ben bu adama nasıl davranacağımı şaşırdım

yuvarlaginkoseleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
187
3
46
Konya
eşimle 9 yıldır tanışıyoruz,2 yıllık evliyiz ben suan 7,5 aylık hamileyim ve aşırı zor bir hamilelik yaşıyorum.o durumla ilgili açtığım dünya kadar başlık var.
sorun şu ki ne yapsam eşime yaranamıyorum.
nerden başlasam hangi birini anlatsam....
ailesinin bize maddi manevi hiçbir desteği yok.bunu kendi de bilir çok dert yanar kendi anlatır ben en bi şekilde ağzımı açsam kıyameti koparır.akla hayale gelmez hakaretler eder.taaa uzak akrabaları için bile bunu yapar.bu duruma sinir oluyorum hem gerçeği biliyor derteniyor hem beni susturuyor.beni hiç yerine koyuyor.
evde aşırı sorumsuz şu işin ucundan da ben tutayım yardım edeyim ya da bozmayayım sorun çıkarmayayım demez.güzellikle söylerim tınlamaz gerçekten ihtiyacım olan durumlarda beklerim beklerim tınlamaz.sonra sinir olur kızarım hemen üstüme yürür.
24 saat oyunun netin başından kalkmaz.hayatını oyuna odaklamış durumda.
hiç aile bütçesini düşünmez benden habersiz gizli saklı dünya kadar elektronik şey alır.kızdığımda iyi ki çalışıyorsun sesin çıkıyor,çalışmasan gık diyemezdin,yeter senden çektiğim bu benim zaafım hastalığım karışamazsın der işin içinde çıkar.
ama aldığım 4 parça hamile kıyafeti ya da bebek odası için duymadığım laf kalmaz.
kısacası müthiş bencillikte bir insan.
ayrıca çok uzun süre işsiz kaldı düğünde neredeyse her seyi ben yaptım çünkü öğretmenim baya çalıştım ailemin yanındaydım para biriktirdim.altında bindiği arabayı bile ben aldım.hemde evlendiğimizde arabamla geldim.ailemin durumu da çok iyi değil.ama benden 5 kurus beklemediler.hiç karışmadılar.eşimin işsizliğine de laf söylemediler.ben de arada anneme 10 20 liralık hediye alırım burnumdan getirir.onun annesine de almadığım için.
hamileliğimn 6,5 ayı hastanede geçti ve annem baktı bana.anneme minnet duyacağı yerde bi ana evli kızını o kadar sahiplenmez onun derdi bizi ayırmak diyor.
sinirden çılddırıyorum çatlıyorum annemde damat diye ölecek.eşim aşırı nankör.
bazen iyice çıldırtıyor.yeter ayrılalım diyorum.her seye eyvallah demiyorum.başlıyor bu sefer seni anan öğretiyor paranı yicek iyi ki bi çalışıyorsun vs vs. demeye insanı çileden çıkarıyor iftira atıyor ona yapılan hiçbir iyiliği görmüyor.dedikleri karşısında doğal olarak sinirlenince de yaran var gocunuyorsun diyor.
bugünde böyle büyük kavga ettik ve beni evden kovdu ,el kaldırdı,çocugumu da doğunca benden alacakmış annesi bakacakmış.ben hamileliğim çok zor geçince sıkıntıdan panikatak oldum.ben deliymişim elimden alması çok kolay olacakmış.vs vs vs
beni kovdu ya ben de çok rahatsızsan sen git dedim.çıktı gitti bakalım sonrasında ne olacak.
yani çok zoruma gidiyor ben de ailemde ona gerçeketen değer veriyoruz adam ediyoruz koruyoruz kolluyoruz seviyoruz ama hiçbir değerimiz yok......
ben ne yapıcam ya zaten hastayım dayanamıyorum yaşadıklarıma,bir de bebek olacak,zaten istemeyerek hamile kaldım,zaten hamilelikte çok acı yaşadım ki konularıma bakabilirsiniz.
eşimin nankörlüğü ve annemle uğraşması beni kahrediyor.

