Ben böyle olmak istemiyorum;(

gögüslerin pek büyüyecegini sanmıyorum,
ama destekli sutyen kullanabilirsin. bogazında ki kıllar büyük ihtimalle tek tüktür, onları cımbızla çekebilirsin.

saçlarınıda bir kere şampuanla ve uçlarına sadece saç kremi sürebilirsin. elektriklenmemiş olur.
birde hafif nemliyken büyük örgü yaparsan açtıgın zaman ertesi gün dalgalı ve havalı olur.

Höffff bende beyazım. Hemde ten beyaz tüy siyah olanlardan. Kaş kirpik kapkara güzel oluyo da bi esmer, sarışın kadar avantajlı degil tabi diğer bölgelerde

benim kaşlar falan açık renk,
kaşları hafif kahve tonlarda boyuyorum, genel olarak tüysüzüm :)
özellikle bacaklar da beyaz ten bir esmer tenle yarışamaz, şansımıza küselim :) acı ama gercek yani yapacak bişey yok.

Anam bana beyaz ten demeyinn:)) beyaz tenli olmak çok zor kızarmak bozarmak ( pufff her şey vücutsa naklen yayın ya

Ncccc once dusuncelerin yanlis. Baskalarina kendini ispat etmek zorunda değilsin. Guzel seyleri bile kotu gostermissin.Ornegin,bileklerinin ince olmasi. Bir kadin için daha güzel ne olabilir ki?:)
Hele tüyleri sorun etmen... Tek-tuk sayidaysa cimbizla cek, fazlaysa tuy dokucu krem kullan, epilasyon aleti al, ya da lazere git. Saclarin için kuaföre git, kahkul kestirebilirsin, daha sevimli bir goruntu veriyor bence. Haftada 1-2 kez maske yap, duştan sonra bakim kremleri, yaglari uygula.
Tirnaklarina manikür yap,oje sur.
Kilon boyunla uyumlu, ama göbeğinin erimesi için yediklerine biraz dikkat edip spor yapabilirsin. Gogusleri büyütmenin ozel bir yolu yok. Belki biraz daha buyur yasin kucuk henüz.Ama kilo almadan büyütmek pek mumkun değil doğal yollardan. Ici dolgulu sutyenler kullanabilirsin.
Bolca su ic. Cildine de iyi gelecektir, daha canli, parlak görünecektir.
Giyim tarzini degistir, sade kiyafetler giydiğinde aksesuarlar ve takilarla renklendir vs vs...

Ama...
butun bunlar goruntunu değiştirir, Sen ayni kalirsin. Biraz da ruhuna dokun. Kendini sevmeye calis. Gunde ayna karsisina geçip sukret, olumlamalar yap, kendini öv. Pozitif, sana değer veren kişilerle arkadaşlık yap.
Sevgiyle kal

Ben 22 yasindayim hala ergenlik sivilceleriyle ugrasiyor ama mutlu oldgum bir iliskim var beni her halimle seviyor sevglim.para kazandigim bir isim var ve artik hicte umrumda degil o sivilceler.ayrica gecmisime kendimi begenmedigim zamanlarima bakiyorumda ne kadarda guzelmisim oysa kendimi cirkinim de cirkinim diye heba ettigim o zamanlarimi kendime guvenerek hoc kimseyi umursamayarak anin tadini cikararak gecirebilirmisim.Ten rengine dokunma saclarini uzat guzel bir kesim yaptir kaslarini aldir mesela madem bu kadar mutsuzsun kiloluysan kilo ver ki cildinin her yeri esit olsun bileklrin garip gorunmesiin

