"Ben böyle bir hayat istemiyorum " dedi.

Haklısınız teşekkür ederim.
Ben normalde içime kapanık biriyim böyle sorunlarımı filan kimseye anlatamam.
O yüzden burda dertleşmek istedim. Burda rahatım herşeyi dile getirebiliyorum.
Sağolsun herkes ablalık kardeşlik yapıp güzel akıllar verdiler. Zira bazen aklı gidiyor insanın.
Yatın tatile gidiyorum bu arada.
İyi gelecek bana da arkadaşlarımla gidicem.
Esimin beni cok tinmadigini hissettiğim bir dönem oldu. Ben de 3 gun falan o yokmuş gibi yasadım. 3 günün sonunda kahroldu dayanamadı konusunca da doğru yola geldi. Ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama baslarda oluyor böyle seyler. Ama bayanın tavrı neyse o evlilik öyle şekillenip gidiyor. Tatil iyi gelir, umarım yokluğunuzda sizi cok özler, kıymetini anlar ve söylediği laflara bir bir pişman olur. Tavsiyem tatildeyken cok fazla arayıp sorma o seni arasın ;)

Çalışmama izin vermiyor haspam

Şu lafları duyunca bana cin geliyo çalışmamanı istedi ve sende peki dediysen sonraki herseye de pekala peki diyebilirsin o bir eşiktir çünkü

Bu evlilik böyle gider arkadaşlar hayvan al falan demişte güldüm gayriihtiyari,korkuyorum de tatlı konuş hayvan al...Bu nedir yahu,sanki zorla evlenmiş ya da kafese kapatacakmış gibi eve çekmeye çalışmak ne, bununla ugrasmak düşünmek bile gurur kırıcı,evliliğin belli dinamikleri var evlendi ise her gün arkadaşlarıyla çıkamaz tek başına karar alamaz olmasi gereken şeylere sahip olmak için ömrü billah dil mi dökulecek ev hayvanat bahçesine mi cevirelecek

İşe gir çevre edin arkadaşların çevren gelirin olsun öyle Papağanla falan olmaz, adam çok rahat bosanmaktan bahsediyo calismadigin6n köreldiğin bu yıllara acırsın

erkekler fazla boğulmaya gelmez çok daraltmışsın biraz sıkmışsın hatta baskı uyguluyorsun dikkat et biraz ağırdan al kendini brde tatlı dill sor ne soracaksan fevrilik ve agresiflik sezdim sende

Benm esimde surekli disari cikardi ustelik sadece erkeklerle degl erkek bayan karisik pikniklere giderlerdi cok kavga ettik kaynanama soyledim yardm etsin dye ona syledikten snra esm daha da disari cikmalara basladi hamileydim zaten o donmlerde kizim olunca cikmadi birdaha da cikarsada arkadaslari ile beraber esli cikmaya basladik esinin arkadaslarnn esiyle anlasablrsen eger sende onlarla takil gezn birbirinize gdip gelin

Herkes zengin ailenin çocuğu mu bilemem de benim babam işçi emeklisiydi, emekli ikramiyesinin çoğu benim okuluma gitti, şimdi bana eşim diyecek ki çalışamazsın bende peki dicem...nasıl kıyıyosunuz o emeklere yaa anne baba ne hissediyo acaba kız eğitimli ama evi bekliyo

Esimin beni cok tinmadigini hissettiğim bir dönem oldu. Ben de 3 gun falan o yokmuş gibi yasadım. 3 günün sonunda kahroldu dayanamadı konusunca da doğru yola geldi. Ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama baslarda oluyor böyle seyler. Ama bayanın tavrı neyse o evlilik öyle şekillenip gidiyor. Tatil iyi gelir, umarım yokluğunuzda sizi cok özler, kıymetini anlar ve söylediği laflara bir bir pişman olur. Tavsiyem tatildeyken cok fazla arayıp sorma o seni arasın :KK66:
2 yıllık evliyim.
Teşekkür ederim tavsiyelerine uyucam ; )

erkekler fazla boğulmaya gelmez çok daraltmışsın biraz sıkmışsın hatta baskı uyguluyorsun dikkat et biraz ağırdan al kendini brde tatlı dill sor ne soracaksan fevrilik ve agresiflik sezdim sende
BiraZ var sanırım sert cevap verme yönüm :)

Benm esimde surekli disari cikardi ustelik sadece erkeklerle degl erkek bayan karisik pikniklere giderlerdi cok kavga ettik kaynanama soyledim yardm etsin dye ona syledikten snra esm daha da disari cikmalara basladi hamileydim zaten o donmlerde kizim olunca cikmadi birdaha da cikarsada arkadaslari ile beraber esli cikmaya basladik esinin arkadaslarnn esiyle anlasablrsen eger sende onlarla takil gezn birbirinize gdip gelin

