Ben böyle yaşamak istemiyorum.

Tokat olayını okuduktan sonra, gerisine gerek duymadım.
Ama bilin ki bu normal değil.
Bir tokat için bırakın yuvayı, dünyayı yakan kadınlar varken; sizin bunca olumsuzluğa neden tahammül ettiğinizi anlamaya çalışmak yersiz...

Tokat olayını okuduktan sonra, gerisine gerek duymadım.
Ama bilin ki bu normal değil.
Bir tokat için bırakın yuvayı, dünyayı yakan kadınlar varken; sizin bunca olumsuzluğa neden tahammül ettiğinizi anlamaya çalışmak yersiz...

Bitti canim zaten. Artik kime yasatirsa yasatsin bana yaptiklarini.

Esim normal degil. Esimin yanindayken bende normallikten cikiyorum. Gercekten bu evlilik psikolojimi cok bozdu. Ya bilmiyorum bazen oyle iyi oluyorki anlatamiyorum o derece bazende bambaska oluyor. Bipolar falan mi bu adam dun degil evvelse gun bana boyle dedi bi konu acildi.

Benim annem gercek annem degil benim gercek annem nazli suan anne dedigim kadinin cocugu olmus bizde babamin kacamagindan olmusuz suan anne dedigim kadinda babamin kacamagini kabul edip bizi o buyutmus diyor.

Ama oyle bir ihtimal yok kizlar yok. Abim amcaoglum diyor o benim abim degil diyor abisi ikizi gibi ayrica kayinpederim abisinin resmine hep canim oglum babam diye yorum atiyor. Oyle bisey imkansiz yani.

Ayrica eski sevgilisi yok olmus yeniden gelmis evvelsi dunyada ananeymis reekalasyon mu nedir ondan mis.

Ya boyle seyler olabilir mi bu adam manyak mi yoksa

Adam şizofren parayonak gibi gibi bir şey .Seni keserde bu adam

Kisir kelimesi gozlerimi kanatti :kusmuk:
Gercek annen nerde?
Anneanneyle olur aslinda
Ama o adamla zor ..
Bu yasta evlenirsen tabii yasitlarin sevgilisiyle gezip tozacak
Gununu gun edicek
Sende kurtulmazsan 25 ine geldiginde sinir hastasi olacaksin :kahve:
Don cok gec olmadan

Kisir kelimesi gozlerimi kanatti :kusmuk:
Gercek annen nerde?
Anneanneyle olur aslinda
Ama o adamla zor ..
Bu yasta evlenirsen tabii yasitlarin sevgilisiyle gezip tozacak
Gununu gun edicek
Sende kurtulmazsan 25 ine geldiginde sinir hastasi olacaksin :kahve:
Don cok gec olmadan

Benim annem oz. Esim diyor benim annem annem degil baska bir kadin annem diye ondan bahsetmistim.

Oldum zaten tahammulsuz oldum herseye patliyorum

Back
X