Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım arkadaşlarım mesaj kutum dolmuş gamze hanım için fakat hiç kimseye mesaj atamıyorum..bu nasıl bir saçmalık anlamış değilim!!!! size nasıl yardımcı olucam bunu da bilemiyorum burda yazsam siliyorlar!!! siz facebook a..şöyle yazın --- falınız güzel çıksın ---- ozaman karşınıza çıkıyor resmide bir türk kahvesi içinde zebra deseni var...size anca bu kadar yardımcı olabiliyorum...:2:
artık 3 soru alıyor süper bişeydi..ben kopamıorum gamze hanımdan artıkkk yaaaaa...seviyorum onuu![]()
nınanur verdıgın tarıfe gore facede buldum.bılgılerınde bu sahıs ankara da yasıyor hacettepe unv mezunu ızmır lı yazıyor.dogrumudr acaba emın olmak ıcın soruyorum .duvarında msn adresını paylasmıs.ne kadara bakıyor ve odemeyı nasıl yapıyoruz acaba bır bılgın var mı?
işte sorun orda canım ben face kullanmıyorum o yüzden senden istemiştim ama sağlık olsun teşekkür ederim :)
2012 Ocak ayının ortası gibi ev sahibi olacaksınız dedi oda sayısına kadar, balkonun büyüklüğüne kadar hepsi doğru çıktı,
Suan toprak 2 sene sonra teslim ama projeyi incelediğimde tarif ettigi gibi:
katılıyorum size gamze hanım diyorum tek geçiyorum banada öle bişi dedi ki ben saçmalıyor dedim ama hiç saçmalamamış iki gün sonra haberini aldım ve şok oldum asla ondan vaz geçmem
iyki tanımışım kendisini
Ay çok heyecanlıyım.. Bende kahve ve tarot falı bakıyorum.. Ama baktıracak birini bulamıyorum.. Eh terzi kendi söküğünü de pek dikemiyor.. Az önce ekledim msn e umarım biran önce kabul eder.. Acaba mail atsam mı diye düşünüyorum hatta.. Biran önce ilgilensin diye benimle.. Şu sıkıntılı günlerimde umarım güzel şeyler, duymak istediğim şeyler söyler bana.. Diğer falcılar gibi "yolun var, sıkıntın var, içine bişey oturmuş, seni düşünen biri var, zamanında çok üzülmüşün, kuşlar var, haber gelcek atlar var istediklerin olacak" falan tarzında şeyler söylemiyordur umarım...
Benim de 5 dakika sonrasina randevum var.. Bakalim :)
Ay çok heyecanlıyım.. Bende kahve ve tarot falı bakıyorum.. Ama baktıracak birini bulamıyorum.. Eh terzi kendi söküğünü de pek dikemiyor.. Az önce ekledim msn e umarım biran önce kabul eder.. Acaba mail atsam mı diye düşünüyorum hatta.. Biran önce ilgilensin diye benimle.. Şu sıkıntılı günlerimde umarım güzel şeyler, duymak istediğim şeyler söyler bana.. Diğer falcılar gibi "yolun var, sıkıntın var, içine bişey oturmuş, seni düşünen biri var, zamanında çok üzülmüşün, kuşlar var, haber gelcek atlar var istediklerin olacak" falan tarzında şeyler söylemiyordur umarım...
Fal delisi biri olarak sizede baktirabilirim![]()