Ben bu adama ne yapayım?

hakikaten tam öğle uykusu vaktinde ne gezmesi bu.
bir de telefon kapalı, olmaz yani.
insan yanında çocuk olmasa bile telaş eder, bu telefon niye kapalı diye.
siz bir mahalleye bakının bence, ay ben olsam duramam herhalde bu koşullarda.

Bence abartıyorsunuz. 4 yaşında bir çocuk babasıyla bütün gün birlikte kalabilir. Ayaklarınızı uzatıp keyfinize bakın bence. Bir gün öğlen yemeğini geçiştirirse gelişiminde problem olmaz. Bazen manevi doyum her şeyden önce gelir. Bırakın baba oğul tadını çıkarsınlar.

Daha önce birlikte çıktıklarında arayıp buraya yazdıklarınızı söylediyseniz beli ondan kapatmış olabilir mi telefonu?

Kızım 3 yaşında, yemek yemeğe başladığından beri gözüm kapalı babasına bırakırım. Sizde başka bir sorun var sanki ? Yazım şeklinizden öyle anlaşılıyor.

Tekrar okudum da teli kapalı ve parka gidiyoruz diye çıktı demişsin, bir tartışmanız filan mı oldu? Hep mi böyle bu adam?

3 yaşındaki bir çocuk bir gün öğlen uyumasa birşey olmaz.babası değil mi çocuğu az susuz bırakacak,yollarda sürükleyecek kadar acımazsız değildir elbette..
simitse simit ne var bundan,çcuklar bayılır simite.çişi gelince de elbet söyler veya altına yapar.bu akdar basit.2.seçenek olursa da yanındaki yedek kıyafetle değiştirir babası,çocuk da bir dahaki sefere söyler çişini..
ne güzel ilgileniyor işte babası oğluyla.beraber takılıyorlar.ilişkilerine bu kadar müdahil olup korumacı davranmayın.

Telefonu çekmiyodur belki
Yani hep mi kapatır, kapalı dediğine göre eminsin sanırım ?
Evet canım malesef işine gelmeyince kapatır. Özellikle çocuk konusunda karıştığımı düşündüğü için çok yapar. Ama ben de düşünmeden edemiyorum. Hergün neler okuyup izliyoruz. Bir anlık dikkatsizlik nelere sebep oluyor.

Bırakın babasıyla gezsin eğlensin. İnanın çocuklar babalarıyla daha çok eğleniyorlar. Çünkü baba kural koymuyor. Şu saatte yemek ye, uyku saati geldi yatsın, şu vakti geldi şunu yapsın gibi kurallar dışında yaşıyorlar.

Ama sen anneysen o da babası
Senin kadar gözetir evladını

Çok arıyosun sanırım, bıkıp kapatıyo. Yoksa normak bi durum değil
İyiyiz şurdayız derler, biter.

Kaç kez aradın doğru söyle

herhangi bir sorunumuz yok. Ama nasıl desem eşim gamsız bir insan. Parkta takip etmez mesela. Benim oğlum sessiz sakin olduğu için çocuklar kolay lokma olarak görüp canını yakıyorlar, eşim hiç önemsemez. Ya da biriyle konuşmaya dalıp çocuğun elini bırakabiliyor. Ona kalsa özgür büyütüyormuş çocuğu ama daha dün elini bıraktığı için bir kamyon kıl payı fren yaptı. Ve de parka götür diyorum, parkta yarım saat oynatıyorsa 3-4 saat aklıma gelmeyecek birçok yere götürüyor.

Baba ogul arasındaki ilişkiye cok mudahale etmenızı dogru bulmuyorum. Bırakın doya doya vakıt gecırsınler Sizin de dogustan annelık yetisine sahıp olmadıgınız gıbı Babası da bazı detayları zamanla ogrenecektır.Birbirlerine doymus olurlar en azından..

Ama sen anneysen o da babası
Senin kadar gözetir evladını

Çok arıyosun sanırım, bıkıp kapatıyo. Yoksa normak bi durum değil
İyiyiz şurdayız derler, biter.

Kaç kez aradın doğru söyle
Çok değil 12 kez aramışımama bunun 10 tanesi kapalı olduğu zamana denk geldi zaten.

Ben kendi kendime büyüdüğümden midir nedir anlamadım,çocuğunuzu hiç öyle çaresiz hayal edemedim aksine mutludur gibi geldi.

Çok değil 12 kez aramışımama bunun 10 tanesi kapalı olduğu zamana denk geldi zaten.
Ama hep aynı şeyi yapıysoun demek ki
Eşim beni de 12 kez arasa çocuğa onu yedir bunu yedirme , az yürüt, terledi mi dese
Bende telefonu kapatırım
Gezecek miyiz telefonda hesap mı vereceğiz
Ben üvey anne miyim yahu yeter derim ( Öz anneden daha merhametli üvey anneler alınmasın lütfen )

Eşim getirdi çocuğu. O kadar yorulmuş ki tuvalete gittikten sonra iyi geceler annesii diyip yatağa atladı yavrum.

bana doğru düzgün dese ki şurdaym şu saatte getiricem ben de bırakırım peşlerini. Ama tabi biraz abartmış olabilirim.
e normal diyorsun yani
ama bir numara kapalıysa insan daha çok hırslanıyor. Daha çok arayası geliyor. Açık olsaydı 3ü geçmezdi muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…