• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben böyle rezillik görmedim..

1.jpg

Yok olmaz bu iş. Eşinizi ikna etmeniz lazım. Yaşadığınız yerle alakalı söz sahibî olmanız lazım sonuçta.
Tek derdi taşınmakla uğraşamamaksa, a dan z ye her işiyle ben ilgilenicem senin ruhun duymayacak falan deyin. Azcık cadılık yapın gerekirse yav.

Canım aslın da yeni bebegim oldu.Hic yardimcim da yok :( kendime guvenemiyorum acikcasi.Yukari tukursek biyik.asagi tukursek sakal anlayacagin :( of of

[QUOTE="esmerkz29, post: 37691863, member: 15691 inovia yı hiç önermem adı çıktı burda o sitenin günlük kıralıklar var otel gibi kullanıyolar şey yuvası anlarsın:)):))[/QUOTE]

Evet canm biliyorum..Zaten pek gonullu degiliz sirf bu yuzden :(

aman allahım yaşadığın yerden ürktüm ve korktum.asla yaşayamam böyle bir yerde.bildiğin çingene mahallesi.
sen biran önce eşini ikna et ve arkana bakmadan uzaklaş oralardan.öyle bir yerde yaşamak başlı başına tehlike.

Simdi haritadan baktım siz eyubun icinde oturmuyosunuzki bende sasirdim eyupte boyle insanlar kolay kolay olmaz. Bir bilemedin iki mahalle vardir ama sizin anlattığınız gibi yoktur. 31yasindayim doğma buyume eyupluyum. Sizin evinizin oldugu bolge evet maalesef anlattiginiz gibi

Peki siz oradan ev almadan once hic sorup sorusturmadiniz mi bakmadiniz mi burada kim yasiyor nazil bir yer diye. Ben o sokaklara pek görmedim ama şöyle basindan bakmak bile yetiyor bana. Allah YARDIMCINIZ olsun.

Evet esenyurt tarafı.kimse önermiyor pkk lı

Evet canm.orada da pkk yanlıları çokmuş.nereye gideceğimizi şaşrdk.site içi istiyorum ama inovia felan mesela.orisada ailelere uygun degilmis.dost hayati yasayan cokmuş.anlayacagin kaldik burada..

Esenyurt Beylikdüzü. Beylik düzünde oturan Esenyurdu esenyurtta oturan Beylikdüzü nù beğenmez ama al birini vur ötekine. Ikiside uyuşturucu ve fuhuş yuvası haline geldi. Şimdi girin bir emlak sitesine Beylikdüzü nde bir sürü saatlik günlük daire var. Niye acaba? Esenyurtta yine siteler aynı durumda. Ayrıca buralar Suriyeli istilası altında. Yakında bizi kovup kendileri yerleşirler. Her yer dilenci doldu. Zenciler başımın tacı okadar efendilerki anlatamam insanın yüzüne bakmaya çekiniyorlar. Zaten son zamanlardaki olaylardan insanlar allak bullak oldu. Havai fişek patlasa korkar olduk. Hafta sonu dışarı çıkmak için Yerel gazetenin sitesine bakıyoruz bi topluluk varsa çıkmıyoruz. Yada bir yalan haber yayılıyor o gün evde mahsur kalıyoruz . Gidin başka biyer bulun benden söylemesi. Hee parseller pelican mall avm ye yakın bir site var.ama adını bilmiyorum o semti tavsiye edebilirim. E5 metrobüs üzeri

