Ben bu adamdan hoşlandım sanırım :)

bir yolunu bulup tekrar konuşun, tesadüf havası verebilirseniz ne ala :) böyle duygular kolay hissedilmiyor hayırlı olur inşallah :)

bir yolunu bulup tekrar konuşun, tesadüf havası verebilirseniz ne ala :) böyle duygular kolay hissedilmiyor hayırlı olur inşallah :)
Ayy evet ya ben de aslında çok tanımıyorum ama böyle içim bi kıpır kıpır oldu :)

Kızlar biz şimdi çalıştığımız firmanın bi organizasyonu sebebiyle 2 haftalığına ankaraya geldik. Bu beyfendiyle aynı arkadaş grubundayız. Geçen gün akşam dışarı çıktık, kafası biraz güzel olunca çenesi düştü, yanıma oturdu falan. Normalde bana biraz mesafeli gibi ya da normal diyebilirim yani özel bi ilgisi yok. Bugün de akşam kahve içmeye çıktık hep beraber. İlk gittiğimiz mekanın seçimini ankarayı iyi bildiğim için bana bırakmışlardı. Bugün de ben 1-2 yer önerdim kimse karar veremedi falan konuşuyolar. Bu da dedi ki a cafe var orası fena değil dedi. Ben de dedim ki evet ben başka şubesine gitmiştim daha önce pizzaları da güzel. Sen tabi iyi biliyosun ama ben de fikir beyan edeyim diye dedi ama imalı geldi bana ses tonu. Ben de biraz bozuk bi şekilde niye öyle dedin ki dedim bişey demedi biraz yüzü düştü. Bütün akşam ben konuşmadım o da benle konuşmadı, gönlümü falan da almaya çalışmadı. Hem sinir oluyorum bi öyle bi böyle davranmasına. Hem de diyorum ki belki de bişe hissetmiyo ben anlam yüklüyorum. Sinir oluyorum ama beraber bişey yapacak mıyız acaba diye de akşam olsun diye bekliyorum. Bu ne çelişki anlamadım ben :(

Kızlar biz şimdi çalıştığımız firmanın bi organizasyonu sebebiyle 2 haftalığına ankaraya geldik. Bu beyfendiyle aynı arkadaş grubundayız. Geçen gün akşam dışarı çıktık, kafası biraz güzel olunca çenesi düştü, yanıma oturdu falan. Normalde bana biraz mesafeli gibi ya da normal diyebilirim yani özel bi ilgisi yok. Bugün de akşam kahve içmeye çıktık hep beraber. İlk gittiğimiz mekanın seçimini ankarayı iyi bildiğim için bana bırakmışlardı. Bugün de ben 1-2 yer önerdim kimse karar veremedi falan konuşuyolar. Bu da dedi ki a cafe var orası fena değil dedi. Ben de dedim ki evet ben başka şubesine gitmiştim daha önce pizzaları da güzel. Sen tabi iyi biliyosun ama ben de fikir beyan edeyim diye dedi ama imalı geldi bana ses tonu. Ben de biraz bozuk bi şekilde niye öyle dedin ki dedim bişey demedi biraz yüzü düştü. Bütün akşam ben konuşmadım o da benle konuşmadı, gönlümü falan da almaya çalışmadı. Hem sinir oluyorum bi öyle bi böyle davranmasına. Hem de diyorum ki belki de bişe hissetmiyo ben anlam yüklüyorum. Sinir oluyorum ama beraber bişey yapacak mıyız acaba diye de akşam olsun diye bekliyorum. Bu ne çelişki anlamadım ben :KK43:
Bekle derim
Çok umutlanma
Adım atarsa bakarsın

Back
X