- 10 Ağustos 2018
- 1.037
- 357
- 123
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
-
Bilerek yapmış olma ihtimaliniz varmi. Hemende alinmislar demekki bi problem var sizle ilgiliWhattsapp durum gizlilik ayarları diye bırsey var biliyorsunuz. Ben abim, eşi ,ve bazı kişiler görmesin diye ayarlamıştım.
Nereden bileyim böyle sorun olacağını. Bugun onlarla hep beraberdk yengesi kızıma elbıse vs almş sağolsun vs.
Ben bu sabah resm paylaşmıştım. Dedigim gibi sadece annem ve birkaç kişi görebilsin diye ayarlamıstım. Sırf "kişilerim" yapsam fotoğrafı benden izinsiz paylaşanlar var teyzem mesela.
Ben eğer "annem görebilsin" die ayarlamasaydım annem göremeyince dolayısıyla abime söyleyemeyeckti. Sorun da çıkmazdı. Sonucta annemin evi ayrı abimn evi ayrı.
Bu gece bz kendi evimize döndük. ( Eğer orda kalsaydık sorun olmazdı yüzyüze konuşurduk hallederdk)
Annem whattsp da gezinirken durumuma bakmıs onlara da söylemiş Sevgicicegm resim paylaşmıs bakın demiş.
Abimle eşi bakmıslar görememişler.
Upuzun mesaj yazmıs yenge bana. Annem de yazdı biz eve gelnce. Annem aradı sonra. Yenge ağlıyor bzden neden saklıyorsun diyor.
Ben ağlamasına üzüldüğümü belirttim gercekten de üzüldüm bu gece uyuyamam dedm.
Abim diyor uyku haram olsun sana vs.
Ben özürdilerim dikkat etmedim dedim.
Öyle işaretlemişim dedim.
Bundan sonra kızına birşey almayız sana destek olmayız kapımızı çalma vs dedi ler.
Bundan önce kızıma aldıkları yaptıkları şeyleri haram ederler mi???
Öyle bir potansiyel var.
Şuan beni whatsapptan engellediler
LÜTFEN bana kızmayın hata yaptım evt ama bilemedm abmle yengemi işaretlememliydim
Ben gerçekten böyle olcagnı düşünemedim. Kendimi nasıl affettiricem???
Gormelerini istemiyor :) durum farj edilince bizden saglam bi yalan bulmamizi istiyor ams ben bulamadımNeden durumu gizleme ihtiyacı duydunuz ki abiniz ve yengenizden?
Abim esi ve bazı kisiler gormesın diye ayarlardan ayarlamıstım yazmıs zaten.Bilerek yapmış olma ihtimaliniz varmi. Hemende alinmislar demekki bi problem var sizle ilgili
Sağlam yalan istemiyorum alakası yokGormelerini istemiyor :) durum farj edilince bizden saglam bi yalan bulmamizi istiyor ams ben bulamadım
Bilerek derken oyle bilerek degil kasıtlı bi sekilde mi yani onlar illada gormeyecek demek istemistim.Abim esi ve bazı kisiler gormedın diye ayarlardan ayarlamıstım yazmıs zaten.
Kendısı bılerek engellemıs hepsını.
Evet dedim bende konuya ilk gırıs cumlesı o hattaBilerek derken oyle bilerek degil kasıtlı bi sekilde mi yani onlar illada gormeyecek demek istemistim.
Hayır engelli değiller. Sadece durum gizlilik ayarları olayı varAbim esi ve bazı kisiler gormesın diye ayarlardan ayarlamıstım yazmıs zaten.
Kendısı bılerek engellemıs hepsını.
Neden işte? O önemli bence.Gormelerini istemiyor :) durum farj edilince bizden saglam bi yalan bulmamizi istiyor ams ben bulamadım
Yani bu kadar buyutulecek bisey degil bence acaba baska bi sorundan sebep mi hemen boyle olumsuz dusundulerSağlam yalan istemiyorum alakası yok
Yani birde iyilik yapan birileri neden listede olmaz ki.Neden işte? O önemli bence.
Of.Hayır engelli değiller. Sadece durum gizlilik ayarları olayı var
Ara de abi uyuyamiyorum hata yaptim bi anlik bosluk ben ettim sn etme bu kadar alinmaniza gerek yoktu falan de valla benim abim bana kusse zaten uyku haram olurEvet dedim bende konuya ilk gırıs cumlesı o hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?