Esenyurt Beylikdüzü. Beylik düzünde oturan Esenyurdu esenyurtta oturan Beylikdüzü nù beğenmez ama al birini vur ötekine. Ikiside uyuşturucu ve fuhuş yuvası haline geldi. Şimdi girin bir emlak sitesine Beylikdüzü nde bir sürü saatlik günlük daire var. Niye acaba? Esenyurtta yine siteler aynı durumda. Ayrıca buralar Suriyeli istilası altında. Yakında bizi kovup kendileri yerleşirler. Her yer dilenci doldu. Zenciler başımın tacı okadar efendilerki anlatamam insanın yüzüne bakmaya çekiniyorlar. Zaten son zamanlardaki olaylardan insanlar allak bullak oldu. Havai fişek patlasa korkar olduk. Hafta sonu dışarı çıkmak için Yerel gazetenin sitesine bakıyoruz bi topluluk varsa çıkmıyoruz. Yada bir yalan haber yayılıyor o gün evde mahsur kalıyoruz . Gidin başka biyer bulun benden söylemesi. Hee parseller pelican mall avm ye yakın bir site var.ama adını bilmiyorum o semti tavsiye edebilirim. E5 metrobüs üzeri

Gercekten canım ya :@ o kadar sinir oluyorum ki bu duruma.kayasehir bile dağ başıyken suriyeliler yüzünden 2+1 evler 750 den aşagı değil.ayrıca 200 tl de aidat.ülke türkiye değil suriye oldu !

Bende roman mahallesinde oturuyorum ve maalesef özlerinde iyi insan olsalarda,çoğu hatta istisnalar hariç neredeyse hepsi küfür ediyor.çoluk çocuk farketmiyor.daha konuşmaya başladıkları an küfür etmeyi öğreniyorlar büyüklerinden ve büyükleride kahkahalarla tepki veriyo çocuğa güzel birşey öğretmiş gibi.acayip kavgaları var Kaç senedir burada oturuyorum ama hala her kavgalarında yeni bi küfür duyuyorum.en kötü yanıysa Kısık sesle konuşma gibi bir özellikleri yok gece iki,üç farketmez.ayşeyemi bağırcak mahallenin diğer ucundan bağırır.yazları uyumak bir işkence hele çalıştığım dönemde Kafayı yiyordum erken yatmam lazım gece olmuş üç seslerinden uyuyamıyorum. Hayır bir iki kişi değil tüm mahalle böyleler.sizi çok iyi Anlıyorum bizim oturduğumuz evde bize ait he deyince gidemiyoruz.allah yardımcınız olsun valla..

Peki siz oradan ev almadan once hic sorup sorusturmadiniz mi bakmadiniz mi burada nasıl bir yer diye. Ben o sokaklara pek görmedim ama şöyle basindan bakmak bile yetiyor bana. Allah YARDIMCINIZ olsun.

Baktık canım tabide.ilk başta sakin gibi göfünen mahallede meğerse birsürü canavar varmş.Cöp atsak bile olay oluyor.kavga çıkartp dikleniyorlar

Bende roman mahallesinde oturuyorum ve maalesef özlerinde iyi insan olsalarda,çoğu hatta istisnalar hariç neredeyse hepsi küfür ediyor.çoluk çocuk farketmiyor.daha konuşmaya başladıkları an küfür etmeyi öğreniyorlar büyüklerinden ve büyükleride kahkahalarla tepki veriyo çocuğa güzel birşey öğretmiş gibi.acayip kavgaları var Kaç senedir burada oturuyorum ama hala her kavgalarında yeni bi küfür duyuyorum.en kötü yanıysa Kısık sesle konuşma gibi bir özellikleri yok gece iki,üç farketmez.ayşeyemi bağırcak mahallenin diğer ucundan bağırır.yazları uyumak bir işkence hele çalıştığım dönemde Kafayı yiyordum erken yatmam lazım gece olmuş üç seslerinden uyuyamıyorum. Hayır bir iki kişi değil tüm mahalle böyleler.sizi çok iyi Anlıyorum bizim oturduğumuz evde bize ait he deyince gidemiyoruz.allah yardımcınız olsun valla..

Aynen canm aynen.sesleri borazan mubareklern.her gece eşimle sarılıp uyurken onların kahkahalarını duymak beni deli ediyor.düşünsene yatak odam da başka kadınların kahkaha sesleri çınlıyor.heyy yavrum heyyy hemde ne kahkaha.off

Back
X