- 30 Mart 2009
- 14.607
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.152
- 1.123
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
-
Saka mi bu? Boyle seylerle ilgileniyor niye mi onlar engelli? Gercek hayatta gorebiliyorlar ama??? Ustelik paylasmissiniz iste kizinizi, anneniz onun fotosunu gostermis abinizeÇnkü açıkçası abim fotoğraftan büyü yapılabilceğini söylüyor öyle seylerle ilgileniyor vs pek güvenemedm oyuzden . (Zaten kızımın resmni paylaşmıyorum sosyalmedya vs)
Gizlilik kısmında "kimler görebilir" diye bir seçenek var sanırım. Engelledi gibi değil de burdan bikaç kişiyi seçmiştim çok önceden öyle kalmış de. Yani onların bu kadar abartmasına şaşırdım. Hadi abin bozuldu da görümcem böyle birşey yapsa vardır bir nedeni derim. Çok yakın olsanız bile ağlaması çok çok saçma. Kocası da "salak mısın cemile?" Diyeceğine yok hediye almam yok haram zıkkım olsun yok geber filan... "Noluyoruz...?!" diye bir tepki verseydin keşke ordaHayır engelli değiller. Sadece durum gizlilik ayarları olayı var
Hediyede gözüm yok ben onlarla sorunum yok. Bir anlık boşluğuma geldi hata yaptım onlar göremesin die ayarladım ama hata yaptım nasıl affettireceğim bilmiyorum. Şimfi annem de orada. Hep beni konuşurlarAbiyle yenge neden engelli ona bi cvp alabilir miyiz? Engelleyecek kadar sevmiyorsaniz ya da gorusmuyorsaniz hediyeyi neden kabul ediyorsunuz?
Bu bahaneyi ben yemedim.Çnkü açıkçası abim fotoğraftan büyü yapılabilceğini söylüyor öyle seylerle ilgileniyor vs pek güvenemedm oyuzden . (Zaten kızımın resmni paylaşmıyorum sosyalmedya vs)
Çnkü açıkçası abim fotoğraftan büyü yapılabilceğini söylüyor öyle seylerle ilgileniyor vs pek güvenemedm oyuzden . (Zaten kızımın resmni paylaşmıyorum sosyalmedya vs)
Keske hic sormasaydikcevap vermiyor buna , bende merak ediyorum
Wtf diyorum ve konudan çekiliyorum hanımlarÇnkü açıkçası abim fotoğraftan büyü yapılabilceğini söylüyor öyle seylerle ilgileniyor vs pek güvenemedm oyuzden . (Zaten kızımın resmni paylaşmıyorum sosyalmedya vs)
Abiniz sizin çocuğunuza niye büyü yapsın? Madem öyle, neden hediyesini kabul ediyorsunuz?Çnkü açıkçası abim fotoğraftan büyü yapılabilceğini söylüyor öyle seylerle ilgileniyor vs pek güvenemedm oyuzden . (Zaten kızımın resmni paylaşmıyorum sosyalmedya vs)
Ya ben durumdan nazar edenleei gicik kaptiklarimi kiskananlari taklit edenleri çıkarıyorum. Bi ayarladigim durum gizliligi var bazi durumlar paylaşıyorum onlarada sevdiklerimi cirkef tarafimi gormesini istemediklerimi eklemiyorum cunku o kotu yazılarımı sadece onlar gorsun istiyorum buda boyle bisey canim sen abinleri sevmiyorsun galibaBugun ablamın benı vatsap durumdan engellediğini ogreneyım aynen bu sekil ama dupdururken aramız iyiyken ben yardım ederken ve cok severken telefonunu kırarım onun.
Siz engellemekte haklısınız, onlar da kırılmakta o zaman.Çnkü açıkçası abim fotoğraftan büyü yapılabilceğini söylüyor öyle seylerle ilgileniyor vs pek güvenemedm oyuzden . (Zaten kızımın resmni paylaşmıyorum sosyalmedya vs)
Konu yanlış yerde açılmış, Müge Anli'ya taşınsınÇnkü açıkçası abim fotoğraftan büyü yapılabilceğini söylüyor öyle seylerle ilgileniyor vs pek güvenemedm oyuzden . (Zaten kızımın resmni paylaşmıyorum sosyalmedya vs)
Konu sahıbı ben degılım canımYa ben durumdan nazar edenleei gicik kaptiklarimi kiskananlari taklit edenleri çıkarıyorum. Bi ayarladigim durum gizliligi var bazi durumlar paylaşıyorum onlarada sevdiklerimi cirkef tarafimi gormesini istemediklerimi eklemiyorum cunku o kotu yazılarımı sadece onlar gorsun istiyorum buda boyle bisey canim sen abinleri sevmiyorsun galiba
bence bu gece yasananlar cok isabetli olmus , düzeltmeye filan calismayin , resimden büyü yapabilcegini iddia eden bir abi (öz yegenine büyü yapacagini düsünmenize agzim acik kaldi) , whatapp durumdan engelli oldugunda dünyasi basina yikilan yenge ve hediyelerini alayim ama resimlerini göstermeyeyim diyen bir kiz kardes olarak aile iliskileriniz zaten yürümezdi .Çnkü açıkçası abim fotoğraftan büyü yapılabilceğini söylüyor öyle seylerle ilgileniyor vs pek güvenemedm oyuzden . (Zaten kızımın resmni paylaşmıyorum sosyalmedya vs)
Bak iste altta yatan sebebe bak ya :) sen boyle seylere inanacagina dinimize inan dort kolla saril allahin izniyle cocugunada sanada bisey olmaz ne sacma hayatlar var yaÇnkü açıkçası abim fotoğraftan büyü yapılabilceğini söylüyor öyle seylerle ilgileniyor vs pek güvenemedm oyuzden . (Zaten kızımın resmni paylaşmıyorum sosyalmedya vs)
Bende yeniyim herseye bi cvp vermiş gibi oldum kusura bakmayinizKonu sahıbı ben degılım canım
Yani ben büyü yapacak olsam hediyenin sağına soluna yapıştırır yollarımAbiniz sizin çocuğunuza niye büyü yapsın? Madem öyle, neden hediyesini kabul ediyorsunuz?
Engellediği yer whatsapp durum yahu, çok da fifi.Kocısınızle sizi kız kardesiniz dupdururken engellesin elleriniz titreyerek konu acarsınız egrı oturup dogru konusalım bu arada.
Varmıs demek.Engellediği yer whatsapp durum yahu, çok da fifi.
Orayı her gün takip eden var mı gerçekten?
Abimi aslında seviyorum ama işte yaptım bir hata. Geri dönüşü nasıl olacak blmyorumVarmıs demek.
Bız etmiyoruz dıye edenlere nasıl ederler demekte dogru degıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?