EşiM erkeklerle dışarı çıkıyor. Söylediğim gbi eşim iş adamı ve birlikte dışarı çıktıgi insanlarla iş yapıyor. Ama aralarından bi tanesini hı sevmiyorum şımarık aptalın teki.
Saçma sapan hareketler yapan biri . Diğerleri eşimden 10 15 yaşlarında büyük kişiler. Benm ayar olduğum adam eşimin yaşında 30 filan hiç hoşlanmıyorum hareketlerinden ukala ukala .
BiraZ da sanırım o yüzden dışarı çıkma olaylarına ayar oluyorum

Herkes zengin ailenin çocuğu mu bilemem de benim babam işçi emeklisiydi, emekli ikramiyesinin çoğu benim okuluma gitti, şimdi bana eşim diyecek ki çalışamazsın bende peki dicem...nasıl kıyıyosunuz o emeklere yaa anne baba ne hissediyo acaba kız eğitimli ama evi bekliyo

Evi beklediğimi nerden biliyorsun?
Kırıcı yorumlar yapmadan önce bi düşün bence.
Disarda çalışmama izin vermiyor dedim farkındaysan. Yani diger mesajlari okuduysan. Kendisi sofu oldugu icin disarda calismama izin vermiyor. Eşimin iş yerinde belli başlı çalışmalarım var.
Ama ramazan başladığından beri ara verdim . 1 ay ...
Eşim de bende durumu iyi olan ailelerin çocuklarıyız ama bence bunun önemi yok ki işçi çocuğu doktor çocuğu vs vs..
Herkes bir birey sonuçta herkesin duyguları düşünceleri var.
Hiç çalışmaya da bilirdm.
Köreliyor mu insan çalışmayınca.
Bu çalışmayanlara çok ağır bi itham bence.
İnsan kendini geliştirdkten snra hicbirseyin önemı yok.

Evi beklediğimi nerden biliyorsun?
Kırıcı yorumlar yapmadan önce bi düşün bence.
Disarda çalışmama izin vermiyor dedim farkındaysan. Yani diger mesajlari okuduysan. Kendisi sofu oldugu icin disarda calismama izin vermiyor. Eşimin iş yerinde belli başlı çalışmalarım var.
Ama ramazan başladığından beri ara verdim . 1 ay ...
Eşim de bende durumu iyi olan ailelerin çocuklarıyız ama bence bunun önemi yok ki işçi çocuğu doktor çocuğu vs vs..
Herkes bir birey sonuçta herkesin duyguları düşünceleri var.
Hiç çalışmaya da bilirdm.
Köreliyor mu insan çalışmayınca.
Bu çalışmayanlara çok ağır bi itham bence.
İnsan kendini geliştirdkten snra hicbirseyin önemı yok.

"Bende bi akşam da evde otur yaz başlayalı beri sürekli arkadaşlarınlasn bütün gün evdeyim bende benimde canım sıkılıyor" şu ifadenden çıkardım

İyi papağan al o zaman ne yapayım

İşte arkadaşlarını örnek veriyor.
Hani arkadaşları ataerkil ya o da öyle olmak istiyor haspam

eşin milletin ev hayatını karılarına ne yaptıklarını nerden biliyor? enteresan bütün gün işte beraberler bide dışarıda da beraber olmak istiyor.. ama masumane görünmüyor aklının takıldığı biri olabilir eşinin bu gezmeler sırasında.. fitnelik gibi olmasın ama arkadaşlarından birinin eşi bile olabnilir... çok yüz verme.. temkinli ol.. Hakkında hayırlısı inşallah...

eşin milletin ev hayatını karılarına ne yaptıklarını nerden biliyor? enteresan bütün gün işte beraberler bide dışarıda da beraber olmak istiyor.. ama masumane görünmüyor aklının takıldığı biri olabilir eşinin bu gezmeler sırasında.. fitnelik gibi olmasın ama arkadaşlarından birinin eşi bile olabnilir... çok yüz verme.. temkinli ol.. Hakkında hayırlısı inşallah...
Teşekkür ederim inşallah aklımıza gelen kötü şeyler başımıza gelmez. Zira bu devirde babana bile güvenme demişler.
Yok bütün gün işte beraber oldukları kişiler değil. Birlikte iş yaptıkları kişiler.
Yani şirketlerimiz farklı.
Ben eşimi akşam telden aradığımda tamam askim şu saatte gelicem filan diyor ya dalga geçiyorlarms kılıbık bak bizim eşler arıyor mu kılıbık filan .
Benm ki de salak eee be adam onlar 10 15 yıllık evli yaslanacaklar artık biz surda 2 yıllık evliyiz tazecikiz niye bir tutuyorsa bizim evliligimizle onları.
İşte erkek milleti bildiğin çocuk

