• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben böyle hayal etmemiştim.

Eşim çalışmıyor. Evden pc üzerinden bir oyuna tasarım yapıyor, 5000 civarı kazanıyor o da her zaman değil. Ben özel bir kursta çalışıyorum, 17 tane öğrencim var ve sayıları da artıyor. Evden çıkmıyor. Arkadaşlarıyla da evde görüşüyor. Şimdi 5 haftalık hamileyim. Ne yapıcaksın diyorum ne yapayım diyor. Şaka gibi. Daha çocuğun doğmasına var diyor sürekli bir şeyleri erteliyor. Ona iş gelirse çalışırmış. Kendi iş bulmakla uğraşmıyor. Eşim tiyatro oyuncusu. Kadrolar dolu diyor vs. Doğumdan sonra çalışamicam napicaksin o zaman diyorum ben bebeğe bakarım diyor. Benn böyle hayal etmemiştim hiçbir şeyi. Kahroluyorum.
O bebeğe bakacak yani, sen çalış mi demek istiyor

Şunun şurasında korunmadan sevişeli 3 hafta olmuş. Bir anda mi tahammülünüz sıfırlandı adama? 3 hafta once bu gerceklerden habersiz miydiniz?

Esinizi is bulmaya ikna etmelisiniz. Ille de kadrolu bir tiyatro olmak zorunda degil.
Erkegin calismadigi (saglik sartlari vb durumlar haric) evliliklerde kadinlara cok fazla is dusuyor. Hamilelik ve lohusalik cok ayri bir dunya. Su an calisiyor olmaniz hamileligin ilerleyen aylarinda ve dogumdan sonra calisabileceginiz anlamina gelmiyor.
Ben herhalde evliligimi gozden gecirirdim. Anneniz gibi bebege bakabilecek biri varsa bosanmayi bile dusunurdum.

Belki gelip okursunuz konu sahibi. Bir ümit yazayım.

İkisi arkadaşım olmak üzere 3 tiyatrocu tanıdığım var. Arada devlet tiyatrolarında oynadılar da. İkisi de çocuklar için eğitmenlik yaptı bir ara. Biri başka bir kurumda hala devam ediyor.

Eşiniz de kurumlara başvurabilir. Belediyelerde ve kolejlerde oluyor. Eğer bulamıyorsa normal işçilik yapacak.

Oyun yaptığından bahsettiğinize göre bilgisayarla, grafikle arası güzel olmalı. Birkaç eğitimle daha çok beceriye sahip olup daha iyi iş yapabilir.

Back
X