ya alakasız olck ama ben sizi tanımama rağmen çok seviyorum. ya baya samimi geliyonuz bana
Ve sana gelirsek yaşıtız canım. İnan ben de senin gibiydim. Öyle çok incelerdim ki kendimi hep bir kusur bulurdum. Şimdi saycak olsam ohooooo yani. Bende beğenmezdim kendimi. Ne güzel ne tatlı gelirdim kendime. Ya hele bu sene senin psikolojinle birebir aynıydım.Hep üst üste geldi bir de olanlar. Sonra bi genç ile karşılaştım 20li yaşlarının başlarında boyundan aşağısı felç olmuş. Bir ona baktım bir kendime. Nasıl kızdım kendime bir bilsen. Onun imkansızlıklarıyla benimkiler asla aynı değildi. Onun derdiyle benimkisi asla aynı olamazdı. Dedim ki kızım hakkın yok. Senin böyle şeyler düşünüp üzülmeye hakkın yok. Hem şifa diledim onun için hemde sükür ettim sahip olduğum her şeye...Bak şu an bunu anlattım ya sana bişiler ifade etmeyebilir. Anlamadığımı da düşünürsün ama senin hislerini çok iyi anlıyorum ben inan. Berbat bişi kendini sevmemek. Beğenilme duygusunu tatmak istemeni de anlıyorum. Bende arkadaşlık teklifi almadım hiç. Hatta 3 yıldır ciddi ilgi ve derin hisler beslediğim insan da sevmedi, beğenmedi beni. Ama olsun. Şu an inan üzülmüyorum artık, çok şükür. Ne olmuş yani beğenilmediysem erkekler tarafından. Nolmuş ilgi görmediysem. Sahip olduklarımızın yanında bunlar hiç be güzelim. Ben şu an kendimi çoook seviyorum. Her zerremi seviyorum beğeniyorum. Kötü gelmiyor artık gözüme. İnşaAllah hep böyle kalır düşüncelerim ve sende beni anlarsın umarım

Bunların hepsi o kadar boş ki. Dışarıdan müdahalelerle bambaşka görünebilirsin.

Ne kadar çirkin olduğunu düşünsen bile 7/24 kendini ve dünyayı görecek gözlere sahipsin.
Her sabah 3-4 santim uzun olsa iyi olurdu dediğin, incecik diye beğenmediğin bileklerinle bedenini yürüten sağlam bacakların var.
Yemek yemeni ve öğütmeni sağlayan sağlam bir metabolizman olduğu için 'diş beni var çirkin' dediğin dişlerin var.
Normal iletişim kurabildiğin bir sesin var.
Beğenmediğin tırnaklarınla kullanabildiğin ellerin var.

16 yaşındasın çünkü güzel olman gerekmiyo sen daha şirinsin :) daha dur sen gelişimini bile tamamlamadınki canım.. ayy ama ablacım kıyamam sana ya dur daha sen güzelleşirsin bişey yapmana gerek yok..

Canım benim.. Benim 16 daki halimi anlatsam sana şükredersin. Gözlüklü,sivilceli hemde en bollusundan,aşırı zayıf... Ama ne oluyor biliyormusun günler geçiyor, haftalar,aylar,yıllar... Bir bakıyorsun sivilceler gitmiş vücudun oturmaya başlamış, ve biraz bakımla fıstık gibi olmussun... Dert etme senin önceliğin derslerin olmalı. Sıkıca çalış, maddi özgürlüğünü eline al sonra herşey çok daha güzel olucak!

Ben de 16 yaşında çok kiloluydum.. 83 ü gördü ibre :)) Boyum da uzun olduğu için travestiye benziyordum.. yarmagül diyen bile olmuştu düşün..
Sonra ölürsem de zayıflıktan öleyim dedim çeşitli diyetlere başladım yürüyüşler yaptım.. 1 gram bile veremedim:))
Lise bitti dershaneye yazıldım.. arkadaş ortamım değiştı. Aklımdan kilomu çıkardım tempomu değiştirdim ve zamanla 20 kilo verdim..
Şimdi 24 yaşındayım 62-63 kiloyum 1 78 boyum var 19 yaşımdan beri de zayıfım hatta bir ara 57 lere düştüm. Lisedekiler beni görünce ufo gören masum köylüye dönüyor :))
Görünüşüm tamamen değişti fakat karakterim hep aynı kaldı.. sakın kimse için karakterinden vaz geçme nasılsan öyle ol canım.. dış görünüş her türlü değişir ama karakter kolay kolay bulunmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…