Şuan kendimi çok mutsuz berbat hissediyorum.
Bu akşam eşimle iftar yemeğimizi yedik oturuyoruz herşey çok güzel gidiyor. Bu normalde işten gelince üstünü çıkarir.
Üstünü çıkarsana neden çıkaramıyorsun dedim.
Dışarı cikcam dedi .
Ne dışarısı dedim. Xx abiye söz verdim çay içiçez dedi.
Bende bana sordun mu dedim.
Soracaktım şimdi dedi.
Bende bi akşam da evde otur yaz başlayalı beri sürekli arkadaşlarınlasn bütün gün evdeyim bende benimde canım sıkılıyor birlikte bişeyler yapalım sahile filan gidelim dedim söz verdim dedi.
Ee tamam ozaman bidaha söz verme bu aksam son sürekli arkadaşlarınla vakit geçiriyorsun dedim.
He işte be olduysa da bundan snra oldu bu sinirlendi başladı bağırmaya yok işte arkadaşları karılarini yemeğe alışverişe bile götürmüyormuşta benim her dediğim oluyormuşta böyle giderse boşanmaya kadar gidermiste.
Bende sen arkadaşlarının karilariyla kiyaslayamayassn beni dedim. Dağlar kadar fark var onlarla aramızda dedim (sakın yanlış anlaşılmasın kınamak için demedim. )
Eğer sende arkadaşların gbi olmak istiyorsan gidip öyle biriyle evlenecektn dedim.
Merak etme o da olur ben daha en yaşındayım dedi. Bıktım artık dedi kapıyı çarptı gitti.
Çok kötüyüm hiç iyi hissetmiyorum kendimi. Bi akıl verin ablalar kardeşler hanımlar. Bundan snra nasıl ilerleyim.

Ben yanlış anladım mesela nedir o çok büyük dağları bile aşan fark??

Ayrıca erkeğe emri vaki davranırsan bu tepkiyi alırsın çokta normal. Sen adama sen diliyle konuşursan elbette kabul etmez.

Ben dili ile "Ben seni özlüyorum seninle vakit geçirmek istiyorum ben senin eşinim arkadaslarından daha önemliyim çünkü sen benim için arkadaslarımdan daha önemlisin lütfen bana da vakit ayır artık."

Dedin ve bu adam ters yaptımı??
Bide böyle dene damarına basmadan.

Ne demek benden izin aldın mı?
Çocuk mu ki annesinden izin alsın.
Kocaman Ada'm senden izin mi alacak ?
Bu yaşıma kadar bi erkekten izin almadım. Oda benden izin almaz. Sadece söylenir. Gidiyorum. Bunu yapcam. Bununla buluşcam vs.
Bence kadınlar en çok burda hata yapıyor kocasının annesi gibi davranıyor.
Eşim benden izin alsa çocukmusun sen derim.

Ben yanlış anladım mesela nedir o çok büyük dağları bile aşan fark??

Ayrıca erkeğe emri vaki davranırsan bu tepkiyi alırsın çokta normal. Sen adama sen diliyle konuşursan elbette kabul etmez.

Ben dili ile "Ben seni özlüyorum seninle vakit geçirmek istiyorum ben senin eşinim arkadaslarından daha önemliyim çünkü sen benim için arkadaslarımdan daha önemlisin lütfen bana da vakit ayır artık."

Dedin ve bu adam ters yaptımı??
Bide böyle dene damarına basmadan.
Teşekkürler güzel fikirleriniz için sanırım bu konuda kendimi biraz kendimi geliştirmem gerek.
Eşime biraz sert çıkıyorum.
Ya şimdi o dağlar farkını aciklassm tepki toplarım o yüzden soylemeyim :)
Normalde böyle bişey de söylemem ana eşim damarıma bastı.
Neymiş efendim arkadaşları eşlerini gezdrmiyorms bile yemeğe bile gotrmuyirmus. Benm yaptığım alışverişin yüzde 20 sini bile yapıyorlarmış.
Ağır ithamlar gelince tutamadım kendimi.

Ne demek benden izin aldın mı?
Çocuk mu ki annesinden izin alsın.
Kocaman Ada'm senden izin mi alacak ?
Bu yaşıma kadar bi erkekten izin almadım. Oda benden izin almaz. Sadece söylenir. Gidiyorum. Bunu yapcam. Bununla buluşcam vs.
Bence kadınlar en çok burda hata yapıyor kocasının annesi gibi davranıyor.
Eşim benden izin alsa çocukmusun sen derim.
Ondan izin almamı istiyor ama.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Bana karışmasın kıskançlık yapmasn yemin ederimki hicbirseyne karışmam

Back
X