ben bu adama nasıl davranacağımı şaşırdım

bu adama daha ne yapabilirsiniz ki.ona rahat batmış çok tepenize çıkmış bir havalara girmiş.
elbette ki bir anne evli kızını koruyup kollayacak çünkü o şuan hamile ve herzamankinden daha fazla annesine ihtiyaç duyuyor.
ayrıca hamile bir kadını böyle tartaklamak sürüklemek neymiş yaaa..bende şuan 7 aylık hamileyim yerimden kıpırdayamıyorum bile ağrılarım yüzünden,yazık değil mi o yavrunuza daha dünyaya gelmeden annesinin üzüntüsüyle üzülüyor ve mutsuz bir bebek olarak dünyaya gelecek.ne hakkı var bunu size yaşatmaya.ne olursunuz aklınızı başınıza alın.yavrunuza ve kendinize hakettiğiniz huzuru sağlamak için uğraşın.

aaaaaaaaaa delircem gercekten en sonunda bu nedir ya insanlar farkli yasamlar ayni her evlilikte hep ayni problemler ve problemleri cikaran hep erkekler oluyor biz kadinlar onlarda bir sorun bulsak birak sölemeyi dilimizin ucumuza alsak bunu basimiza milyonlarca kakiyorlar ama gel görki hep kendilerini herseyden üstün görüyorlar yok anam gercekten bunlar mutlu olmayi bilmiyorlarrrrrrrrrr

beni bilen bilir kolay kolay kimseye boşan demem ben hele bir de çocuk varsa o kişiye tüm şartları elindekileri kullanabildiğin kadar kullan evliliğini kurtarmak için zorlayabildiğin kadar zorla derim.ama...ama..ama....bu yazıyı okuyunca bunu demeye içim sinmiyor pek nedense..yine de diyorum eşin eve gelirse hiç konuşma yüz verme..
bir kere bu adam aşırı kompleksli klasik türk erkeği davranışlarını kötüye çevirmiş birisi;hani karısı iyi kazanırsa bir de kendisi işsiz kalırsa grur meselesi haline getiren saçma sapan insanlardan!
bence bu adam sizin paranızı bayağı bir içine sindirmiş ki iki lafın arası boşanırsak annen paran için istiyor seni diyor ki aslında kendi derdi para!kendi paranla aldığın ufak hediyeye bile karışıyor....ama tek bir hatannı gördüm yazında;"eşinin ailesinden maddi destek beklemen" bunu da eşine dile getirip huzursuzluğa yol açman ..anlamıyorum neden evli çiftler aillerden yardım beklentisi içine girer beceremeyeceklerse evlenmesinler onlara güvenerek evlenmediniz umarım ikiiniz.bunu söylemeden edemedim
şimdi neden "boşanma diyemeceğim" sözüne gelince; bu adamda ciddi kişilik problemleri olduğu belli;ve ciddi ciddi bebeğini senden seni deli olarak gösterip almakla tehdit etmiş.aman dikkat et derim..Allah vermesin hakkında deli raporu akıl hastalığı vardır raporu çıkartır sahte olarak ve bunu mahkemede kullanabilir bebeği alabilir.seni korkutmak için söylemiyorum aklı başında bir öğretmensin önlemini al diye söylüyorum.sinirlenmerek düşünmeden hareket etme.gitmek istiyorsa gitsin.iyice düşün taşın eğer ki boşanmak istiyorsan kim davayı açarsa daha şanslı bunu öğren.yok eğer ki bir şans daha diyorsan al karşına konuş yanında ikinizin de sevdiği 3. bir şahıs da olsun ortak bir arkadaş mesela...şartlarını koy ortaya...kabul ederse ne ala..ve devam edecekse bu evlilik maaaşının ne olduğunu keşke ona söylemeseydin çalışacaksan paranın bir kısmını yatırım amaçlı ayır derim böyle bir adam bunu hak ediyor çünkü.hediye alacaksan annene söyleme bence annene de durumu anlat olay bu diye annenden daha az bahset ailleri kendi evinizin içine fazla katma çünkü kocan midesiz bir insan annenin iyiliklerine karşı kuduruyor ve annenin değil kedni annesinin el üstünde olmasını istiyor o zman ondan minnet bekleme annen yaptıysa zaten damadından minnet beklemek için değil kızı için ;senin için yapmıştır ..yani anneleri;ailelerin konusunu karıştırma evinize yaşantınıza,ailesinden maddiyat beklentin olmasın .malesef benim eşim de aynı senin eşin gibi saçma sapan eşyalar elektronik eşya ,aletler alır ucuzluk varsa!neymiş banyo fayansaların derzlerini temizlemek için buharla çalışan makina almış yahu temizliyorum zaten ki kaldı ki ben kiracıyım yukardaki ev sahibi öyle düşünmüyor evini kadın 5 tl vermez öyle makinaya..noldu dolapta duruyor öylece bir de elektrik mi harcıcam onun için!neti kapatalım teli pc ye bağlarım ordan gireriz dedim bana inat vodafon anlaşmalı faturalı bir hat modem almış boşu boşuna ne neti kapattı ne de onu geri verdi her ay 30 tl oraya 30 buraya net parası...ne deyim adam düşünmüyor ileriyi..neymiş 2.çocuk olursa nasıl geçinirizimiş?!tişört alır pantolon denemeden gelir bakar kısa gelmişse kalsın evde..almasaydın be adam...git geri ver o zaman!yani bir senin eşin değil o konuda rahat ol..
şuan hamilesin hassasın sinirlerin gergin..sakin ol kardeşim...gerilme fazla artık..bebeğin heran yolda gelebilir..onun için rahatla o senin gerginliğini anlar içeride.Allah hakınızda hayırlısını versin dilerim.dua et Ayetel kürsi oku kendine ve bebeğine zarar vermesin diye sana bir de eşine karşı oku mutlaka...sağlıcakla kal.