hemen ailene bu durumu anlat,eminim ki biricik kızlarını hamile haliyle üzen bu insana eyvallah etmezler.

sen de etme bence...resti çek ya düzelirsin de ya da ayrılırım.hatta ailesi ile görüş, hamile halimle bana bunları yapıyor de.
tek başına bu yükü çekmek çok zor.ailen ve onun ailesi onu iyi bir koca olarak görüyor.belki üzülecekler ama öyle olmadığını bilsinler.
düzelmiyorsa boşan gitsin.yıllar geçtikçe insan ah keşke diyor ama birz geç oluyor.

not:tecrübeyle sabittir.

Aaaaa valla bugün bu başlıkta okuduğum kaçıncı anormal koca..

Ne oldu bunlara ramazan mı çarptı anlamadım ya..

Kör şeytan defol git belanı bizden bulma..

Şakamısınız siz ?
Hamilesiniz hakaret , şiddet görüyorsunuz , evden kovuluyorsunuz ve hala bakalım neolcak mı dıyorsunuz ?
ya artık ben insanları anlayamıyorum ..

Ya çıkın gidin bir karakola hemen sıkayette bulunun evden uzaklastırma alsın ! gorsun dunyanın kacbucak oldugunu..
Bune terbıyesızlıktır ya erkekler artık evrım gecırıyor galıba , ınsandan hayvan statusune ınıyorlar ! Allah Allah

canım çok yanıyor tarif edemem ve o kadar korkuyorum ki hamileliğimde yine aşırı hastalancam diye ne olur bana dua edin.iyi olayım eşime ailesine kimseye muhtaç olmayayım.beni öyle bi sürükledi ki bugün karnım yırtıldı sanki.bebeğim de çok üzülüyor.

eşimle 9 yıldır tanışıyoruz,2 yıllık evliyiz ben suan 7,5 aylık hamileyim ve aşırı zor bir hamilelik yaşıyorum.o durumla ilgili açtığım dünya kadar başlık var.
ailesinin bize maddi manevi hiçbir desteği yok.bunu kendi de bilir çok dert yanar kendi anlatır ben en bi şekilde ağzımı açsam kıyameti koparır.akla hayale gelmez hakaretler eder.taaa uzak akrabaları için bile bunu yapar.bu duruma sinir oluyorum hem gerçeği biliyor derteniyor hem beni susturuyor.beni hiç yerine koyuyor.
evde aşırı sorumsuz şu işin ucundan da ben tutayım yardım edeyim ya da bozmayayım sorun çıkarmayayım demez.güzellikle söylerim tınlamaz gerçekten ihtiyacım olan durumlarda beklerim beklerim tınlamaz.sonra sinir olur kızarım hemen üstüme yürür.
hiç aile bütçesini düşünmez benden habersiz gizli saklı dünya kadar elektronik şey alır.kızdığımda iyi ki çalışıyorsun sesin çıkıyor,çalışmasan gık diyemezdin,yeter senden çektiğim bu benim zaafım hastalığım karışamazsın der işin içinde çıkar.
ama aldığım 4 parça hamile kıyafeti ya da bebek odası için duymadığım laf kalmaz.
ayrıca çok uzun süre işsiz kaldı düğünde neredeyse her seyi ben yaptım çünkü öğretmenim baya çalıştım ailemin yanındaydım para biriktirdim.altında bindiği arabayı bile ben aldım.hemde evlendiğimizde arabamla geldim.ailemin durumu da çok iyi değil.ama benden 5 kurus beklemediler.hiç karışmadılar.eşimin işsizliğine de laf söylemediler.ben de arada anneme 10 20 liralık hediye alırım burnumdan getirir.onun annesine de almadığım için.
hamileliğimn 6,5 ayı hastanede geçti ve annem baktı bana.anneme minnet duyacağı yerde bi ana evli kızını o kadar sahiplenmez onun derdi bizi ayırmak diyor.
bazen iyice çıldırtıyor.yeter ayrılalım diyorum.her seye eyvallah demiyorum.başlıyor bu sefer seni anan öğretiyor paranı yicek iyi ki bi çalışıyorsun vs vs. demeye insanı çileden çıkarıyor iftira atıyor ona yapılan hiçbir iyiliği görmüyor.dedikleri karşısında doğal olarak sinirlenince de yaran var gocunuyorsun diyor.
bugünde böyle büyük kavga ettik ve beni evden kovdu ,el kaldırdı,çocugumu da doğunca benden alacakmış annesi bakacakmış.ben hamileliğim çok zor geçince sıkıntıdan panikatak oldum.ben deliymişim elimden alması çok kolay olacakmış.vs vs vs
beni kovdu ya ben de çok rahatsızsan sen git dedim.çıktı gitti bakalım sonrasında ne olacak.
yani çok zoruma gidiyor ben de ailemde ona gerçeketen değer veriyoruz adam ediyoruz koruyoruz kolluyoruz seviyoruz ama hiçbir değerimiz yok......
ben ne yapıcam ya zaten hastayım dayanamıyorum yaşadıklarıma,bir de bebek olacak,zaten istemeyerek hamile kaldım,zaten hamilelikte çok acı yaşadım ki konularıma bakabilirsiniz.

