- 17 Şubat 2020
- 244
- 289
- 33
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
-
Whattsapp durum gizlilik ayarları diye bırsey var biliyorsunuz. Ben abim, eşi ,ve bazı kişiler görmesin diye ayarlamıştım.
Nereden bileyim böyle sorun olacağını. Bugun onlarla hep beraberdk yengesi kızıma elbıse vs almş sağolsun vs.
Ben bu sabah resm paylaşmıştım. Dedigim gibi sadece annem ve birkaç kişi görebilsin diye ayarlamıstım. Sırf "kişilerim" yapsam fotoğrafı benden izinsiz paylaşanlar var teyzem mesela.
Ben eğer "annem görebilsin" die ayarlamasaydım annem göremeyince dolayısıyla abime söyleyemeyeckti. Sorun da çıkmazdı. Sonucta annemin evi ayrı abimn evi ayrı.
Bu gece bz kendi evimize döndük. ( Eğer orda kalsaydık sorun olmazdı yüzyüze konuşurduk hallederdk)
Annem whattsp da gezinirken durumuma bakmıs onlara da söylemiş Sevgicicegm resim paylaşmıs bakın demiş.
Abimle eşi bakmıslar görememişler.
Upuzun mesaj yazmıs yenge bana. Annem de yazdı biz eve gelnce. Annem aradı sonra. Yenge ağlıyor bzden neden saklıyorsun diyor.
Ben ağlamasına üzüldüğümü belirttim gercekten de üzüldüm bu gece uyuyamam dedm.
Abim diyor uyku haram olsun sana vs.
Ben özürdilerim dikkat etmedim dedim.
Öyle işaretlemişim dedim.
Bundan sonra kızına birşey almayız sana destek olmayız kapımızı çalma vs dedi ler.
Bundan önce kızıma aldıkları yaptıkları şeyleri haram ederler mi???
Öyle bir potansiyel var.
Şuan beni whatsapptan engellediler
LÜTFEN bana kızmayın hata yaptım evt ama bilemedm abmle yengemi işaretlememliydim
Ben gerçekten böyle olcagnı düşünemedim. Kendimi nasıl affettiricem???
Teyzemden zaten gizliyorum izinsiz paylastiği içnresimleri izinsiz kullanan teyzeyken, abin ve yengenden niye gizledin ki anlamadım
yengede fırsat bulmuş dramın dibine vurmuş kıyafetleri nıye haram etsinler ki ya hediye sonuçta ha lafını yaparlarsa geri verirsiniz
Bır anlık hangi boslukla vatsap kisiler listesini actın yengenin ve benim ustume geldin tıkladın dıye sorarlar ama adama.Ara de abi uyuyamiyorum hata yaptim bi anlik bosluk ben ettim sn etme bu kadar alinmaniza gerek yoktu falan de valla benim abim bana kusse zaten uyku haram olur
Bana yapsalarsi enayi gibi hissederdimBır anlık hangi boslukla vatsap kisiler listesini actın yengenin ve benim ustume geldin tıkladın dıye sorarlar ama adama.
Bahanesi yok bunun.
Yardım eden insanları engellemıs, allahta reva gormemıs ortaya cıkmis.
Onlarda oyle hissetmiş, haklılar da.Bana yapsalarsi enayi gibi hissederdim
ee abingilin suçu ne?Teyzemden zaten gizliyorum izinsiz paylastiği içn
Aşşırı sakindir ama karısı ağlayınca abimde bana patladı ağzına geleni söyledi ne olur yardım edin. Kendimi nasıl affettireceğim. Size yemn ederm midem ağrıyor strestenAra de abi uyuyamiyorum hata yaptim bi anlik bosluk ben ettim sn etme bu kadar alinmaniza gerek yoktu falan de valla benim abim bana kusse zaten uyku haram olur
Neden abinle yengenı durumdan engelledin once onu soylersen bize belki seni anlarız?Aşşırı sakindir ama karısı ağlayınca abimde bana patladı ağzına geleni söyledi ne olur yardım edin. Kendimi nasıl affettireceğim. Size yemn ederm midem ağrıyor stresten
Aynen canim ya ayip etmissin simdi neler dusunuyorlardir tuh bi daha hediyede gelmez artik kapandi o konuOnlarda oyle hissetmiş, haklılar da.
Bende buna takıldım. Hemen başa kalkmalar ağlamalar filan çok abartılı geldi bana da.Yengenin ağlaması, abinin WhatsApp durumunu göremiyor diye ettiği laflar o kadar saçma ve abartılı ki..
Size 'sadece annenizin görmesini istediğiniz fotoğrafı niye doğrudan ona atmıyorsunuz?', demeye fırsat kalmıyor.
Yengenizde abinizde gerekli olgunluğa erişememiş kişiler bence.bukadar abartıp hayati mesele haline getirecek ne var? Kaldıki yanlışlıkla bile yapmış olabilirsiniz.nasil bir kendilerini paralama hali..sanasrsın cenaze var.okadar büyük özürler dilemenize ve uzulmenize gerek yok bence.
[/QUOTE
Bilemedim abi cok alinmis beddua edicek kadar dolmus demekki vatsap durumu onemli bisey
Bugun ablamın benı vatsap durumdan engellediğini ogreneyım aynen bu sekil ama dupdururken aramız iyiyken ben yardım ederken ve cok severken telefonunu kırarım onun.Bende buna takıldım. Hemen başa kalkmalar ağlamalar filan çok abartılı geldi bana da.
.Neden abinle yengenı durumdan engelledin once onu soylersen bize belki seni anlarız?
cevap vermiyor buna , bende merak ediyorumAbiyle yenge neden engelli ona bi cvp alabilir miyiz? Engelleyecek kadar sevmiyorsaniz ya da gorusmuyorsaniz hediyeyi neden kabul ediyorsunuz?
NeeyyyÇnkü açıkçası abim fotoğraftan büyü yapılabilceğini söylüyor öyle seylerle ilgileniyor vs pek güvenemedm oyuzden . (Zaten kızımın resmni paylaşmıyorum sosyalmedya vs)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?