Canım bence ilk olarak o evden uzaklaş.
Kendini düşünmüyosan bebeğinin sağlığını düşün o sana Allah'ın emaneti
Gerçi sen de kocana Allah'ın emanetisin ama o bunu bilmiyor sanırım.

Lütfen, ikinizin de sağlığı çok önemli, bebeğine birşey olursa çok vicdan azabı çekersin

bu saat oldu daha yok beyefendi ortada...onun asla değişmeyeceğini biliyorum gerçekten tek çözüm boşanmak olacak ama çocuk olduğu için tam olarak kurtulamicam hiçbir zaman ...bebeğim ailem ben her halükarda üzülen tarafız.ALLAH ım yardım et.bana dua edin ne olur.

İnan bana sanki 6 ay önecsine dönmüş gibiyim ,bu kişiliksiz erkek müsfettteleri ,paradan başka bir sey bilmez hep on ve ailesine yapılsın ister , seni ve inan bana vakti gelince evladını bile ailerden ve senden para sızdırmak için kullanacaktır.

Bnede ilk ayrılmak istediğimde deli , oldum oğlumu bana bırakmayacakmış beyefnedi , bende bagrıma tas basarım ne yapayım deyincede iste sen bole bir annesin diye bana ve anneliğime hakarteler etmişti.
Sonuçmu ? Boşandım aslanlar gibi oğlumada bakıyorum , bana taktığı borca ragmen ay sonunu getiriyorum , ailemle beraber daha huzurlu bir hayatımız var En önemlisi ailemi beni ve evladını kulllanamıyor artık ...

mutlaka cift ve tekli terapi almak lazım , cozum bunda olabilir ayrılmak zor sa su anda ama b bole gitmez , bu gun sadece sana yapıyor yarın bir gun oğluna ailene babnada ek kaldırıp siddet uygulamaya kalksa ????Sole dusun ya sana bir sey yaparsa ve evladın ortada kalırsa , gazetelerde ve televizyonda nelere şahit oluyoruz .Bende Yaşadım bunları allahım sana yaşatmasın , sakın bir zamanında olumlu konusup terapıste gitmeye ikna et , çünki eşinin ruh saglığı bence iyi değil , mutlaka yardım almalı ???

