- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.372
- 198
- Konu Sahibi hayalimdekisen
Camdan cama özel hayatını anlatan...Hangi kadn cnm.![]()
Evlerden ırak ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Camdan cama özel hayatını anlatan...Hangi kadn cnm.![]()
Allah yardımcın olsun bizim buralarda öyle şeyler pek olmasa da bende oturduğumuz semtten memnun değilim. sokakta bacağım kadar çöcukların günlük konuşmaları küfürlü. küfür artık çok yaygın ben buna çok şahit oluyorum küfür artık günlük konuşmalara dahil olmuş. önceden ben çok kızıyor bozuluyordum şimdi alıştım. bizim evimizde küfür olmaz alışık değilim ama etraf çok kötü ve insanların %70 i böyle sanki biz anormal kaldık bu insanların içinde3 yıldır bu mahalle de oturuyorum.ortam tam anlamıyla fiyasko .Kadınlar birbirlerine daha önce hiç duymadığım enteresan küfürler ediyorlar.camdan cama çocuk kavgası yapıyorlar.ki en vahimi camda esiyle yasadığı geceyi başka birine anlatan bir andavaz...Hemde benim camımla karşı karşıya.ayrıca sütyenle cama çıkıyor inanabiliyor musunuz..Ve bunu eşim defalarca gördü.kocası da boxerla balkonda sigara tüttürüyor.Geçen gece eşim arabasını onların apartmanının önüne çekmiş.Saat 12 de zil çaldı.gece yarısı.bi baktık o dengesiz.birde eşini çagır diyor.bana söylemeyecek illa erkekle konuşacak.Yataktan kalktığı gbi gelmiş bir de.saç baş dağınık uykusuz gözler.askılar omuzlarından inmiş.neyse eşim çekti arabayı gece gece.Bütün mahalle bir olup alt komşumn saymadık yerlerini bırakmadılar.kadın rezil oldu.Taşınamıyorum da eşimin iş yeri yakın ve de kendi evimiz.Çok ama çok rahatsızım bu durumdan.Bütün gün enteresan küfürler dinlemekten gına geldi.camı kapatsam da duyuyorum yine.üst komşum kafayı yemiş durumda zaten.bıkmış.mahallenin gençleri kocasına etmedik küfür bırakmadılar.çok ses yapıyorsunuz dedi diye.Birde kapı önü cekirdek cıtlayan hanımların gelen geçen adamı süzme huyları yok mu..Balkondan balkona kocasıyla özelyaşantısını cilvesini yaşayan karşı komşum bir gün beni katil edecek..
ohaBana en çok dokunan koca göğüslerini balkon mermerine yaslayp kocasyla yaptığı fantezileri telefonda başka birine anlatması.deli olcm.Oglum sirf bunlarn gürültünden uyuyamıyor.Yer.eyup istanbul..
3 yıldır bu mahalle de oturuyorum.ortam tam anlamıyla fiyasko .Kadınlar birbirlerine daha önce hiç duymadığım enteresan küfürler ediyorlar.camdan cama çocuk kavgası yapıyorlar.ki en vahimi camda esiyle yasadığı geceyi başka birine anlatan bir andavaz...Hemde benim camımla karşı karşıya.ayrıca sütyenle cama çıkıyor inanabiliyor musunuz..Ve bunu eşim defalarca gördü.kocası da boxerla balkonda sigara tüttürüyor.Geçen gece eşim arabasını onların apartmanının önüne çekmiş.Saat 12 de zil çaldı.gece yarısı.bi baktık o dengesiz.birde eşini çagır diyor.bana söylemeyecek illa erkekle konuşacak.Yataktan kalktığı gbi gelmiş bir de.saç baş dağınık uykusuz gözler.askılar omuzlarından inmiş.neyse eşim çekti arabayı gece gece.Bütün mahalle bir olup alt komşumn saymadık yerlerini bırakmadılar.kadın rezil oldu.Taşınamıyorum da eşimin iş yeri yakın ve de kendi evimiz.Çok ama çok rahatsızım bu durumdan.Bütün gün enteresan küfürler dinlemekten gına geldi.camı kapatsam da duyuyorum yine.üst komşum kafayı yemiş durumda zaten.bıkmış.mahallenin gençleri kocasına etmedik küfür bırakmadılar.çok ses yapıyorsunuz dedi diye.Birde kapı önü cekirdek cıtlayan hanımların gelen geçen adamı süzme huyları yok mu..Balkondan balkona kocasıyla özelyaşantısını cilvesini yaşayan karşı komşum bir gün beni katil edecek..
