• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben böyle rezillik görmedim..

Karşı camdaki rezili dövmek istiyorum.ve de birdaha bu eve girmemeyi.Bıktım usandım rezilliklerinden.Camımın altına gelip roman havası açıyorlar.ana bacı küfür edip göbek atıyorlar..Kaynanamn adini kuyruklu yılan koydum u dinlemekten miğdemz bulandı.:mad:
çok fena. böyle olmaz ki. eşinin sana demesi lazım seni böyle bir yerde oturtmam, hemen ev arıyoruz çıkıyoruz buradan diye.
onlarında yaşantısı o. birbirleriyle mutlular. siz de size göre bir yerde yaşamalısınız. insanın vizyonunu daraltır böyle yerler. iş eşinde bitiyor. hayal etmekten bile daral geldi bana.

Bende site içine taşınmayı düşünüyorum canm.en azindan oglumun ahlaki degerleri icin bunu yapmak zorundayim.bu mahalle bize gore hic degil.. :KK43:
Ben sitedeyim de ne oluyor. Değişen çok bişey yok. Gerçi birazdan küfür eden üst komşuma sarılmaya, kaldırımda çekirdek çitleyen teyzeleri öpmeye gidicem. Memelerini sergileyip cinsel hayatlarını anlatmadıkları için. Bunların dışında diğer şeyler hemen hemen aynı.

Ke
Bende site içine taşınmayı düşünüyorum canm.en azindan oglumun ahlaki degerleri icin bunu yapmak zorundayim.bu mahalle bize gore hic degil.. :KK43:
Kesinlikle değil erkek kız fark etmez öylr bir çevrede olumsuz etkilenmesine engel olmazsınız ne yazık ki kötü çevre kötü arkadaşlıklar kötü arkadaşlıklar kötü alışkanlıkları getirir allah esirgesin.bir an evvel çıkmalısınız oradan.

çok fena. böyle olmaz ki. eşinin sana demesi lazım seni böyle bir yerde oturtmam, hemen ev arıyoruz çıkıyoruz buradan diye.
onlarında yaşantısı o. birbirleriyle mutlular. siz de size göre bir yerde yaşamalısınız. insanın vizyonunu daraltır böyle yerler. iş eşinde bitiyor. hayal etmekten bile daral geldi bana.

Kesinlikle..Zaten çoğunun kocaları işsiz güçsüz.butun gün kadinlarla kufurlesiyorlar.karsi apartmandaki sisman adam atlet ve sortla kaldirimda oturuyor butun gun.bizim apartman iki kisimli blok.A blok tamamen bosaldi bunlar yuzunden..

Su an bizim altta ki ergen de " Yine sensiz kaldim ben acı çekti bu beden " diye mükemmel bir parca dinliyor:KK45:
Bir an da bagira bwgira rap soyluyor biri :KK45:
Roman havasi tercihimdir..

Karşıyaka Bahçelievler çok nezih .İstanbulda iken Kocamustafapaşa 'da otururdum .Orası da nezih sayılırdı burası kadar olmasa da .En azından yerlisi çoktu semtin .Son zamanlarda Suriyeliler zenciler ziyadesiyle yerleştiği için evimi kiraya verip izmir'e kaçtım şimdilik memnunum .Gel İzmir'e gel .

Sağolun kızlar.İzmir de olur Ankara da.Hatta anadolu bile olur.Bu kadar rezil biryer oldugunu hic sanmiyorum cunku :(

bir de uyarı sakın ha sakın site içinde diye yeni bina diye güvenip anasının nikahında yerlerden ev alma .Yine merkezi olsun semt güzel olsun .Ben çok ev aradım biraz uzak yerlerde harika daireler vardı .Site bilmem ne .Tüküreyim sitesine .Evimiin yan tarafı inşaat .Şimdiden satıldı tüm daireler ,130 m2 400.000 TL den.insanlar salak değil o fiyatı verdiklerine göre.

