• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben böyle hayal etmemiştim.

Kızlar merhaba.
SAT = 11 Aralık
BAT = 10 - 11 Ocak
29-30 Aralık'ı bebek için değerlendirdik. Son günlerde belirtilerim var gibi. Kasık batması, süt kesiği akıntı, uyku hali ve renkli rüyalar. Bir de bazı yemekler lezzetli gelirken bazıları çok tatsız ya da alışık olmadığım tatlarda geliyor. İlk kez bebek denedik, çok heyecanlıyım ve çok sabırsızım. Forumda okudum, gebe kalanlar genelde gebe olduğunu hissediyormuş. Ben hissetmiyorum. Bat'a 6 gün var. Gebelik testi yapsam çıkar mı? Hangi testi yapmalıyım? Negatif çıkarsa regl'den 1-2 gün önce tekrar denemeli miyim yoksa illa ki gecikmesini mi beklemeliyim? Kafam çorba oldu okuduklarımdan. Aydınlatacak biri var mı?
Yav bari bizi kandırmaya çalışmayın ya.

Bi sakin olur musunuz? Bebek birden oluverdi. Beklemediğimiz bir anda. Böyle bir düşüncemiz yoktu. Ne kadar acımasızsınız! Ben de burda dert yanıyorum belki birileri beni anlar diye. Birbirimizi çok seviyoruz ama işsiz kalmak eşimi birden bu moda soktu. Tüm sorumluluk bende değil elimden geleni yapıyorum ama.

Leylekler mi getirdi hanımefendi birden oluverdi ne demek? Korunmazsanız bebek olur bu kadar basit. Bebek yapma temalı konunuz duruyor hala forumda. Eşiniz sorumsuz bir adam. Herkes eğitimini aldığı mesleği yapmıyor Türkiye şartlarında. Ev geçindirecek, baba olacak adam iş bulup para getirmek için uğraşırdı.

Aslında benzer bir şeyi çok yakın arkadaşlarım yaşadı ama mecburiyetten. Adam aniden işsiz kaldı. Kadının da çok iyi bir işi vardı. Kadın izni biter bitmez işe döndü. Bakıcı tutmadılar, babası baktı çocuğa. Şimdi büyüdü anaokuluna gidiyor.
Bu arkadaslarinizi mi örnek aldınız yani karı koca onu mu demek istediniz?

Çalışan adamın aniden işsiz kalması ile kendi durumunuzu ozdeslestiriyorsaniz yıllar sonra tek başınıza çocuğunuz ile hayatta kalmayı da umarım şimdiden göze alıyorsunuzdur. Sizin durumunuz aniden işten çıkan bir eşe sahip olma ile aynı kefede asla değil.

Çocuğa emin değilseniz bazı şeyleri düşünmek için hala vaktiniz var. Tabii ki istiyorsanız siz bilirsiniz bu hayat sizin. Yolunuz açık olsun derim sadece. Ancak bir şeylere bile bile lades diyip ben böyle hayal etmemistim denmesi olmuyor.

Lütfen zaten hayal etmeyin siz. Gerçekten önünüzde. Onları düzgünce görün ve ona göre değerlendirin.

Çalışan adamın aniden işsiz kalması ile kendi durumunuzu ozdeslestiriyorsaniz yıllar sonra tek başınıza çocuğunuz ile hayatta kalmayı da umarım şimdiden göze alıyorsunuzdur. Sizin durumunuz aniden işten çıkan bir eşe sahip olma ile aynı kefede asla değil.

Çocuğa emin değilseniz bazı şeyleri düşünmek için hala vaktiniz var. Tabii ki istiyorsanız siz bilirsiniz bu hayat sizin. Yolunuz açık olsun derim sadece. Ancak bir şeylere bile bile lades diyip ben böyle hayal etmemistim denmesi olmuyor.

Lütfen zaten hayal etmeyin siz. Gerçekten önünüzde. Onları düzgünce görün ve ona göre değerlendirin.

Alıntı yanlış oldu. Konu sahibi ben değilim.

Konu sahibesi B Bella_Swan 🙃😅

Aslında benzer bir şeyi çok yakın arkadaşlarım yaşadı ama mecburiyetten. Adam aniden işsiz kaldı. Kadının da çok iyi bir işi vardı. Kadın izni biter bitmez işe döndü. Bakıcı tutmadılar, babası baktı çocuğa. Şimdi büyüdü anaokuluna gidiyor.

Bu çok insani bir durum. Yapacak bir şey yok. Zor günlerde birbirine destek olmalı eşler. Ama bu adam zaten çalışmıyor..

eğer yazımı okuyorsanız ☺ eşinize market olsun fabrika olsun bir yerden başlamasını söyleyin güvenlik belgesi alsın heryere birsürü alım var asgari ücrette yakında artar emin olun daha çok rahat edersiniz

Sorumsuz adamlardan bir halt olmuyor yiyip içip gt büyütüyorlar anca. kadın çalışıp didiniyor, para getiriyor çocuğa da bakıyor adam da ancak kenarda amip kıvamında yaşamaya devam ediyor. Şöyle sorumsuz bir adamı baba yapmanın ne anlamı var yani mantığı nedir asla anlayamicam :KK51:

Bi sakin olur musunuz? Bebek birden oluverdi. Beklemediğimiz bir anda. Böyle bir düşüncemiz yoktu. Ne kadar acımasızsınız!
Size haksızlık ettiğimi düşünüp arama butonuna kullanıcı adınızı yazdım.
O bebeğe sahip olmak için adama nefes aldırmamışsınız. Sırf Aralık ayında söz ettiğiniz denemeler bile beni hayretler içerisinde bıraktı.
Bize ne sizin ebeveyn olma kararınızdan elbette ama insanları aptal yerine koymayın.
Sizi suya götürüp susuz getirirler.

Eğer aileden zengin değilseniz -ki bu kadar paniklediğinize göre olduğunuzu sanmıyorum- önünüzde iki seçenek var. Ya eşiniz esas mesleğini bir kadro açılana kadar kenara koyup sadece para kazanmaya odaklanacak ya da bebeği aldıracaksınız. Doğurduktan sonra apar topar işe başlayıp bebeği eşinize bıraksanız dahi sadece sizin maaşınız bir bebeği geçindirmeye yeterli olmaz gibi. Eşiniz tiyatro dışında alanlarda çalışmaya istekli olsa bile ileride bu durum, kariyerimi öldürdüm heveslerim bitti diye ilişkinize öfke şeklinde de dönebilir. Nasihat olarak söylemiyorum herkesin kendi kararı, şimdi duygusuzlukşa suçlanacağım ama pratik insanımdır ben olsam aldırırdım

Back
X