Gecmişte cokmu maddı sıkıntılar cekmiş ????

Kisi kendinden bilir isi demisler bence esiniz size kurdugu tek cümleyle size ólan bakis acisini saygisini sevgisini gayet acik belli etmis" annen seni bosayip parani iycek"Yani demek istiyo ki benim yanimda kal ben iyeyim.Ama ayni zamanda para kazandigin icin cok dirdir ettiginide düsünüyo yani para isi okeyde konusmasan iyi olursanirim esinizin ciddi sorunlari var ve böyle bir ortanda olmaniz sizin icin pekte saglikli sayilmaz hamile halinizde sizi yerlerde sürüdügünü soylüyosunuzsizin ve bebeginizin adina cok uzuldum bosanin diyemem ama ailenize durumu anlatirsaniz belki bi müdahale ederler yada en azindan doguma kadar yanlarina gidin belki biraz akli basina gelir.Allah yardimciniz olsun

eşim eve geldi kızlar benimle hiç konuşmadı hemen mutfağa geçti bana kahvaltı hazırladı önüme getirdi ben yatıyordum.tabiki yemedim.gitti diğer odaya uyuyor şimdi.
keşke yapabilecek bir sey olsa ben ve benim gibiler için...
bir de bakıyorum konulara çalışan bayan olmak suç sanki.bizim en büyük derdimiz bu.çalışıyorum evime odaklıyım ekstra luzumsuz hiçbi harcamam yok sadece evimi urduğum aileyi düşünüyorum maaş kartım eşimde duruyor.o ise çok savurgan azıcık kızsam eleştirsem paran var sesin çıkıyor oluyor.aslında paramı harcarken hiç utanmıyor ama sanki çok gururluymuş gibi sürekli çalıştığım için onu ezdiğimi vs. söylüyor.ben de asla öyle birsey yapmadığım için daha fazla sinir oluyorum.
ya resmen çalıştığım ve onu düşündüğüm için cezalandırılıyorum.
ALLAH ım yardım ettttt

canım sen özverili davranıyorsun ve bir aile olmak için gereken önemli şeylerden biri bu ama karşındaki adam bundan anlamıyor maalesef oyüzdende seni bu duruma düşürüyor.sakin ol tamam mı,moralini bozma diyeceğim ama biliyorum çok saçma olacak.inan okadar üzüldümki yaşadıklarına keşke sana yardımcı olabilseydik. eşinin bu tavırlarını acil olarak düzeltmesi lazım ama nasıl? onu çözebilecek kişi sensin.ama anlattıklarına baktığımda hiç değişmeyen bir adam görüyorum sanki bu yüzdende senin bunları çekmeye devam etmene daha çok üzülüyorum,kendin için en doğru kararları alırsın umarım.

bence eşin kendiyle çok sorun yaşıyor içsel olarak.

herzaman bunu söylerler ama 2 yaşakadar anne sevgisini tam manasıyla alamamış. karakteri çok oynak gibi.

bide üzgünüm ama seni ve aileni hiç sallamıyor. eminim sana bişeyler söylerken seni ezmek amaçlı söylüyor. azından çıkanı kulağı duymuyor.

sen sakin olmayaçalış ve dua et bebeğin sakin ve sağlıklı olsun. karnını okşamaya çalış bebeğine güzelsözler söyle.

damdan dusenin halini damdan dusen anlar...

senin bu anlattiklarin sanki benim hayatim gibi..yani eski hayatim..

benim esimde sorumsuz harcamalari var ama calisir Allah var..

ama hamileligimde coooook kotu gunler yasadim..bana tokat atti, defol git dedi esyalarimi firlatti..

sana uzuuun uzun yazmak istiyorum..ama nerden baslasamda nerden bitirsem bilemiyorum..

