- 22 Eylül 2022
- 5.996
- 17.405
- 178
- Konu Sahibi Bella_Swan
Ee salak yerine mi koyulsaydık yahu, bilerek yaptım dese ne olacaktı öyle de böyle de linç yiyecekti. En azından rezil olmazdısenin yüzünden. kazayla oldu kozunu aldın kadının elinden.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee salak yerine mi koyulsaydık yahu, bilerek yaptım dese ne olacaktı öyle de böyle de linç yiyecekti. En azından rezil olmazdısenin yüzünden. kazayla oldu kozunu aldın kadının elinden.
Yav bari bizi kandırmaya çalışmayın ya.Kızlar merhaba.
SAT = 11 Aralık
BAT = 10 - 11 Ocak
29-30 Aralık'ı bebek için değerlendirdik. Son günlerde belirtilerim var gibi. Kasık batması, süt kesiği akıntı, uyku hali ve renkli rüyalar. Bir de bazı yemekler lezzetli gelirken bazıları çok tatsız ya da alışık olmadığım tatlarda geliyor. İlk kez bebek denedik, çok heyecanlıyım ve çok sabırsızım. Forumda okudum, gebe kalanlar genelde gebe olduğunu hissediyormuş. Ben hissetmiyorum. Bat'a 6 gün var. Gebelik testi yapsam çıkar mı? Hangi testi yapmalıyım? Negatif çıkarsa regl'den 1-2 gün önce tekrar denemeli miyim yoksa illa ki gecikmesini mi beklemeliyim? Kafam çorba oldu okuduklarımdan. Aydınlatacak biri var mı?
Bi sakin olur musunuz? Bebek birden oluverdi. Beklemediğimiz bir anda. Böyle bir düşüncemiz yoktu. Ne kadar acımasızsınız! Ben de burda dert yanıyorum belki birileri beni anlar diye. Birbirimizi çok seviyoruz ama işsiz kalmak eşimi birden bu moda soktu. Tüm sorumluluk bende değil elimden geleni yapıyorum ama.
Bu arkadaslarinizi mi örnek aldınız yani karı koca onu mu demek istediniz?Aslında benzer bir şeyi çok yakın arkadaşlarım yaşadı ama mecburiyetten. Adam aniden işsiz kaldı. Kadının da çok iyi bir işi vardı. Kadın izni biter bitmez işe döndü. Bakıcı tutmadılar, babası baktı çocuğa. Şimdi büyüdü anaokuluna gidiyor.
Bu arkadaslarinizi mi örnek aldınız yani karı koca onu mu demek istediniz?
Çalışan adamın aniden işsiz kalması ile kendi durumunuzu ozdeslestiriyorsaniz yıllar sonra tek başınıza çocuğunuz ile hayatta kalmayı da umarım şimdiden göze alıyorsunuzdur. Sizin durumunuz aniden işten çıkan bir eşe sahip olma ile aynı kefede asla değil.
Çocuğa emin değilseniz bazı şeyleri düşünmek için hala vaktiniz var. Tabii ki istiyorsanız siz bilirsiniz bu hayat sizin. Yolunuz açık olsun derim sadece. Ancak bir şeylere bile bile lades diyip ben böyle hayal etmemistim denmesi olmuyor.
Lütfen zaten hayal etmeyin siz. Gerçekten önünüzde. Onları düzgünce görün ve ona göre değerlendirin.
Bu arkadaslarinizi mi örnek aldınız yani karı koca onu mu demek istediniz?
Çalışan adamın aniden işsiz kalması ile kendi durumunuzu ozdeslestiriyorsaniz yıllar sonra tek başınıza çocuğunuz ile hayatta kalmayı da umarım şimdiden göze alıyorsunuzdur. Sizin durumunuz aniden işten çıkan bir eşe sahip olma ile aynı kefede asla değil.
Çocuğa emin değilseniz bazı şeyleri düşünmek için hala vaktiniz var. Tabii ki istiyorsanız siz bilirsiniz bu hayat sizin. Yolunuz açık olsun derim sadece. Ancak bir şeylere bile bile lades diyip ben böyle hayal etmemistim denmesi olmuyor.
Lütfen zaten hayal etmeyin siz. Gerçekten önünüzde. Onları düzgünce görün ve ona göre değerlendirin.
Afedersiniz. Onlar da tam olarak böyle düşünmüş olabilir hissi verince fark etmemişim :)Alıntı yanlış oldu. Konu sahibi ben değilim.
Aslında benzer bir şeyi çok yakın arkadaşlarım yaşadı ama mecburiyetten. Adam aniden işsiz kaldı. Kadının da çok iyi bir işi vardı. Kadın izni biter bitmez işe döndü. Bakıcı tutmadılar, babası baktı çocuğa. Şimdi büyüdü anaokuluna gidiyor.
Afedersiniz. Onlar da tam olarak böyle düşünmüş olabilir hissi verince fark etmemişim :)
vala vebaline kendisi girmiş gibi duruyorO sabinin vebaline giren acımasızdır bacım benim gözümde, sen ben değil yani
Bu çok insani bir durum. Yapacak bir şey yok. Zor günlerde birbirine destek olmalı eşler. Ama bu adam zaten çalışmıyor..
Size haksızlık ettiğimi düşünüp arama butonuna kullanıcı adınızı yazdım.Bi sakin olur musunuz? Bebek birden oluverdi. Beklemediğimiz bir anda. Böyle bir düşüncemiz yoktu. Ne kadar acımasızsınız!
İleri görüşlülük işte üyelik iptali gelmişBirazdan gelir üyelik iptali.