ay canım ya valla ben okurken şiştim inanki yazık ya hrşeyden önce sen iki can taşıyorsun bitanem ya bende hamileyim 3 aylık ama inan eşime hep ilgisiz derim
ama senin eşin bile demeyi hak etmeyen o yaratığın yaptıklarını okuduktan sonra allah ıma şükürler olsun dememek nankörlük olur inan.sen mesleği elinde bı kızsın canım neden ezdiriyorsun kendini bu kadar tamam seversin tabi evlendiğine göre onunla ama bu kadarda olmaz valla ya yazık inan hak etmiyorsun hele şu halinle.ben çok sinirlendim inan sana daha yazmak çok isterdim ama eşime iftar hazırlamam gerek canım herşeyden önemlisi sen ve bebeğin gerisi boş ver umarım tekrar konuşuruz çok sevinirim arkadaş olur dertleşiriz kendine iyi bak grş

canım allah sabır versin bazı erkekler çalışan eve para getiren bayanlardan pek haz etmezler,hele bide ondan fazla maaş alıyosan vay halinee erkekler kendilerini yetersiz gördüklerinde saçma sapan seyler yaparlar sana bişey diycem koca herzaman bulursun evlat öyle değil ama sakın istemeyerek hamile kaldım istemiyorum zaten deme allah muhtaç etmesin bebek hisseder sonra çok üzülürsün bence durumu ailene anlat gerekirse bisüre onlarda kal burnu sürtsün hem çalışıyosun bi gelirin var işsiz olsan anlarımda kendinde geçinebiliirsin hiç çekme şimdi hamilesin die o senin ona mecbur oldugunu düşünebilir ama güçlü ol seni ezmesine müsade etme ailende destek olurlarsa gözü biraz korkar bol şans sana

Eşin hem çalışmayıp hemde onca hakareti yapmasını biliyor canım kardeşim çalışıp sen kazanıyorsun sana neyin hesabını soruyor bu durumu ailenle paylaş kimse kızını eziyet çeksin diye evlendirmiyor mutlaka senin yanında olacaklardır ailen sonuçta öğretmen olduğunu yazmışsın dediğim gibi kendin para kazanıyorsun kendinde geçinebilirsin.hamile hamile üzülme desemde elde değil biliyorum Allah yardımcın olsun.

canım çok yanıyor tarif edemem ve o kadar korkuyorum ki hamileliğimde yine aşırı hastalancam diye ne olur bana dua edin.iyi olayım eşime ailesine kimseye muhtaç olmayayım.beni öyle bi sürükledi ki bugün karnım yırtıldı sanki.bebeğim de çok üzülüyor.