Karşıyaka Bahçelievler çok nezih .İstanbulda iken Kocamustafapaşa 'da otururdum .Orası da nezih sayılırdı burası kadar olmasa da .En azından yerlisi çoktu semtin .Son zamanlarda Suriyeliler zenciler ziyadesiyle yerleştiği için evimi kiraya verip izmir'e kaçtım şimdilik memnunum .Gel İzmir'e gel .

Gelirm valla.istanbul da hertelden insan var.karmakarışk. :( bktm bu şehrden yeminle.

bir de uyarı sakın ha sakın site içinde diye yeni bina diye güvenip anasının nikahında yerlerden ev alma .Yine merkezi olsun semt güzel olsun .Ben çok ev aradım biraz uzak yerlerde harika daireler vardı .Site bilmem ne .Tüküreyim sitesine .Evimiin yan tarafı inşaat .Şimdiden satıldı tüm daireler ,130 m2 400.000 TL den.insanlar salak değil o fiyatı verdiklerine göre.

Esenyurt ukracity düşünüyorum canm.kayasehirden de ev baktm ama yok.orasi da dag bası.

Su an bizim altta ki ergen de " Yine sensiz kaldim ben acı çekti bu beden " diye mükemmel bir parca dinliyor:KK45:
Bir an da bagira bwgira rap soyluyor biri :KK45:
Roman havasi tercihimdir..

:-):-) ah canm rap dinlesem daha iyi.kaynana kaynana.kaynana kuscaz yeminle..:-)

Gelirm valla.istanbul da hertelden insan var.karmakarışk. :KK43: bktm bu şehrden yeminle.
Ben doğma büyüme istanbulluyum .Eski İstanbul kültürünü almış biriyim .Düşün biz memlekete giderken bile komşularımızla vedalaşırdık .Sonra ne oldu hooppp anadoludan göç başladı .Cazibe kenti istanbula kendi insanımız yetmezmiş gibi yabancılar da gelmeye başladı .Tamamen hükümetlerin yanlış politikaları sonucu .Köyünde tarım varken hayvancılık varken insanlar neden rahatını bozup gelsin ki . Şehirler köy oldu .Olmadı yani

3 yıldır bu mahalle de oturuyorum.ortam tam anlamıyla fiyasko .Kadınlar birbirlerine daha önce hiç duymadığım enteresan küfürler ediyorlar.camdan cama çocuk kavgası yapıyorlar.ki en vahimi camda esiyle yasadığı geceyi başka birine anlatan bir andavaz...Hemde benim camımla karşı karşıya.ayrıca sütyenle cama çıkıyor inanabiliyor musunuz..Ve bunu eşim defalarca gördü.kocası da boxerla balkonda sigara tüttürüyor.Geçen gece eşim arabasını onların apartmanının önüne çekmiş.Saat 12 de zil çaldı.gece yarısı.bi baktık o dengesiz.birde eşini çagır diyor.bana söylemeyecek illa erkekle konuşacak.Yataktan kalktığı gbi gelmiş bir de.saç baş dağınık uykusuz gözler.askılar omuzlarından inmiş.neyse eşim çekti arabayı gece gece.Bütün mahalle bir olup alt komşumn saymadık yerlerini bırakmadılar.kadın rezil oldu.Taşınamıyorum da eşimin iş yeri yakın ve de kendi evimiz.Çok ama çok rahatsızım bu durumdan.Bütün gün enteresan küfürler dinlemekten gına geldi.camı kapatsam da duyuyorum yine.üst komşum kafayı yemiş durumda zaten.bıkmış.mahallenin gençleri kocasına etmedik küfür bırakmadılar.çok ses yapıyorsunuz dedi diye.Birde kapı önü cekirdek cıtlayan hanımların gelen geçen adamı süzme huyları yok mu..Balkondan balkona kocasıyla özelyaşantısını cilvesini yaşayan karşı komşum bir gün beni katil edecek..
Bence bu durum muhitle alakalı.
Mahallenin suçunun olduğunu sanmıyorum.
Tel çözüm taşınmak.

Back
X