Ben böyle olmak istemiyorum;(

Çekilin oradan en çirkin bendim ergenken.Bi kere ben tek kaştım bildiğin Giyecek çok az kıyafetim vardı 2 ya da 3 tane falan.Kiloluydum gözlüklüydüm ve gözlüklerim en kalınındandı üstelik.
Ama sonra zaman geçtikçe kilo verdim saçlarım uzadı gözlük yerine lens kullanmaya başladım falan filan işte.Böyle filmlerdeki gibi bi mucize olmadı ama yüzüme bakılıyodu işte :)
Ya şaka bi yana bu yaşla ilgili biraz.O yaşlarda insan dış görünüşle çok ilgili oluyo.Ama yaş ilerledikçe içini doldurmanın aslında daha önemli olduğunu fark ediyorsun.Eminim bir sürü güzel yönün vardır ama sen hep olumsuz yönlerine odaklanmışsın.Bi zaman sonra bu yazdıklarına güleceksin emin ol

Benim de ciciklerim küçük bu bi dezavandaj değil ki.
Bi dergide okumuştum küçük cicikli kızlar içten sevişirmiş.
Saçların için polen öneriyorum liseden neredeyse kel bi kız arkadaşım polen sayesinde sırma saçlı oldu.
Geri kalan önerileri zaten yapmışlar.
Kadınlar kulübü bayanlarının sözünü dinle pişman olmazsın

kendini bu kadar cok inceleme, bende incelesem bu kadaf bi defter dolusu kusur bulurum kendimde

kendini kabul ettirmeye de calisma daha kucuksun bol bol kitap oku beynini doldur o zaman disinda guzellesecek inan

16 evet butcem de iyi çok şükür biraz borcumuz var ama sıkışık değiliz.boyum 162 cm falan.kilom ise 56 57.
Zaman geçtikçe soguyorum kendimden.

Ah canim ahhh:) ben kendimi gordum su yazdiklarinda .. Ki ben 1.68 80 kiloydum.. Orta okulda hep sisman ve erkek gibi bir kizdim.. Lisede yine sismandim. Cok arkadasim vardi kizli erkekli ama herkes kizli erkekli ask mesk yasarken ben zaten beni kimse begenmez ki diye diye kendimi hep geriye cekerdim.. Lise sonda kendimce birine asik oldum.. Tabiki beni sevmiyecegi icin dile bile getirmedim.. Kendim zayifliyicagima ve degisicegime dair soz verdim. Babamdan kosu bandi istedim. Sabah aksam 1 saat hizli yurudum 3 litre su ictim. Aksam yemek yememek icin erkenden yattim uyudum. Bir nevi ac yasadim. Herneyse.. Tam tamina 2 senede 30 kilo verdim. Seninde dedigin gibi favorilerim vardi sakal gibi boynumdada killar annemin acik sari sac boyasiyla onlari boyadim. Eskiden aynaya bakip Allahim beni neden bu kadar cirkin yarattin diye aglardim. Oysaki hersey bakip gormekle alakali. O giden 30 kiloyla benim ozguvenim tamamen geri geldi. Dergilerden giyim stilleri arastirip kendime uyguladim. Sacimi surekli degistiriyodum. Artik herkes pesimde pervane oluyodu. Ki halada oyle :) suanda 23 yasindayim evleyim ve birde bebek bekliyorum sayili gunlerim kaldi. Universitede herkes bana hayrandi :) moda tekstil bolumunu bitirdim. O yuzden ablacim sakin ama sakin cok cirkinim deme :) istersen ben sana yardim ederim sen yeterki ilk once kendini begen ve sev . İse burdan basla :)

Için her zaman böyle guzel olsun yeter canim. Hayatta hep gulersin insallah :)

Bence çirgin değilsin ama kesinlikle psikolojin bozuk. Ben plastik cerrah yerine bi psikolog öneririm .

her iki kelimenden üçü iğrencim çirkinim berbatım..
bu ne böyle yahu..
kendine özgüveni olan insan daima çevresinde güzel görünür..dikkat çeker..
16 yaşımızda bizde beğenmedik kendimizi bir çok kusurumuz var gibi görünürdü..
şuan vücudun tam oturmadı.. zamanla vücudun şeklini alacak..
kendinden bu kadar nefret etme.. biraz güven kendine.. başkalarıyla kıyaslama..

bende o yaşlardeyken, arkadaşımın siyah gözleri vardı. kalem çekerdi rimel sürerdi.. bende ne güzel gözleri var keşke benimkide siyah olsa derdim hep başkasınkine özenme.. bu arada gözlerim yeşil.
hiç sevgilim olmadı. beni beğenen de olmadı. hoşlanan da hiç duymadım. hatta okul çeşmesinden su içtiğimde bıyıkların terlemiş diyende vardı

şimdi de ne doktorlar ne mühendisler zaman ver sadece kendine.. okula derslerine odaklar. şuan vucudun şekillenmeye çalışıyor.. normal böyle şeyler.. bizler abla olarak biliyoruz..

Eleştirmediğin tek bir yerin kalmamış.
Şunun bir gerçek olduğuna inanıyorum ben: bir insan kendisini beğenmiyorsa güzeldir.
"Ben çok güzelim" diye ortalıkta dolaşanlar ise çirkindir bana göre...

Bu sorun ettiğin şeyler düzeltilebilir şeyler.
Vücudun için spora gidersin, saçın için kuaföre, onun dışında cilt bakım ürünleri kullanırsın.
Tek derdin bu olsun.

Fotoğrafını görmek isterdim gerçekten yorumlamak için merak ettim doğrusu ama 16 yaşında biri zaten öyle kendini pek beğenmez tam ergenlik dönemi olduğu için beğenmessin kendini üzme dert etme kendine bu kadar git saçlarına şekil verdir güzelce kestir spora falan yazıl biraz göbişini erit daha erken ilerde eminim çok güzel bir kız olacaksın :)

Valla bende merak ettim doğrusu ☺

Her halinize şükür edin ellerin var yazabiliyorsun konuşabiliyorsun tüm ihtiyacını kimseye muhtaç olmadan giderebiliyorsun ve nekadar şükürsüzsün .... dönde bir bak sendeki olanlara nimet olarak bakanlara ....unutma Rabbim sana verdiklerini almasınıda bilir tövbe istiğfar et Allah ıslah etsin senide benide amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…