katlıyorum
bir de
belki linç yerim ama
ben bu tiyatrocu, edebiyatçı, sanatçımsı tayfanın pek düzenli bir işi geliri olduğunu görmedim ki (bir işimde bilimsel editörlük yapıyorum, edebiyat dramaturji vs okumuş kişilerle aynı firmalarda farklı departmanlarda çalıştık ya da çalışamadık çoğunda iş disiplini maalesef olmadığı için...)
biraz fazla pembiş popişli oluyor bu arkadaşlar ya da fazla melankolik, özellikle erkek iş piyasası için...
(sanat düşmanı linci is loading)
benim konservatuvar mezunu da bir dünya tanıdığım var, anası babası zengin olan hariç bir işi geliri, düzenli bir çabası, istikrarlı bir iş hayatı olan aklıma gelen yok şu anda...
kaldı ki tiyatroculuk aslında çooook disiplinli bir yaşam tarzını içerir, eski konservatuvar hocaları aldığı nefesi bile disiplinli alacak öğrencim dermiş- konservatuvar + nükleer fizik okumuş arkadaşım vardı hayatımda gördüğüm en disiplinli insandı. gevşekliklerine bahane ediyorlar tiyatroyu derdi...
kısacası eş/baba olarak çok kötü bir tercih olacağını düşünmüşümdür hep bu erkeklerin...dahası mayası böyle adamla ite kaka ne kadar olur onu da bilemiyorum.
Allah kolaylık versin.