adam gibi adamlar vardi ailesi icin tasi sıkıp suyunu çıkarırlardı kaldiki arkadss icin eslerini uzsunler canim askim cicim demeselerde onlar esine ailesine baglilardi simdi tatli kelimelere kanip evleniyoruz sonu bu oluyor karsimizdakiler ne icin yasadiklarinin farkinda degiller Allah onlari bizim icin yaratmis arkadaş icin degil ya bizden sorumlular arkadaşlarına bi dk gecikseler kusura bakma gec kaldim derler ama biz gel desek suc olur gecikseler sana hesapmi verecegim derler

Ya ne icin evleniyorlar anlamiyorum ben dedem gibi babam gibi es isterim arkadas ya bunlarin ikiside ailesi esi icin herseyi yapar arkadas dedinmide is arkadasi ise işte kalir cami arkadasi camide bunlar eve girmiyor arkadaş icin. Bana gore erkekler eskiden erkekti şimdikiler asalak gibiler
Bencede. Ama napican

ben olsam bende aynilarini soylerdim esime bu konuda akil veremiycem ama eve donunce bu konunun neden bosanmaya kadar gittigini sakince derdimi anlatrdim cnm

Şuan kendimi çok mutsuz berbat hissediyorum.
Bu akşam eşimle iftar yemeğimizi yedik oturuyoruz herşey çok güzel gidiyor. Bu normalde işten gelince üstünü çıkarir.
Üstünü çıkarsana neden çıkaramıyorsun dedim.
Dışarı cikcam dedi .
Ne dışarısı dedim. Xx abiye söz verdim çay içiçez dedi.
Bende bana sordun mu dedim.
Soracaktım şimdi dedi.
Bende bi akşam da evde otur yaz başlayalı beri sürekli arkadaşlarınlasn bütün gün evdeyim bende benimde canım sıkılıyor birlikte bişeyler yapalım sahile filan gidelim dedim söz verdim dedi.
Ee tamam ozaman bidaha söz verme bu aksam son sürekli arkadaşlarınla vakit geçiriyorsun dedim.
He işte be olduysa da bundan snra oldu bu sinirlendi başladı bağırmaya yok işte arkadaşları karılarini yemeğe alışverişe bile götürmüyormuşta benim her dediğim oluyormuşta böyle giderse boşanmaya kadar gidermiste.
Bende sen arkadaşlarının karilariyla kiyaslayamayassn beni dedim. Dağlar kadar fark var onlarla aramızda dedim (sakın yanlış anlaşılmasın kınamak için demedim. )
Eğer sende arkadaşların gbi olmak istiyorsan gidip öyle biriyle evlenecektn dedim.
Merak etme o da olur ben daha en yaşındayım dedi. Bıktım artık dedi kapıyı çarptı gitti.
Çok kötüyüm hiç iyi hissetmiyorum kendimi. Bi akıl verin ablalar kardeşler hanımlar. Bundan snra nasıl ilerleyim.
Bu akşam eşimle iftar yemeğimizi yedik oturuyoruz herşey çok güzel gidiyor. Bu normalde işten gelince üstünü çıkarir.
Dışarı cikcam dedi .
Soracaktım şimdi dedi.
Bende bi akşam da evde otur yaz başlayalı beri sürekli arkadaşlarınlasn bütün gün evdeyim bende benimde canım sıkılıyor birlikte bişeyler yapalım sahile filan gidelim dedim söz verdim dedi.
Ee tamam ozaman bidaha söz verme bu aksam son sürekli arkadaşlarınla vakit geçiriyorsun dedim.
He işte be olduysa da bundan snra oldu bu sinirlendi başladı bağırmaya yok işte arkadaşları karılarini yemeğe alışverişe bile götürmüyormuşta benim her dediğim oluyormuşta böyle giderse boşanmaya kadar gidermiste.
Bende sen arkadaşlarının karilariyla kiyaslayamayassn beni dedim. Dağlar kadar fark var onlarla aramızda dedim (sakın yanlış anlaşılmasın kınamak için demedim. )
Eğer sende arkadaşların gbi olmak istiyorsan gidip öyle biriyle evlenecektn dedim.
Merak etme o da olur ben daha en yaşındayım dedi. Bıktım artık dedi kapıyı çarptı gitti.
Çok kötüyüm hiç iyi hissetmiyorum kendimi. Bi akıl verin ablalar kardeşler hanımlar. Bundan snra nasıl ilerleyim.
bu aralar eski elşimi çok yağ eder oldum ...
bu adamların saygısız hareketleri hep onu hatırlatıyor bana
umursama canım bir süre sende program falan yap bağımlıymış gibi yapma
sorma kendilerini bişey sanıyorlar o bulsa sen bulamıcan sanki

ben olsam bende aynilarini soylerdim esime bu konuda akil veremiycem ama eve donunce bu konunun neden bosanmaya kadar gittigini sakince derdimi anlatrdim cnm