Allah yardımcın olsun bizim buralarda öyle şeyler pek olmasa da bende oturduğumuz semtten memnun değilim. sokakta bacağım kadar çöcukların günlük konuşmaları küfürlü. küfür artık çok yaygın ben buna çok şahit oluyorum küfür artık günlük konuşmalara dahil olmuş. önceden ben çok kızıyor bozuluyordum şimdi alıştım. bizim evimizde küfür olmaz alışık değilim ama etraf çok kötü ve insanların %70 i böyle sanki biz anormal kaldık bu insanların içinde![]()
Camdan cama özel hayatını anlatan...
Evlerden ırak ya.
ay bu söylediklerini bizim işyerindekilerde sinirlenince söylüyorlar hatta 1 kızlar da söylüyorlar. başlarda rahatsız oluyordum artık alıştım düşün birde çalıştığım yer nişantaşında .Hele ki cocuklar tam bir komediler canm.agizlarnda belasz birgun yok.butun gum birbirlerine allah belani versin agzina tukureyim vs.acayip acayip sacma sapan basitlikler.karsi komsunun cocuhunu dovmus bi cocuk.o memelerini mermere yaslayan pislik.mahalleyi birbirine katti.ufacik cocuga o..cocugu p.c sere.sz diye hitap ediyor.Tam bir fiyasko bir mahalle.biktim usandm.
ayyy cevre aıle cok onemlı ıste yazık olmus o mahallenın öğretemenlerıne bızım kasaba da bunlar gıbı kızlarda cak cak sakızlar erkeklerde kufurler bela okumalar aman Allahım çalışıtıgım yerdekı ınsanlar boyle gelenkelerı bakımından doğulu yasam tarzları bakımından sulukuleli :) valla canım ben sabah sekız akşam 5 ordayım hep gözum saatte bıtse de gıtsek sen 24 saat ordasınHele ki cocuklar tam bir komediler canm.agizlarnda belasz birgun yok.butun gum birbirlerine allah belani versin agzina tukureyim vs.acayip acayip sacma sapan basitlikler.karsi komsunun cocuhunu dovmus bi cocuk.o memelerini mermere yaslayan pislik.mahalleyi birbirine katti.ufacik cocuga o..cocugu p.c sere.sz diye hitap ediyor.Tam bir fiyasko bir mahalle.biktim usandm.
ay bu söylediklerini bizim işyerindekilerde sinirlenince söylüyorlar hatta 1 kızlar da söylüyorlar. başlarda rahatsız oluyordum artık alıştım düşün birde çalıştığım yer nişantaşında .
Yok artık, annem mahalleye bak. Resmen orda yedi cüceler arasındaki prenses gibi kalmışsınız.
Eşinizin işi ne kadar yakın olursa olsun bi yarım saat fazla yol gitsin ama taşının yahu. Çekilir mi bu çile?
Derhal satardım ben evi.
ayyy cevre aıle cok onemlı ıste yazık olmus o mahallenın öğretemenlerıne bızım kasaba da bunlar gıbı kızlarda cak cak sakızlar erkeklerde kufurler bela okumalar aman Allahım çalışıtıgım yerdekı ınsanlar boyle gelenkelerı bakımından doğulu yasam tarzları bakımından sulukuleli :) valla canım ben sabah sekız akşam 5 ordayım hep gözum saatte bıtse de gıtsek sen 24 saat ordasın
Neden ikna olmuyor ki? O da rahatsız değil mi?Eşime dinletemiyorun ki canimhergn agliyorum.biktim artik.7/24 annemdeyim.bu sefer de evde durmuyorum diye kiziyor bana.nasil durayim ki
![]()
mecbur satıcaksın canım yoksa valla bı sure sonra duya duya garıp de gelmez sana bu davranıslar o vahım olur bakAynen tatlım.kafayi yememek elde degil.ust komsum bile hergun esiyle kavga esiyor tasinalim diye.onlarda dublex dairedeler.evler kendilerinin..![]()
Neden ikna olmuyor ki? O da rahatsız değil mi?
Beylikdüzünde oturuyorum ve çok memnunum. Çok elit biyer şimdiye kadar hiç görmedim ben kapı önü oturmaları zaten geneli site çok sakın bi yer. Dezavantalı şehir merkezine uzak oda metrobüsle halloluyo.;Sağolun kızlar.İzmir de olur Ankara da.Hatta anadolu bile olur.Bu kadar rezil biryer oldugunu hic sanmiyorum cunku![]()
Beylikdüzünde oturuyorum ve çok memnunum. Çok elit biyer şimdiye kadar hiç görmedim ben kapı önü oturmaları zaten geneli site çok sakın bi yer. Dezavantalı şehir merkezine uzak oda metrobüsle halloluyo.;)
Yok olmaz bu iş. Eşinizi ikna etmeniz lazım. Yaşadığınız yerle alakalı söz sahibî olmanız lazım sonuçta.Rahatsiz tabi ama kufur edip rahatliyor.birde tasinmakla ugrasamazmis.