:26:Surukledi derken canim??

sorunda burada ztn.. kimseye fazla değer vermeye gerek yok, yıllarca defalarca tecrübe edilmiş yaşanmıs.. herkes üstüne düşeni yapsa eşini eş damat baba olsa anneniz babanız öncelikli olanın sizin mutlulugunuz huzurunuz olduguna dikkat etse keşke.. tepenize cıkmış resmen cok sinirlendim ne demek doğmamış bebeğini annesinden ayırmak,ne demek..Ne diyelim Allah yardımcınız olsun ..

karninin üzerinden mi sürükledi :53: nasi yani ya:18::50:

İnsan etmişsin, el üstünde değil, başının üstünde taşımışsın..Ters tepmiş, adam olsa anlardı nasıl fedakarlıklar yaptığını..

Bir düşün arkadaşım,maddi olarak ona muhtaç değilsin boşansan daha mutlu, huzurlu olmaz mısın ?

Biz kadınlar nezaman iş hayatına atılmaya başladık evlilikler zedelenmeye başladı, erkekler bi değiştiler evrim geçirmeye başladılar..

Eskiden eşinden para almayı gurur meselesi yapan erkekler şimdi para için kavga ediyorlar, çok afedersiniz resmen yiyici olmuşlar..

Yanlış anlaşılmasın okumaya, çalışmaya karşı değilim kesinlikle ama bu söylediğim bir gerçek..

İnsallah bişey olmaz, çok üzüldüm..Hemde sorunlu bir hamilelik geçirdiğini bile bile bunu nasıl yapar sana..Karnındaki yavrucak onunda bir parçası..

Allah akıl fikir ihsan eylesin eşine..

Allah yardımcı olsun canım benim ya 2 can taşıyosun sen cennet anaların ayağı altında babaların değil! Bu adam sana saygı duymuyosa merhamet etmiyosa çocuğuna da mı etmiyo hic vicdan yokmuş ya erkeklik egosu ve para kazanamamanın verdiği kompleks ve ezikliğin dışavurumu başka birşey değil.Baban yaşıyorsa ona söyle ezdirmesin seni sesini çıkartsın hamilelik döneminde annen evde olsun yardım etsin en azından şiddet görmezsin..merhamet etmeyene Allah merhamet eder mi hiç ya?

Dilime çok şey geliyor da tövbe diyorum..Ama adam değil ayrı ,baba olamaz o daha da ayrıBırak hakettiği gibi davran fazlasını verme o zaman ne oldum delisi oluyor bu modeller..Dengesiz şey sinirim bozuldu.Terbiyesiz sana acımıyor bari çocuğunu düşünsün..Yok yok kötü laf etmiycemm tutuyorum çenemi:41::41:

kusura bakmayın ama eşiniz gibi bir insanı Allah düşmanımın başına vermesin.bir de böyle bir insan için ailem de bende onu seviyorum ama kıymet bilmiyor falan yazmışsınız ben sevilecek bir tarafını göremedim açıkçası.hele ki anneniz hakkında söyledikleri bir anne evli kızını sahiplenmemeliymiş yok aranızı bozmaya çalışıyormuş o kadın sizin anneniz yaa oldu olacak evlendikten sonra sizi görüştürmeseymiş.ne kadar cahilce düşünceler bunlar?nasıl ağzının ortasına çarpmadan durabiliyorsunuz bu adamın bir de eğitimli bir insansınız kendinize yazık etmişsiniz keşke çocuk olmadan ayrılsaymışsınız çünkü hiç konuşarak anlaşılacak bir insana benzemiyor bence tek çözüm boşanmak ama hamilesiniz ne diyelim Allah sabır versin

Back
X