ben sorunumu nasilmi cozdum simdilik.. dogum yapali 6 ay oldu..fistik gibi oldum..onu hic takmiyorum..o ise icten ice kompleks yapiyor..kiskaniyor..spora basayacakmis ..eee tabi..
esim zamaninda beni oglumla tehdit ettiginde.. ona dedimki..bak ben salak degilim.. su an sadece cok duygusalim..ama kendime geliyorum yavas yvas.. sen beni salak sanmaya devam et..bugune kadarki sabrim bir umit duzelirmi oglum icindi dedim..ama senin ruhun duymazken ben kus olur ucarim oglumla beraber..olecegimi bilsem sana firsat vermem isi o raddeye getirirsen birdaha..iyi dusun hareketlerine ceki duzen ver dedim,, gercektende oyle dusunuyorum.. ama ciddiyetimi anladi.. artik ileri gidemiyor.. dellenince kendi kendine konusup susuyor..hicc tinnn yani

ama bu siddet meselesi biraz tehlikeli.. ben 34 haftalik dogurdum..bir anda suyum geldi..beklenmeyen bi dogumdu..bebegim suyna kakasini yapmis..eger bi sorun varsa yaparmis.. korkutmak istemiyorum canim tabi Allah korusun ama stres yapmamaya calis.. ah bi dogurayim alt edicem onu diye dusun..simdi oncelik bebegimin de..

esini gonderbiliyorsan gonder evden.. ben kendim gitmistim evde annemlere..sonra baktim ben niye gocebe gibi yasiyorum kendi defolsun gitsin dedim evime gittim..suclu olan o o defolsun!

esin bundan once siddet uyguladimi bilmiyorum.. ben ilk ve (smdilik)son tokatimi hamileyken yedim..ama biliyorki bir daha el kaldirsa basina gelmedik kalmayacak..! onu belli ettim bu 6 ay icinde.. inanin durusu cok onemli..ama hamileyken o adar aciz oluyorki insan..seni cok iyi anliyorum..hamileyken nasildim simdi nasilim..
ayrica ailen destegini ceksin..maddi manevi..sadece senin icin gerekli bi durum olursa annen gelsin ama diger turlu seni ailesinin sozunden cikmayan bi insan olarak gormesin.
eger siddet anlik bi olay degilse surekli devam ediyorsa buna bi dur deme vakti geldi.. sikayette bulun derim.. defolsun gitsin evden!

suan dusunuyorsunki,,ben bu adamdan asla kurtulamicam..ayrilsamda hep hayatmda olacak bi bebegimiz olacak cunki..anliyorum seni canim.. ama soyle dusun..hayatta neleeer neleer var.. varsin hayatinda oluversin,,her dakikani beraber gecirmiceksinya..onemli olan insanin mutlu olmasi..gun dogmadan neler dogar..belkide akli basinda bi kocan olur ilerde onun haddini bildirir belli mi olur.. belkide kocanin yarin basina oyle bi hal gelirki sana muhtac olur birak seni uzmeyi..

rabbim sabir versin.. ve lutfen ama lutfen bebegini dusun..su anda o adami takma kafana..evden gonder bir sure..baktin gitmiyor ve sana eziyet ediyor sozlu veya fiziksel o zaman bir sure ailene git,,ve lutfen siddet ciddi boyuttaysa sikayetci ol!

keske elimden bisey gelse senin icin... dua et bol bol faydasini goreceksin!

( ha bide sunuda eklemek istiyorum, ben yapmadigima pismanim,,baktin kocan olacak yine bi konudan dolayi fazla ileri gidiyor,,siddete filan kalkisiyor veya hakaret ediyor,, oldugun yere yat..sancilanmis gibi bagir..sinir krizi gecirmis gibi yap,,yirt ortaligi korksun iyice,,hastaneye bile gotursun birak,,tutussun bi tarafi insan olmadigin)

Son düzenleme:

elele süpersin bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…