Sağol canım konuştuk gelince.
Her kavgamızda bu konunun buralara gelmesinden rahatsz olduğumu brlirttm.
Bidaha daha dikkatli olacağını söyledi.
Bakalim gorucez.

bu aralar eski elşimi çok yağ eder oldum ...
bu adamların saygısız hareketleri hep onu hatırlatıyor bana
umursama canım bir süre sende program falan yap bağımlıymış gibi yapma
sorma kendilerini bişey sanıyorlar o bulsa sen bulamıcan sanki
Cuma günü tatile gidiyorum canım :)

Ahhhh ahhh bu erkekler.
Onlar bizi anlamıyor biz de onları
Benim eşim de böyle isyan etse istediğin yere gidebilirsin derim ; ama oturup ta evde onun yolunu da gozlemem.. Onu buna zorlayamam. Kısasa kısas mantığı değil! Onun kendi hayatı, keyfi, mutlu olduğu şeyler varsa benimle olmak onu boğuyorsa kendi bilir..

Evliliğimin baslarında bu sık sık alsam çıkmalarından ben de muzdarip oldum. Böyle muhabbetler yasamadık ama konuşarak çözemeyeceğini anlayınca ben de planladığım gibi esimle değil kendim alsam planları yapmaya ve hatta esimden daha fazla dışarıya çıkmaya başladım.Bu durumda en sosyal erkek bile Bi n'oluyor diyor. Olayı da kısasa kısasa getirdim. Hem benim öfkem dindi, rahatladım hem o da birazcık kendini frenledi. Sonra is yoğunluk, Bebek derken ayda 1 ancak:) Ama bazı erkekler bunu hayat tarzı yaptı mı evlilik omur billah böyle gidiyor. En büyük örnek kayınpederim. Öyle olmasın diye zaten cok caba verdim. Bence bir de böyle deneyip sonuca bir bakabilirsiniz. Hatta o sizin yoğunluğunuzdan sosyalistinizden size Bi dur su evde desin.

Dışarı cikcam dedi .
Soracaktım şimdi dedi.

Eşinin tavrı hiç hoş değil,hele ki arkadaşlarının eşleri muhabeti konusunda ayrıca takildım zaten.Eşlerini gezdirmiyorlar ne demek yahu?Kadınlar,evcil hayvan mı?

Yok yok,buna ders ver sen.Sana tavsiyem sen de bir süre ayrı gezzz,ilgini kes derim.
Belki çok üstüne gittin de bunalttın diyeceğim de bir ayda da olmaz ki bu.

Bunda da bir tuhaflık var.1 ay evlilik ve bıkmış bir adam.

Eşinin tavrı hiç hoş değil,hele ki arkadaşlarının eşleri muhabeti konusunda ayrıca takildım zaten.Eşlerini gezdirmiyorlar ne demek yahu?Kadınlar,evcil hayvan mı?

Yok yok,buna ders ver sen.Sana tavsiyem sen de bir süre ayrı gezzz,ilgini kes derim.
Belki çok üstüne gittin de bunalttın diyeceğim de bir ayda da olmaz ki bu.

Bunda da bir tuhaflık var.1 ay evlilik ve bıkmış bir adam.
Öncelikle 1 aylık evliyim değiliz 2 yılı geçti evliligimiz.
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için buradakiler sayesinde biraz daha gerçekleri görebildim.
Yarım tatile gidiyorum bu arada ama eşimsiz :)
Bakalım hayırlısi olur inşallah

Evliliğimin baslarında bu sık sık alsam çıkmalarından ben de muzdarip oldum. Böyle muhabbetler yasamadık ama konuşarak çözemeyeceğini anlayınca ben de planladığım gibi esimle değil kendim alsam planları yapmaya ve hatta esimden daha fazla dışarıya çıkmaya başladım.Bu durumda en sosyal erkek bile Bi n'oluyor diyor. Olayı da kısasa kısasa getirdim. Hem benim öfkem dindi, rahatladım hem o da birazcık kendini frenledi. Sonra is yoğunluk, Bebek derken ayda 1 ancak:) Ama bazı erkekler bunu hayat tarzı yaptı mı evlilik omur billah böyle gidiyor. En büyük örnek kayınpederim. Öyle olmasın diye zaten cok caba verdim. Bence bir de böyle deneyip sonuca bir bakabilirsiniz. Hatta o sizin yoğunluğunuzdan sosyalistinizden size Bi dur su evde desin.

Haklısınız teşekkür ederim.
Ben normalde içime kapanık biriyim böyle sorunlarımı filan kimseye anlatamam.
O yüzden burda dertleşmek istedim. Burda rahatım herşeyi dile getirebiliyorum.
Sağolsun herkes ablalık kardeşlik yapıp güzel akıllar verdiler. Zira bazen aklı gidiyor insanın.
Yatın tatile gidiyorum bu arada.
İyi gelecek bana da arkadaşlarımla gidicem.

Back
X