Ben Böyle Online Bakan Bir Fal Daha Görmedim.. Muhakkak Baktırın...

canım arkadaşlarım mesaj kutum dolmuş gamze hanım için fakat hiç kimseye mesaj atamıyorum..bu nasıl bir saçmalık anlamış değilim!!!! size nasıl yardımcı olucam bunu da bilemiyorum burda yazsam siliyorlar!!! siz facebook a..şöyle yazın --- falınız güzel çıksın ---- ozaman karşınıza çıkıyor resmide bir türk kahvesi içinde zebra deseni var...size anca bu kadar yardımcı olabiliyorum...:(:46::46::46::2:

nınanur verdıgın tarıfe gore facede buldum.bılgılerınde bu sahıs ankara da yasıyor hacettepe unv mezunu ızmır lı yazıyor.dogrumudr acaba emın olmak ıcın soruyorum .duvarında msn adresını paylasmıs.ne kadara bakıyor ve odemeyı nasıl yapıyoruz acaba bır bılgın var mı?

canım evet o doğru bulmuşsun :D:D yanlız ödeme hakkında kendisiyle görüşürsen 50 tl ama nereye yatırcağın hakkında ben bir bilgi veremem...:37:

artık 3 soru alıyor süper bişeydi..ben kopamıorum gamze hanımdan artıkkk yaaaaa...seviyorum onuu:16:

artık 3 soru alıyor süper bişeydi..ben kopamıorum gamze hanımdan artıkkk yaaaaa...seviyorum onuu:16:

Telefonda konuşamazmıyız nasıl olcakkı msn de hep kendımı yazıcak bız yazıklarınımı okucaz kadının çok enteresan nıye telefonda konuşmuyorkı boyle fal bakanda ılk defa gordum şımdı bız msn e eklıcez eeee o bayanın msn ne gelmesınımı beklıcez yanı?? nezaman onlıne olur ben faceten kendısıne meıl attım tık yok kaç gun geçtı aradan

nınanur verdıgın tarıfe gore facede buldum.bılgılerınde bu sahıs ankara da yasıyor hacettepe unv mezunu ızmır lı yazıyor.dogrumudr acaba emın olmak ıcın soruyorum .duvarında msn adresını paylasmıs.ne kadara bakıyor ve odemeyı nasıl yapıyoruz acaba bır bılgın var mı?

Sevgili Suzans, Gamze hn emesen adresi sizde varsa banada özelden atarsanız çok sevinirim. Teşekürler hoşçakalın.

Bende fal baktirmaya cok merakliyimdir ama ben yurt disindayim bakar mi ki? Hani ptt den odeme yapiliyo demissiniz, ben anca havale yoluyla gonderebilirim :/

Sevgili özgül 312 ;

mesajin icin tesekkur ederim, sana geri mesaj atamadim mesaj sayim az oldugundan o yuzden burdan tesekkur etmek istedim :34:

2012 Ocak ayının ortası gibi ev sahibi olacaksınız dedi oda sayısına kadar, balkonun büyüklüğüne kadar hepsi doğru çıktı,
Suan toprak 2 sene sonra teslim ama projeyi incelediğimde tarif ettigi gibi:53:

Arkadasin biri mesaj atmis, adini burda yazmayim. Mesaj sayim 100 olmadigi icin ozel mesaj atamiyorum malesef.

Bakan bayani msne ekleyip msnden randevu aliyorsunuz. Msn adreside burda yazilmiyormus, facebookta 'faliniz guzel ciksin' yazdiginiz zaman msnine ulasabilirsiniz :)

işte sorun orda canım ben face kullanmıyorum o yüzden senden istemiştim ama sağlık olsun teşekkür ederim :)

2012 Ocak ayının ortası gibi ev sahibi olacaksınız dedi oda sayısına kadar, balkonun büyüklüğüne kadar hepsi doğru çıktı,
Suan toprak 2 sene sonra teslim ama projeyi incelediğimde tarif ettigi gibi:

katılıyorum size gamze hanım diyorum tek geçiyorum banada öle bişi dedi ki ben saçmalıyor dedim ama hiç saçmalamamış iki gün sonra haberini aldım ve şok oldum asla ondan vaz geçmem

iyki tanımışım kendisini

Bende bu oglen baktirdim abim icin bi konuda bize cok yardimci oldu sagolsun... Kesinlikle daha baktirmak isterim :)

bende bugun msn de ekledim sadece benim konumla ilgili bana yardim edip etmeyecegini sordum
ve birden anlatmaya basladi soyledigi de cikti sadece bi konuda emin deilim arastirin goreceksiniz dedi

para falanda talep etmedi seansa girecegim dedi kusura bakma bende randevu almak istedim birde ucretiniz nasil odemem gerek dedim posta yoluyla dedi aksam 6tida gel seans yaparim dedi fakat benim aksam aniden misafirlerim geldi giremedim msn e:43::43:

Ay çok heyecanlıyım.. Bende kahve ve tarot falı bakıyorum.. Ama baktıracak birini bulamıyorum.. Eh terzi kendi söküğünü de pek dikemiyor.. Az önce ekledim msn e umarım biran önce kabul eder.. Acaba mail atsam mı diye düşünüyorum hatta.. Biran önce ilgilensin diye benimle.. Şu sıkıntılı günlerimde umarım güzel şeyler, duymak istediğim şeyler söyler bana.. Diğer falcılar gibi "yolun var, sıkıntın var, içine bişey oturmuş, seni düşünen biri var, zamanında çok üzülmüşün, kuşlar var, haber gelcek atlar var istediklerin olacak" falan tarzında şeyler söylemiyordur umarım...

Ay çok heyecanlıyım.. Bende kahve ve tarot falı bakıyorum.. Ama baktıracak birini bulamıyorum.. Eh terzi kendi söküğünü de pek dikemiyor.. Az önce ekledim msn e umarım biran önce kabul eder.. Acaba mail atsam mı diye düşünüyorum hatta.. Biran önce ilgilensin diye benimle.. Şu sıkıntılı günlerimde umarım güzel şeyler, duymak istediğim şeyler söyler bana.. Diğer falcılar gibi "yolun var, sıkıntın var, içine bişey oturmuş, seni düşünen biri var, zamanında çok üzülmüşün, kuşlar var, haber gelcek atlar var istediklerin olacak" falan tarzında şeyler söylemiyordur umarım...

Yok merak etme o tarz seyler soylemiyor :) Zaten sen basta 3 net soru soruyorsun hem onlarin cevabini veriyor hemde arada genel bilgi veriyor :)

Benim de 5 dakika sonrasina randevum var.. Bakalim :)

Fal delisi biri olarak sizede baktirabilirim:52:

Back
X