- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
- Konu Sahibi Esrin mine
-
İlahi.. Güldürdün beni:) Zavallı yavrum babasıyla zaman geçirme uğruna bişey demiyor ama çok yoruluyor. Çişini de benden başkasına söylemez. Yemekle de arası olmadığı için yedirmezsen aramaz hiç.Ufacık çocuk nasıl kilometrelerce yürüyor ( :
Acıktım demiyor mu
Tuvaletim geldi demiyor mu
Yoruldum yürüyemem ıngaaa demiyor mu
Bizimkiler muhallebi çocuğu demek
Ben herşeyi biliyorum havalarında beyefendi. Burnundan kıl aldırmaz. Çocuğum hakkında bu kadar hassas olduğumu bildiği için inadına yapıyor bence.Bahsettiginiz kisi esiniz varsayarak yorum yapiyorum daha oncede yapmis anlasilan neden uyarmadiniz uyariniza uymadi neden gonderdiniz.Cocugunuz bu durumdan sikayetcimi.
Dort yasindaki cocuk tuvaletini acikmasini yoruldum demesini bilir yanindakide yetiskin bir bireyse bunlari karsilamasini bilir.Birlikte vakit geciriyorlar iste ne kadar guzel.
Bizimki daha konuşamıyo ama eliyle suyu gösterir, mamma mamma der acıkıncaİlahi.. Güldürdün beni:) Zavallı yavrum babasıyla zaman geçirme uğruna bişey demiyor ama çok yoruluyor. Çişini de benden başkasına söylemez. Yemekle de arası olmadığı için yedirmezsen aramaz hiç.
Sen hamilesin biraz dinlenBen herşeyi biliyorum havalarında beyefendi. Burnundan kıl aldırmaz. Çocuğum hakkında bu kadar hassas olduğumu bildiği için inadına yapıyor bence.
Sen hamilesin biraz dinlen
İkinciye de sen bakarsın
Bölüşmüş olursunuz
E o zaman bugünlerin keyfini çıkaro zaman da inadına bakmaz çocuğa ha şuraya yazıyorum. Gıcıklık parayla değil ne de olsa
Biri diyo ki kocam çocuğumuzu sadece sever ağlayınca beni çağırır, kendi gider gezer biz evde kalırız
Diğeri diyo ki yetişin kocam sabah 10 sularında çocuğumuzu gezmeye götürdü, bi daha da haber alınmadı. Azcık getirsin de bende bakayım yavruma aç mı tok mu özledim kuzumu
Erkeklere de yazık, ne yapsalar kabahat
Sen bunalınca etiketle beniVar ya şuan bir teli kulağıma götürüp saydırıyorum, bir senin mesajlarını okuyup kıkır kıkır gülüyorum. Yanımda biri olsa vah yavrum kayışları kopardı der kesin.
Benim sinir olduğum nokta da bu. Teli kapatmadan önceki aradığımda nerdesiniz dedim bir yere gidiyoruz diyor. Nereye diyorum al oğluna sor diyip teli çocuğa veriyor. Halbuki düzgün cevaplar verse, şurdayız burdayız, şu saatte getiricem dese ben de işime bakarım.İyi yönünden bakıyorum gelince temizlenir baklanır yemek yer mis gibi uyur yorgunluktan ama telinin kapalı falan olması hoş değil
Ay ne iyi olurSen bunalınca etiketle beni
Ben kocanın hakkını veririmyazık adama
Hamilelikten mi neden bilmem sefa süreceğine dert ediniyosun
Telefonu çekmiyodur belkiBenim sinir olduğum nokta da bu. Teli kapatmadan önceki aradığımda nerdesiniz dedim bir yere gidiyoruz diyor. Nereye diyorum al oğluna sor diyip teli çocuğa veriyor. Halbuki düzgün cevaplar verse, şurdayız burdayız, şu saatte getiricem dese ben de işime bakarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?